Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@23:42:50 GMT

۳۸ مدیر دوشغله چه کسانی بودند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۱۰۳۴

۳۸ مدیر دوشغله چه کسانی بودند؟

یک مقام مسئول کارگری، تشکیل کمیته نظارت و ستاد فرماندهی واحد به منظور نظارت دقیق بر روند اجرای طرح‌های اشتغال روستایی را ضروری دانست و انتشار اسامی مدیران متخلف و مستعفی دوشغله را خواستار شد.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر موردی نداشتیم که دستگاه یا سازمان و بانکی فهرست اسامی دریافت‌کنندگان منابع و رقم تسهیلات دریافتی را منتشر کرده باشد و وزارت کار تنها دستگاهی بود که در این زمینه پیش‌قدم شد و در جهت شفاف‌سازی گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبعاً جامعه وقتی از میزان تسهیلات پرداختی، افراد و طرح‌هایی که این وام‌ها را گرفته‌اند اطلاع یابد اعتماد به دستگاه نظارت هم بیشتر می‌شود.

اعلام درصد خطا و موفقیت طرح و انحراف منابع

وی ادامه داد: در طرح اشتغال روستایی، پتانسیل‌های زیادی وجود دارد که باید به بهترین شکل به کار گرفته شوند، اما به عنصر نظارت با نگاه تسهیل‌گری و کمک به اشتغال هم نیاز داریم. وقتی بحث نظارت مطرح می‌شود نباید دستگاه اجرا کننده طرح بگوید من مجری طرح هستم و وظیفه نظارت با من نیست یا دستگاه پرداخت کننده پول بگوید من وام طرح را داده‌ام و وظیفه نظارت را بر گردن یک دستگاه یا سازمان دیگر بیاندازیم.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تصریح کرد: برای اجرای چنین طرح‌هایی در سطح ملی یک دستگاه نظارتی واحد باید وجود داشته باشد که از عهده مسئولیت نظارت برآید و میزان و درصد موفقیت و خطای طرح یا انحراف منابع را اعلام کند، لذا معتقدم خروجی و نتیجه کار را هر کسی که مسئول اصلی است باید به طور شفاف اعلام کند چون مردم توقع دارند اگر آمار می‌دهیم این آمار درست و مبتنی بر واقعیات باشد.

تشکیل کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال

ابوی تشکیل یک کمیته نظارت یا ستاد فرماندهی واحد به منظور نظارت بر اجرای طرح‌های اشتغال روستایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: استان‌ها و مجموعه‌هایی که زیر نظر این ستاد هستند باید گزارش خطاها و انحرافات را مرتباً به مردم اعلام کنند چون این گزارش کار باعث می‌شود که با درصد خطای کمتری منابع را توزیع کنیم.

به گفته این مقام مسئول کارگری، طرح اشتغال روستایی اگر با نگاه کمک به اشتغال باشد، روستاییان را به خانه‌های خود بر می‌گرداند و به اشتغال از دست رفته روستاها کمک می‌کند.

ابوی یادآور شد: چندی قبل اسامی اعضای هیأت مدیره شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار و شستا انتشار یافت و وزیر کار اخیراً در توئیتی اعلام کرد که پرونده دو شغله‌های این وزارتخانه بسته شده است اما ای‌کاش اسامی آن ۳۸ نفری که به آنها اشاره شده بود مثل دریافت کنندگان وام اشتغال منتشر می‌شد. خروجی کار منجر به این نتیجه می‌شد که سایر دستگاه‌ها بدانند برخورد با چندشغله‌ها و عزل آنها چقدر جدی است و اسامی مدیران متخلف در صورت خودداری از استعفا منتشر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای چند برنامه در راستای شفاف‌سازی خبر داد و با بیان اینکه همه کسانی که دوشغله بودند استعفایشان را تقدیم مراجع بالاتر کرده‌اند، گفت: در مواردی به شکل استثنایی و شاید کمتر از ۱۰ مورد افراد خود اظهاری نکردند و ترجیح دادند که کار را به مدیریت بالاتر محول کنند که در این زمینه هم تصمیم‌گیری شده است. مواردی هم بوده که به هر دلیل اقدام به استعفا نکرده‌اند که از شغل‌شان عزل خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال تسهيلات دو شغله شستا وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • یک کشته و ۸ زخمی در تصادف سه دستگاه خودروی سواری در بوکان
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است