Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@20:10:20 GMT

پراجکت سندیکت بررسی کرد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۶۲۹

پراجکت سندیکت بررسی کرد

مجله تحلیلی پراجکت سندیکت در گزارشی تحت عنوان «انتخابات پارلمانی اروپا برای آینده اتحادیه مهم است» نوشت: انتخابات پارلمانی اروپا که در تاریخ 23 تا 26 می‌2019 (2 تا 5 خرداد) برگزار می‌شود، بدون شک با انتخابات های پیشین متفاوت است. این رقابت در سایه ظهور دوباره اندیشه‌های ناسیونالیستی که ماهیت اتحادیه را با چالش مواجه ساخته، برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خالدی/

مجله تحلیلی پراجکت سندیکت در گزارشی تحت عنوان «انتخابات پارلمانی اروپا برای آینده اتحادیه مهم است» نوشت: انتخابات پارلمانی اروپا که در تاریخ 23 تا 26 می‌2019 (2 تا 5 خرداد) برگزار می‌شود، بدون شک با انتخابات های پیشین متفاوت است. این رقابت در سایه ظهور دوباره اندیشه‌های ناسیونالیستی که ماهیت اتحادیه را با چالش مواجه ساخته، برگزار خواهد شد.

انتخابات اخیر در حالی برگزار می‌شود که اروپا به نوعی با «زلزله سیاسی» دست و پنجه نرم می‌کند. افزایش اختلاف‌های درونی و پیرامونی اتحادیه، الحاق غیر قانونی کریمه به روسیه در سال 2014، بحران مهاجرت که از سال 2015 گریبانگیر اروپاست و آغاز روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (2016) همه چالش‌هایی است که آینده اروپا را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

این در حالی است که چشم‌انداز سیاسی آینده اتحادیه نیز همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار داشته و واگرایی تقویت شده است. حمایت از احزاب سنتی راست و چپ میانه کاهش یافته است و احزاب یوروسپتیک (مخالف همگرایی اتحادیه اروپا) در چندین انتخابات ملی به موفقیت دست یافته اند. برای چهار دهه، دو حزب بزرگ سیاسی پان اروپایی راست میانه با نام «حزب مردم اروپا» و چپ میانه با نام «ائتلاف پیشروی سوسیالیست‌ها و دموکرات‌ها» اکثریت پارلمان را در اختیار داشته‌اند. نظرسنجی ها نشان می‌دهد که آن ها احتمالاً دو گروه بزرگ حزبی باقی خواهند ماند، اما اکثریت خود را از دست خواهند داد.

در عین حال انتظار می‌رود که احزاب ضد اروپایی نیز در انتخابات اخیر به موفقیت احتمالی دست یافته و در حدود یک سوم کرسی‌ها را بدست آورند. بسیاری از این گروه‌ها بر تغییر درونی بیشتر اتحادیه در جهت کمتر لیبرال و بین‌المللی شدن و همچنین مخالفت با مهاجران و دادن امتیازات بیشتر به واحدهای ملی تأکید دارند.

این مسئله برای آینده اتحادیه مهم است و بر آن تأثیر می‌گذارد؛ چراکه پارلمان اروپا به عنوان تنها نهاد مستقل انتخابی در قلب مشروعیت دموکراتیک قرار داشته و پیمان لیسبون که در سال 2010 میلادی به امضا رسید اختیارات بیشتری را در پروسه تصمیم‌گیری به آن داده است.

واگرایی و جدایی سیاسی در ترکیب پارلمان آینده اروپا احتمالاً نسبت به گذشته آشکارتر خواهد شد؛ بنابراین ضروری است احزاب طرفدار اتحادیه اگر خواهان تداوم وضع موجود هستند؛ بتوانند راه‌های جدیدی برای همبستگی با تمرکز به اهداف مشترک اروپایی پیدا کنند. انتخابات آینده حداقل از سوی منتقدان، به عنوان یک همه پرسی در مورد آینده اروپا تلقی می‌شود؛ بنابراین ضروری است طرفداران اتحادیه اقدامات خود را به منظور حمایت از ارزش‌های اصلی اروپا، ارتقای اصلاحات عملی و حل چالش‌های بلند مدت که اروپا با آن مواجه است، تقویت کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپا انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ به سه دلیل!

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفت: یکی از کارشناسان برجسته ترکیه در مصاحبه‌ای می‌گوید:

«‌ایران به اسرائیل حمله کرد و برخلاف رژیم‌های عقب‎افتاده منطقه، مردم غزه را تنها نگذاشت ولی مقامات و مطبوعات ترکیه و امیرنشین‌های عرب خفه‌خون گرفته‌اند و جانشان در می‌آید تا به ایران، آفرین بگویند و اردوغان هنوز بیانیه‌ای نداده است»!

گفتم: ایول داره! نان پدر و شیر مادر حلالش باد.

گفت: «میک والاس» نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا هم در نشست علنی اتحادیه گفته است؛ «‌همه می‌دانند که اتحادیه اروپا در طول هفت ماه از مخرب‌ترین جنگ تاریخ، هنوز جنایات اسرائیل را محکوم و تحریم نکرده، اما بلافاصله و به اتفاق آرا ایران را به دلیل انتقام‌جویی قاعده‌مند که حتی کسی را نکشته، محکوم و تحریم می‌کند»!

گفتم: درد و بلایش بخورد وسط ملاج سران اتحادیه اروپا و سران نوکرصفت برخی از کشورهای منطقه.

گفت: «‌استفن والت‌» استاد برجسته ‌هاروارد با استناد به خیزش گسترده مردم آمریکا و اروپا علیه جنایات صهیونیست‌ها نشان داده است که دوران حاکمیت لابی اسرائیل در آمریکا و اروپا پایان یافته است و «‌جان میر شایمر» استاد بلندآوازه دانشگاه شیکاگو هم می‌گوید؛ نسل‌های جدید غرب در حال قطع پای اسرائیل از آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که صهیونیست‌ها همواره درباره همراهی خود با مردم آمریکا و اروپا دروغ گفته‌اند.

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

اول آن که پسرم گواهینامه ندارد! دوم این که من اصلاً ماشین ندارم! و سوم این که اصلاً پسر ندارم!

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند