Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مسئولان 9 کمیته ستادی برگزاری بزرگداشت سی اُمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در خرداد 98 با حکم رئیس سازمان مدیریت بحران کشور منصوب شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار روز سه شنبه طی احکام جداگانه ای مسئولان نظارت بر کمیته های ذیربط بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) در خردادماه سال جاری را منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه دستورات لازم برای بزرگداشت مراسم ارتحال امام خمینی به استانداران ابلاغ شده است، گفت: تاکید کردیم، که این مراسم در دستور کار استانداران قرار گیرد.
اسماعیل نجار اظهار داشت: به دلیل تقارن سالروز ارتحال امام (ره) با ماه مبارک رمضان در چند سال اخیر، فقط زائران از استان های همجوار در این مراسم حضور پیدا می کنند و باید استان های بزرگ تر تلاش کنند، برنامه های متنوعی را در کل استان و دهیاری ها داشته باشند، تا مراسم به خوبی برگزار شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی صورت گرفته تا برنامه ها به خوبی اجرایی شوند و ماموریت های ستاد به صورت جدی در وزات کشور دنبال خواهد شد.
معاون وزیر کشور گفت: دو سال گذشته با وجود اینکه مراسم در ماه رمضان انجام شد، همه شاهد برگزاری مراسم باشکوهی بودند و امسال نیز همان طور خواهد شد و مراسمی در خور بنیان گذار انقلاب اسلامی را شاهد خواهیم بود.
به موجب این احکام، مسئولیت ایجاد هماهنگی به منظور حضور نمایندگان کارگروه ها و دستگاه های اجرایی ذیربط و پیشگیری از حوادث و سوانح اعم از آتش سوزی مراتع اطراف حرم مطهر به بهنام سعیدی معاون پیش بینی و پیشگیری محول شده تا با همکاری و تعامل با سایر دستگاه ها و نهادهای مسئول و از طریق تشکیل کمیته های ذیربط تمهیدات لازم اتخاذ و اجرایی شوند.
همچنین محمد فرید لطیفی معاون امور آمادگی و مقابله به عنوان مسئول هماهنگی و نظارت بر عملکرد کمیته های بهداشت و درمان، امداد و نجات را با هدف فراهم نمودن تمهیدات لازم جهت ارایه خدمت رسانی شایسته به زایرین و تعامل با مسولین ستاد مرکزی مراسم و مدیران کل مدیریت بحران استان ها تعیین شده است.
معاون وزیر کشور در خصوص هماهنگی و نظارت بر عملکرد کمیته آب و کمیته امور راهنمایی زایرین به امیر قادری سرپرست معاونت بازسازی و بازتوانی ماموریت داد تا با تعامل بین مسئولان ستاد مرکزی مراسم و مدیران کل مدیریت بحران استان ها تمهیدات لازم را جهت ارایه خدمات رسانی شایسته به شرکت کنندگان در مراسم را به اجرا بگذارد.
براین اساس هماهنگی در ایجاد و برقراری تعامل بین کلیه دستگاه های کشوری و لشکری، ستاد مرکزی بزرگداشت مراسم، سازمان های اجرایی، نهادها و همچنین پیگیری امور مربوط به وزارت کشور و استانداری ها از جمله تکالیف خواسته شده رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور از بهنام نظری رئیس مرکز توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان است.
نجار مسئولیت برقراری شبکه اینترنت و تلفن ماهواره ای ثریا در محل استقرار کمیته ها و رصد و اعلام وضعیت جوی در محدوده حرم مطهر حداقل برای 72 ساعت قبل از مراسم به مهدی رحمتی نژاد رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث واگذار شده است.
همچنین در حکم رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به محمد شعیبی مدیر حراست، مسئولیت صدور مجوز حمل بیسیم و کارت تردد عوامل ذیربط در مراسم، حراست از اموال و هماهنگی های لازم با قرارگاه شهید فهمیده تکلیف شده است.
همچنین در احکام جداگانه ای رضا کرمی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران مسئول هماهنگی شهرداری های مناطق 22 گانه تهران و سازمان های تابعه - برپایی ایستگاه های صلواتی پایش وضعیت شهر تهران به لحاظ حوادث طبیعی، تقی زاده معاون عمرانی استانداری تهران به عنوان مسئول پشتیبانی اجرایی و ضوابط برپایی ایستگاه های صلواتی، علی بختیاری مدیر کل روابط عمومی مسئول کمیته اطلاع رسانی و ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی منصوب شدند.
14 خرداد سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است و به همین مناسبت هر ساله آیین بزرگداشتی با حضور زائران سراسر کشور و نیز سخنرانی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار می شود.
اجتمام*7029*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران ارتحال 98 امام راحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید

   عصر ایران- به مناسبت شصت‌و‌پنجمین سالگرد درگذشت مرجع فقید جهان تشیع - آیت‌الله العظمی حسین طباطبایی بروجردی- غروب امروز ( سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403) مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار می شود؛ مسجدی که یادگار اوست و تولیت آن با نوادۀ مرجع فقید که اکنون خود از چهره های شاخص حوزۀ علمیه به حساب می‌آید. 

   آیت‌الله فقید البته در سال 1340 خورشیدی درگذشته ولی مطابق سنت حوزوی سالگردها را بر اساس سال قمری محاسبه می‌کنند و از این رو شصت‌و پنجمین سالگرد گفته می‌شود.

   انتخاب حاج شیخ حسین انصاریان به عنوان سخن‌ران هم از این حیث قابل توجه است که بر سنت استقلال مرجعیت و حوزه‌ها از نهادهای قدرت تأکید شود.

   گرامی داشت یاد او بعد از 5

63 یا 65 سال به سبب آن است که از آیت‌الله العظمی بروجردی به عنوان آخرین مرجع تام یاد می‌شود و مراد این است که همه بر سر او توافق و اتفاق نظر داشتند و در حیات او مرجع دیگری چندان مطرح و محل مراجعه نبود. حال آن که بعد از ایشان مراجع متعددی محل مراجعۀ شیعیان بودند و حتی در زمان امام خمینی که در رأس نهاد قدرت رسمی و نظام سیاسی قرار گرفتند نیز مراجع متعدد مطرح بودند و مرجعیت در انحصار امام خمینی نبود که خود در زمرۀ شاگردان برجستۀ مرحوم بروجردی بود.

به بهانۀ انتشار این خبر نقل یاداشت سید مهدی حسینی دورود - دین‌پژوه- هم مناسبت دارد که در کارنامۀ زندگی و فقهی آیت‌الله العظمی بروجردی سه ویژگی و اثرگذاری را برجسته و شاخص دیده و نوشته است: 

1. به احیای حوزه‌ علمیه قم پرداخت و آن را به عنوان نهادی دینی- مردمی، معرفی و پایه های را که حاج شیخ عبدالکریم موسس حوزه بنا نهاده بود تثبیت کرد‌. همچنین حوزه را هم از گزند افراطیون و کج‌اندیشانِ درون و هم از خطرات سیاست و حوادث بیرون مصون داشت.

 2.  دیگری کادر سازی و فراهم ساختن  زمینه حضور عالمان برجسته در بلاد مختلف داخل و خارج کشور و همچنین تشویق دیگر بزرگان برای نوشتن رساله‌های عملیه بود. به‌طوری که در آن تاریخ پر‌آشوب هیچ ردپایی از بی‌تدبیری، تحکّم و آفت سیاست زدگی در روش آقای بروجردی نمی توان یافت.

3. اوضاع کشور و جامعه را آرام نگاه داشته و به دلیل رابطه تعریف شده‌ای که با حکومت از خود بروز داده بود در بین مردم و در چشم حاکمان به خصوص شخص شاه محبوب و مقتدر بود.
  

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیت الله علوی بروجردی : به عنوان روحانیت ، حوزه و مرجعیت باید از اصل کرامت انسان دفاع کنیم (فیلم)

دیگر خبرها

  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • (تصاویر) مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید