Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@22:44:29 GMT

آغاز عملیات ساخت خانه های تخریب شده سیل زدگان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۴۹۸۵

آغاز عملیات ساخت خانه های تخریب شده سیل زدگان

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید قبادی دانا در جلسه شورای عالی رفاه که ظهر امروز در وزارت رفاه برگزار شد، در خصوص اقداماتی که در سیل اخیر انجام شده است، گفت: ۳۰۵ تیم برای ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به استان‌های سیل زده اعزام شده‌اند و ۱۳۹ دستگاه خودروی ویژه نیز برای کمک اعزام شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در خصوص افزایش کودک آزاری و همسر آزاری و خودکشی یک سری آیتم‌ها افزایش پیدا کرده است که افراد دارای مشکل به مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع داده می‌شوند.

رئیس سازمان بهزیستی از راه اندازی پایگاه مادر و کودک در استان‌های سیل زده خبر داد و گفت: با همکاری کانون‌های مهدکودک و بخش خصوصی این پایگاه‌ها فعال شد که بازسازی روحی و روانی بعد از سیل مورد تاکید ما قرار دارد.

قبادی دانا گفت: در حال حاضر در یازده آیتم مختلف خسارت کلی مسکن مشخص شده است که ۶۰ هزار مورد نیز ثبت خسارت صورت گرفته است که به تفکیک مشخص شده است.

وی همچنین از واریز مستمری سه برابری به سیل زدگان خبر داد و گفت: بین ۵۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیز مستمری به حساب آن‌ها واریز شد و همچنین ۵ میلیون تومان نیز برای خرید وسایل ضروری منزل، وام قرض الحسنه پرداخت شده است.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض اولیه برای مددجویانی که در اثر سیل آسیب دیده بودند، پرداخت شد.

قبادی دانا از آغاز عملیات ساخت واحد‌های تخریب شده در سیل خبر داد و گفت: بعد از ماه مبارک رمضان به صورت ویژه عملیات ساخت این واحد‌ها آغاز خواهد شد.

وی گفت: ۸۰۰ مرکز نگهداری شبانه روزی در کشور داریم که ۴۷ هزار نفر در این مراکز نگهداری می‌شود و برخی از این مراکز که در معرض آسیب بودند ایمن سازی شدند و برخی نیز به مرکز دیگری جابجا شدند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در مجموع ۸۶ مرکز در اثر وقوع سیل آسیب دید، گفت: ۷ میلیارد تومان میزان خسارت‌ها بوده که ۷۱۳۹ مورد خسارت ثبت شده است.

قبادی دانا با تاکید بر اینکه تأمین اعتبار ما به شدت دچار مشکل است، گفت: اگر اعتبار تأمین نشود، ارائه خدمات به سیل زدگان با کندی مواجه می‌شود.

وی گفت: برای بیمه حوادث بعدی نیز ۶۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داشتیم که به دلیل نبود بودجه فعلاً دست نگه داشته ایم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کار سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آلودگی پلاستیکی تهدید بزرگی برای محیط زیست و حیات وحش محسوب می‌شود. همانطور که تلاش می‌کنیم مشکل را بهتر درک کرده و برای کاهش وابستگی خود به پلاستیک راه حل‌هایی بیابیم، دانشمندان نیز در حال مقابله با این ماده در ابتدایی‌ترین ساختار آن هستند.

اکنون گروهی از پژوهشگران به سرپرستی محققان دانشکده مهندسی و تحقیقات مواد دانشگاه سن دیگو (MRSEC) با موفقیت پلاستیک زنده‌ای را مهندسی کردند که قابلیت کمپوست شدن دارد.

پلی اورتان ترموپلاستیک، به عنوان یک نوع پلاستیک، جای پای محکمی در زندگی روزمره ما دارد. از نظر تجاری، صنایع از آن در تولید کفش، پادری ها، کوسن‌ها و فوم حافظه دار استفاده می‌کنند.

این دانشمندان می‌گویند: زمانی که این پلاستیک با هاگ باکتری از نوع «باسیلوس سابتلیس» پر شد، دیدیم وقتی پلی اورتان در پایان چرخه زندگی خود در معرض مواد مغذی موجود در کمپوست قرار می‌گیرد، شروع به تجزیه می‌کند. این خاصیت ذاتی این باکتری‌ها است.

برخی از باکتری‌ها قادر به ایجاد هاگ هستند، هاگ یا اسپور مرحله استراحت مقاومت در باکتری‌ها است. هاگ‌ها می‌توانند در شرایط نامساعد که باکتری‌ها قادر به تحمل آن نیستند، مانند حرارت، سرما، خشکی، مواد شیمیایی، تشعشعات و ... زنده بمانند. هر باکتری فقط یک هاگ می‌سازد و از هر هاگ یک باکتری بوجود می‌آید. هاگ ممکن است کروی یا بیضی باشد و اندازه آن بین ۴ تا ۲ میکرون است.

آنها در این پژوهش، توانایی سویه‌های محدودی از باکتری‌ها را در استفاده از پلی اورتان ترموپلاستیک‌ها به عنوان تنها منبع کربن مورد ارزیابی قرار داده و سپس منبعی که بهترین رشد را داشت برگزیدند.

مهندسی پلاستیک زیست تخریب پذیر

محققان هاگ‌های باکتری و گلوله‌های پلاستیکی را در یک اکسترودر پلاستیکی ریختند و آنها را در دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد مخلوط کردند. سپس نوار‌های پلاستیکی معمولی از آن ساختند.

هاگ‌ها به عنوان یک حالت خفته باکتری و به دلیل برخورداری از یک سپر محافظتی، می‌توانند در شرایط سخت مقاومت کنند، با این حال، این محققان یک قدم فراتر رفتند تا آنها را به گونه‌ای مهندسی کنند که در برابر دما‌های بالا انعطاف پذیر و مقاوم باشند.

این شیوه که تکامل آزمایشگاهی تطبیقی نام دارد شامل رشد هاگ ها، قرار دادن شان در دمای زیاد برای دوره‌های زمانی طولانی و امکان جهش طبیعی برای آنها می‌شود.

دانشمندان پس از تکرار چندین باره این فرآیند، با موفقیت گونه کاملی از این هاگ‌های باکتریایی را زیست مهندسی کردند. وقتی این هاگ‌ها دوباره در محیط کشت فعال می‌شوند، شروع به تجزیه پلاستیک می‌کنند.

بیدار شدن هاگ‌ها در محیط کمپوست 

آنها این پلاستیک زیست تخریب پذیر را در «محیط‌های کمپوست فعال و استریل میکروبی» تحت شرایط ایده آل ۳۷ درجه سانتیگراد با رطوبت ۴۴ تا ۵۵ درصد آزمایش کردند. هاگ‌ها در داخل این نوار‌های پلاستیکی دوباره جوانه زدند و ظرف پنج ماه ۹۰ درصد پلاستیک را تجزیه کردند.

اگر صنعت پلاستیک بخواهد به استفاده از پلاستیک ادامه دهد و اگر وابستگی ما به این مواد همین قدر زیاد باقی بماند، با تولید پلاستیک زیست تخریب پذیر می‌توان ضایعات را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین برد.

مجریان این طرح می‌گویند: آنچه قابل توجه است این است که این ماده جدید حتی بدون حضور میکروب‌های اضافی تجزیه می‌شود و بیشتر این پلاستیک‌ها احتمالا کارشان به محیط‌های کمپوست غنی از میکروب‌ها نخواهید کشید؛ بنابراین این توانایی خود تخریبی در محیطی عاری از میکروب باعث می‌شود فناوری ما همه کاره‌تر شود. این پلاستیک حتی برای تجزیه زیستی به شرایط مطلوب نیاز ندارد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس