Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیر دفتر توسعه فناوری دانشگاه علم و صنعت با اشاره به خودکفایی در تولید سرنگ اینفلیتور توسط محققان این دانشگاه، گفت: نیاز کشور به این سرنگ که مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران است، با سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری علم و صنعت برطرف خواهد شد.

اسماعیل خان میرزا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت، در زمینه تولید سرنگ اینفلیتور دو میلیارد تومان سرمایه گذاری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دو سال به طول انجامید تا مجوز لازم برای تولید این سرنگ از وزارت بهداشت گرفته شود و پس از آن دانشگاه خط تولید این محصول را راه اندازی و سرمایه گذاری های لازم را انجام داد. این مبلغ بالاترین حجم سرمایه گذاری یکپارچه بر روی یک شرکت خطرپذیر (استارتاپی) در کشور است. به گفته خان میرزا، قرارداد همکاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه با شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت یکم خرداد ماه سال جاری منعقد می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: 10 محقق از اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری در انجام این پروژه تحقیقاتی همکاری داشته اند.
خان میرزا در مورد این سرنگ توضیح داد: سرنگ اینفلیتور، از تجهیزات یک بار مصرف حوزه قلب و عروق است که در عمل آنژیوپلاستی و استنت گذاری (فنر گذاری) در درمان انسداد عروق کرنری بیماران قلبی کاربرد دارد.
وی ادامه داد: سرنگ اینفلیتور مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران بوده و لذا واردات آن به کشور با چالش همراه است. از این محصول سالانه حدود 300 هزار عدد در کشور مصرف می شود و در حال حاضر محصولی کاملا وارداتی است که با احتساب میانگین قیمت 15 برای هر سرنگ، سالانه معادل 4500000 یورو ارز برای خرید این سرنگ از کشور خارج می شود؛ ضمن آنکه به دلیل کیفیت بالای این محصول، قابلیت رقابت با نمونه های خارجی در بازار بین المللی وجود دارد.
خان میرزا در ادامه عنوان کرد: خط تولید سرنگ اینفلیتور در منطقه ویژه اقتصادی مهرشهر کرج راه اندازی شده است و شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در سال 120 هزار از این سرنگ را تولید می کند.
وی اظهار کرد: این محصول از سوی بیمارستان‌های شهید رجایی، آتیه ، تهران، شهید چمران و مرکز قلب تایید شده است.
مدیر دفتر توسعه فناوری دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: با توجه به سرمایه گذاری قابل توجه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت، پیش بینی می شود نیاز کشور به این سرنگ با استفاده از توان داخلی به طور کامل برطرف شود.
خان میرزا با اشاره به اقدامات مورد نیاز برای تولید بیشتر محصولات فناورانه، تصریح کرد: نیاز است مسئولان دانشگاه به دستاوردهای پژوهشی محققان اعتماد کنند و با توجه به اعتباری که آنها در بیرون از دانشگاه و جامعه دارند، سرمایه ها را جذب کنند و ریسک محققان برای تجاری سازی را کاهش دهند.
وی ادامه داد: تجاری سازی ایده ها در دانشگاه علم و صنعت حجم مطلوبی دارد و حدود 250 محصول فناورانه در حوزه کامپوزیت، پزشکی، هوا فضا، آب و محیط زیست شناسایی شده است که دانشگاه حمایت های لازم را پیگیری می کند.
مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه در پژوهشگاه دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: چرخه تجاری سازی نیاز به حمایت های بیشتر دانشگاه و شرکت های خصوصی دارد، اما حمایت های منسجم در فرآیند تجاری سازی کم رنگ است. اگر محققان کار علمی را انجام دادند بعد از آن می توانند این مسیر را به راحت طی کنند و به تجاری سازی برسند.
وی افزود: مهمترین مانع ورود، استفاده و توسعه از محصولان فناورانه به بازار جو فرهنگ عمومی است که مردم و دولت به استفاده از محصولات داخلی اعتماد نمی کنند.
لازم به ذکر است، شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت به همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران و با هدف بی نیازی کشور به واردات تجهیزات پزشکی، در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی به منظور تولید و ایجاد اشتغال، پایه ریزی شده و تاکنون اقدام به توسعه محصولات مختلفی مانند سرنگ اینفلیتور، تی.آر.بند، دستگاه آووکسی متر و لام مخصوص آن، کیت تشخیص ACT، کیت PTCA (قطعات وای، تورک و نیدل آنژیوگرافی) کرده است.
دانام**9465**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علم و صنعت توليد ملي سرنگ اينفليتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان