Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:42:26 GMT

ضرورت پوشش کامل بیمه‌ای برای پیوند اعضا

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۸۱۶۰

ضرورت پوشش کامل بیمه‌ای برای پیوند اعضا

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ضرورت پوشش بیمه‌ای پیوند اعضا گفت: در دولت یازدهم تلاش‌های خوبی برای گسترش پیوند صورت گرفت، مراکز پیوند از لحاظ تجهیزات مجهزتر شدند و بخشی از پیوند اعضا نیز پوشش بیمه‌ای پیدا کرد، اما هنوز این پوشش کافی نیست و باید این پوشش بیمه‌ای برای پیوند اعضا ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی در مراسم روز ملی اهدای عضو اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی یکی ازبرترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در زمینه اهدای عضو است.

وی در این مراسم ضمن تقدیر از ایثار و فداکاری خانواده های اهداکنندگان، با ذکر این مطلب که دانشگاه های علوم پزشکی شهیدبهشتی، تهران و شیراز اولین دانشگاه‌های کشور هستند که در زمینه پیوند عضو تلاش کردند، از تلاش‌ها و نقش موثر اساتید این دانشگاه همچون دکتر ایرج فاضل، دکتر نوبخت، دکتر سیم فروش و دکتر ولایتی در راستای ایجاد فرهنگ اهدای عضو و گسترش این تکنیک مهم  تقدیر کرد.

آقاجانی با اشاره به انجام ۸۰۰۰ پیوند عضو در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: تاکنون ۸۰۰۰ پیوند عضو قلب، ریه، کبد ، کلیه و پانکراس  در ۵ بیمارستان این دانشگاه انجام شده است و همچنین در این دانشگاه اهدای  ۵۰۰۰ عضو از ۲۰۰۰  بیمار مرگ مغزی اهدا کننده به نیازمندان صورت گرفته است.

به گفته وی، در حال حاضر شاهد حدود ۱۱ اهدای عضو به ازای یک میلیون نفر جمعیت کشور هستیم؛ در حالی که این آمار در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ۳۲ اهدای عضو به ازای یک میلیون نفر است.

وی با اشاره به وجود حدود  ۳۰ هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضا در ایران گفت: متاسفانه روزانه ۱۲ نفر از این افراد به دلیل نرسیدن عضو اهدایی فوت می کنند و هر روز نیز ۱۰ نفر به این لیست اضافه می شوند که این امر لازمه تلاش بیشتر در زمینه فرهنگ سازی  اهدای عضو است.

آقاجانی در ادامه سخنان خود گفت: متاسفانه سالیانه حدود ۴۰۰۰ نفر مرگ مغزی قابل اهدای عضو وجود دارد که ۵۰ درصد از آنها به دلیل سوانح و حوادث رانندگی بروز می‌کند. آمارها نشان می‌دهد صرفا ۱۰۰۰ نفر یعنی یک چهارم  این بیماران مرگ مغزی اعضایشان اهدا می شود و مابقی این اعضا از بین می روند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر گسترش مراکز فراهم آوری اعضا  و لزوم فرهنگ سازی مناسب برای اهدای عضو  با کمک رسانه ها و چهره های مورد قبول در حوزه های فرهنگی و هنری خاطرنشان کرد: مرکز مسیح دانشوری موفق شده است مرکز نمونه کشوری در امر اهدای عضو باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پيوند عضو سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد