Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری استان کرمان از آموزش بیش از 6500 نفر در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی در این استان در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال گذشته برای 8000 نفر در حوزه صنایع دستی اشتغال‌زایی شده است.

به گزارش ایسنا، "غلامرضا فرخی" درباره اشتغال و وضعیت آموزش در رشته‌های مختلف صنایع دستی گفت: در سال 1397 بیش از 6500 نفر در دوره های مقدماتی و پیشرفته آموزش صنایع دستی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به صدور 552 پروانه تولید انفرادی صنایع دستی در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: در این زمینه 2175 فقره پروانه تولید نیز تمدید شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه در سال 1397 برای دو کارگاه مجوز صادر و پروانه سه کارگاه دیگر نیز تمدید شده است اظهار کرد: در مجموع طی سال گذشته برای 8000 نفر در حوزه صنایع دستی اشتغال‌زایی شده ضمن آنکه در همین سال نیز به 700 نفر از صنعتگران صنایع دستی بیش از 40 میلیارد ریال تسهیلات اعطا شده است.

فرخی به حضور هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمان در نمایشگاه‌های ملی و استانی در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: حضور در نمایشگاه بین‌المللی عیدانه و نمایشگاههای سراسری استان‌های تهران، اصفهان، شیراز و غیره از جمله فعالیت‌های معاونت صنایع دستی در سال 97 بوده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع دستی استان کرمان نیز در سال گذشته برگزار شد که در این نمایشگاه در قالب جشنواره صنایع دستی و گردشگری هنرمندان و صنعتگران ۳۱ استان کشور حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع دستی منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، مریم حاجی‌ابراهیمی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۴۳ دوره و کارگاه آموزشی صنایع‌دستی در قالب آموزش شاغلان و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت برای ۸۳۹ نفر اجرایی شد. معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان گلستان افزود: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند ازجمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن و… برگزار شد. او خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد. حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند. او افزود: در سال جاری اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهرها و روستاهای استان، خصوصاً شهر و روستاهای ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

       

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود