Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@02:46:09 GMT

جلوی سرقت آنلاین را بگیرید

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۱۰۲۱

شاید بارها شنیده باشید که شرکت‌ها و بانک‌هایی که درگاه پرداخت آنلاین ارائه می‌کنند، برای مشتریان خود پروتکل‌های امنیتی خاصی را در نظر می‌گیرند و نشان‌ها و فرآیندهایی را ایجاد می‌کنند که کاربر با استفاده از آن‌ها بتواند به درستی درگاه پرداخت آنلاین پی ببرد. آفتاب‌‌نیوز : در حالی که اجرای طرح رمز دوم یک‌بار مصرف به تعویق افتاده، می‌توان با تفکیک حساب‌های اصلی و فرعی، ریسک کلاهبرداری‌های اینترنتی و سرقت‌های آنلاین را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سال‌های اخیر استفاده از کارت‌های بانکی برای خریدهای اینترنتی، تراکنش‌های غیرحضوری، پرداخت‌های درون برنامه‌ای و … با افزایش چشم‌گیری روبرو شده و این در حالی است که به همین نسبت کلاهبرداران اینترنتی و سودجویان نیز بیشتر شده‌اند.
کلاهبرداران اینترنتی یا همان سارقان آنلاین سعی می‌کنند تا با عملیات فیشینگ (Phishing) به اطلاعات هویتی یا مالی افراد دست پیدا کرده و سودجویی و سرقت خود را از این طریق انجام دهند.
فیشینگ یا سرقت آنلاین در عمل به صورت کپی دقیق رابط گرافیکی یک وب‌گاه معتبر مانند بانک‌های آنلاین انجام می‌شود که ابتدا کاربر از طریق ایمیل یا آگهی‌های تبلیغاتی سایت‌های دیگر، به این صفحه قلابی راهنمایی می‌شود. و سپس از کاربر درخواست می‌شود تا اطلاعاتی را مانند اطلاعات کارت اعتباری خود در آنجا وارد کند که در صورت گمراه‌شدن کاربر و وارد کردن اطلاعات خود، فیشرها به اطلاعات شخص دسترسی پیدا می‌کنند.
شاید بارها شنیده باشید که شرکت‌ها و بانک‌هایی که درگاه پرداخت آنلاین ارائه می‌کنند، برای مشتریان خود پروتکل‌های امنیتی خاصی را در نظر می‌گیرند و نشان‌ها و فرآیندهایی را ایجاد می‌کنند که کاربر با استفاده از آن‌ها بتواند به درستی درگاه پرداخت آنلاین پی ببرد.
شبکه‌های اجتماعی بزرگ مانند فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام و … که این روزها بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، از ضریب امنیتی بالایی برخوردارند و با توجه به افزایش مستمر سطح امنیتی آن‌ها، عملاً نفوذ به این اپلیکیشن‌ها بدون کمک خود کاربر امکان‌پذیر نیست، تا جایی که برخی از این شبکه‌ها برای افرادی که بتوانند باگ‌های امنیتی پیدا کنند، جایزه قابل توجهی در نظر گرفته‌اند.
اما اقدامی که فیشرها انجام می‌دهند این است که از طریق برخی آگهی‌های تبلیغاتی، افراد را به سمت درگاه‌ها و صفحه‌های ساختگی با شکل شبکه‌های اجتماعی هدایت می‌کنند و در صورتی که کاربر به موارد امنیتی توجه نکند، می‌تواند در تله فیشینگ بیفتد.
جلوگیری از سواستفاده در تراکنش‌های غیرحضوری و خریدهای اینترنتی، دلیلی بود که بانک مرکزی را مجاب کرد تا با اجرای طرح رمزهای دوم یک‌بار مصرف، این تهدیدات را کاهش دهد، اما این طرح به دلیل برخی مشکلات، دیرتر از آن تاریخی که اعلام شده بود، اجرایی می‌شود.
اما در این میان یکی از اقداماتی که مردم می‌توانند برای کاهش ریسک سرقت‌های آنلاین انجام دهند، این است که حساب‌های بانکی خود تفکیک کنند؛ در واقع به جای اینکه بخش عمده‌ای از پول خود را در حسابی نگه دارند و با کارت متصل به آن حساب، خریدهای آنلاین خود را انجام دهند، یکی از حساب‌های خود را برای انجام این کار در نظر بگیرند و پول کمی در آن داشته باشند.
امروزه بسیاری از مردم ایران از کارت‌های بانکی برای خریدهای آنلاین، خرید شارژ سیم‌کارت، پرداخت غیرحضوری قبوض و سایر تراکنش‌های بانکی استفاده می‌کنند که به این ترتیب، افراد بهتر است برای این اقدامات کارت بانکی دیگری جدا از حساب اصلی‌شان دریافت کرده و پول خود را در آن بریزند و این کارها را با آن کارت انجام دهند.
به این ترتیب، ریسک استفاده از تراکنش‌های غیرحضوری نیز کاهش یافته و در صورتی که این اتفاق برای کاربر رخ دهد، ضرر مالی هنگفتی به اون نخواهد خورد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سرقت سرقت آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سارق گوشواره‌های طلای دختربچه‌های اصفهانی دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری سارقی که به سرقت طلاجات دختربچه‌های اصفهانی اقدام می‌کرد، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ حسین ترکیان در این خصوص گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت گوشواره طلا از کودکان در برخی محلات سطح شهرستان اصفهان، با توجه به حساسیت موضوع، این ماجرا به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات تخصصی میدانی توسط کارآگاهان مشخص شد، سارق با یک دستگاه موتورسیکلت و با پرسه‌زنی در کوچه‌های خلوت به شناسایی سوژه‌های خود اقدام می‌کرده و پس از سرقت گوشواره‌های طلا از کودکان به سرعت متواری می‌شده است.

دستگیری 26 سارق مغازه در خراسان جنوبیسارق سابقه‌دار منازل بهارستان دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در نهایت با انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی، کارآگاهان مخفیگاه سارق را شناسایی کردند و در یک عملیات دقیق متهم دستگیر شد.

وی با اشاره به کشف طلاجات مسروقه به ارزش تقریبی 500 میلیون ریال از مخفیگاه متهم خاطرنشان کرد: سارق در تحقیقات انجام شده به 6 فقره سرقت گوشواره دختر بچه های اصفهانی اقرار کرد که پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل شد.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • دستگیری باند سارقین به عنف در شهر کرمان
  • پروژه آزوریان؛ تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته ای شوروی(+تصاویر)
  • سارق طلاجات کودکان اصفهانی دستگیر شد
  • دستگیری سارقین طلاجات خانم های مسن کرمانی
  • دستگیری باند فرااستانی سرقت از پیرزن‌ها در کرمان+تصویر
  • سارق گوشواره‌های طلای دختربچه‌های اصفهانی دستگیر شد
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست