Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@01:15:10 GMT

وضعیت فاضلاب پردیسان قم بحرانی است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۴۷۷۱

وضعیت فاضلاب پردیسان قم بحرانی است

قم - ایرنا - نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت فاضلاب منطقه پردیسان بحرانی است و رفع این مشکل در اولویت برنامه های آبفای استان قرار دارد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی آبفای قم، احمد امیر آبادی در حاشیه بازدید از برخی تاسیسات شرکت آب و فاضلاب قم، افزود: در مناطق دیگر با توجه به زمین، خاک و چاه‌های جذبی مشکلی نداریم بیشترین بحث در خصوص پردیسان است؛ اقداماتی که تاکنون انجام شده به عنوان مُسکن بوده که باید هر چه زودتر بقیه کار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با بیان اینکه رفع مشکل فاضلاب پردیسان جزو اولویت‌های نخست ما است، گفت: باید هر چه زودتر بحث زمین و اعتبارات تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان برطرف شود و اجرای این طرح توسط شرکت آب و فاضلاب آغاز و در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد.
پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال 1377 توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال 1390 به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
امیرآبادی با بیان اینکه در بودجه سال 98 مبلغی را در حد توان برای این امر اختصاص دادیم، اظهار داشت: به نظر می‌رسد یکی از بحث‌هایی که باید ورود کنیم زیرساخت‌های مسکن مهر است که یکهزار و 500 میلیارد تومان در مجلس به این امر اختصاص دادیم که باید بحث پردیسان را از این بودجه پوشش بدهیم.
وی با اشاره به اجرای شبکه‌های فاضلاب در مناطق یک، دو، سه، چهار و شش قم خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی شده و بخشی زیادی از کار انجام شده است و امسال نیز باید به نوعی برنامه‌ریزی شود تا نقاطی که باقی مانده و دارای اولویت هستند نیز به پایان برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: آنچه از مجموعه شرکت آب و فاضلاب در طول سال‌های گذشته مشاهده کردیم یک برنامه‌ریزی منسجم بوده، به گونه‌ای که حتی در مواقع بحرانی نیز ما مشکل آب نداشتیم که قابل تقدیر است.

*استفاده درست از آب فرهنگ‌سازی شود
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اقدامات فرهنگی شرکت آب و فاضلاب را خوب توصیف کرد و گفت: باید در این زمینه هر چه بیشتر کار کنیم و با تشویق و ایجاد انگیزه، مردم را به سمت صرفه‌جویی در مصرف سوق دهیم.
وی با بیان اینکه در این زمینه نیازمند کارهای فرهنگی گسترده هستیم، یادآور شد: باید با برنامه ریزی بلند مدت فعالیت های فرهنگی در خصوص استفاده بهینه از آب در دستور کار قرار بگیرد و در این زمینه همکاری سایرنهادها از جمله صدا و سیما و رسانه ها می تواند موثر باشد.
وی با اشاره به بارندگی‌های ابتدای سال جاری و افزایش ذخایر آبی کشور ابراز داشت: باید از این نعمتی که خدا در اختیار ما قرار داده است به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم و اینگونه نباشد چون وضعیت آب بهتر شده، مصارف بی‌رویه شود.
امیر آبادی با اشاره به اقدامات شهرداری در زمینه کاهش استفاده از آب شرب در فضای سبز اظهار داشت: تغییر نوع پوشش گیاهی و استفاده از پساب از جمله اقداماتی است که انجام شده که امیدواریم با همکاری‌های دوجانبه شهرداری و شرکت آب و فاضلاب هر چه زودتر به سمت جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز از شبکه آب شرب حرکت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به مساله آینده آب قم در سطح کلان خاطرنشان کرد: باید فکر جدیدتر و اساسی‌تری برای تأمین آب قم برای بلندمدت داشته باشیم که البته ما در مجمع نمایندگان استان به این موضوع پرداخته‌ایم.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 83 درصد سهم سدکوچری برای استان قم است، ابراز داشت: پیگیری زیادی در خصوص مدیریت سدکوچری و تخصیص کامل سهم قم از این آب انجام شده است تا پیگیری‌هایی که مدیران قمی از سال‌های قبل تاکنون انجام داده‌اند و هزینه‌های هنگفتی که در طول این سالیان در این خصوص هزینه شده از بین نرود.
امیرآبادی در ادامه با اشاره به وضعیت مناسب آب و فاضلاب قم نسبت به سایر استان‌های کشور گفت: با وجود اینکه قم در یک منطقه کویری قرار دارد و از نظر ذخایر آبی وضعیت مناسبی ندارد اما در بحث آب و فاضلاب با اقداماتی خوبی که در استان صورت گرفته در وضعیت نسبتاً خوبی مواجه هستیم.

* اجرای 30 کیلومتر شبکه فاضلاب در پردیسان
همچنین در این نشست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در گزارشی به تشریح اقدامات، موفقیت‌ها و برنامه‌های آبفای قم پرداخت و از احداث 30 کیلومتر شبکه اصلی و فرعی فاضلاب پردیسان خبر داد و گفت: با اقداماتی که صورت گرفت از جمله احداث یک تصفیه خانه فاضلاب محلی، مشکل فاضلاب این منطقه به صورت مقطعی برطرف شد اما برای رفع کامل این مشکل نیازمند احداث یک تصفیه خانه فاضلاب هستیم.
علی جان صادق پور حمایت از تولید داخلی بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری را از جمله برنامه های شرکت آب و فاضلاب برشمرد و گفت: استحصال برق به روش پمپ معکوس، بومی سازی اسکرو پمپ فاضلاب و حمایت تولید داخلی مواد منعقد کننده پلی کلراید آلومینیوم از جمله طرح های آبفای قم در راستای اقتصاد مقاومتی با محوریت رونق تولید است.
وی همچنین واگذاری پساب به بخش صنعت و کاهش مصرف آب شرب، اجرای تأسیسات فاضلاب مسکن مهر، توسعه فناوری‌های نوین از جمله تله‌متری تأسیسات و احداث نیروگاه فتوولتائیک(خورشیدی) را از دیگر اقدامات برجسته شرکت آب و فاضلاب قم ذکر کرد.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امير آبادي پرديسان فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: این طرح‌ها شامل اجرای خطوط انتقال شمال شهر خرمدره به طول ۴ کیلومتر، آبرسانی به فاز ۳ شهرک گلدشت، تأمین آب آشامیدنی سایت اداری و مساکن ملی خرمدره، تکمیل مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی سوکهریز است.

وی افزود: احداث ۲ کیلومتر خط انتقال آب روستای فلج، یک کیلومتر خط انتقال روستای قلعه حسینیه، حفر و تجهیز چاه شماره ۱۶ خرمدره و تکمیل مخزن ۴۰۰۰ متر مکعبی خرمدره از جمله دیگر طرح‌هایی است که امسال در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۰ طرح آبرسانی با اعتبار بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان در شهرستان خرمدره اجرا و به بهره برداری رسید.

نادرخانی گفت: اجرای ۸۰ میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای در تصفیه خانه آب ابهر و خرمدره نیز از جمله اقدامات شرکت آبفا در سال گذشته در شهرستان خرمدره بود.

این مسئول یادآور شد: توسعه خدمات آب و فاضلاب به ویژه در حوزه روستایی از اولویت‌های کاری شرکت آبفا در سال جدید است که در این راستا روستای نصیرآباد خرمدره به عنوان نخستین روستای استان، از خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب برخوردار شد.

گفتنی است شهرستان خرمدره با ۷۵ هزار نفر جمعیت و ۳۴ هزار مشترک یکی از ۸ شهرستان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان است.

کد خبر 6089966

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس