Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@05:06:06 GMT

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه 470 لایدن را کسب کرد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۹۰۹

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه 470 لایدن را کسب کرد

مشهد- ایرنا- دانشگاه فردوسی مشهد در تازه‌ ترین رتبه‌ بندی لایدن در سال 2019 موفق به کسب رتبه 470 در بین دانشگاههای جهان شد.

دانشگاه فردوسی مشهد روز سه شنبه گزارش داد: در این رتبه بندی 26 دانشگاه ایران در فهرست 963 دانشگاه مؤثر دنیا قرار گرفتند و بر همین اساس دانشگاه فردوسی مشهد توانست رتبه نخست دانشگاه جامع شهرستان را در شاخص 'تأثیر علمی' به خود اختصاص دهد و در این رتبه بندی دانشگاه تهران و تربیت مدرس رتبه‌های نخست دانشگاههای جامع پایتخت را در این شاخص کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین دانشگاه فردوسی مشهد رتبه نخست دانشگاههای جامع شهرستان را در شاخص 'همکاریهای علمی و دسترسی آزاد به انتشارات' به خود اختصاص داده است و دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب رتبه‌های برتر دانشگاه جامع پایتخت را در شاخص مورد اشاره کسب کرده‌اند.
بنا بر این گزارش، رتبه ‌بندی لایدن مبتنی بر داده‌های کتابشناختی است که از نمایه استنادی web of science دریافت می‌شود و شامل سه نمایه نامه علوم، علوم اجتماعی و علوم انسانی و هنر است و در این رتبه ‌بندی کتاب و انتشارات کنفرانسها دخالت ندارد.
ملاک لایدن برای انتخاب 963 دانشگاه برتر جهان، تعداد انتشاراتی صورت گرفته است که در فاصله سالهای 2014 تا 2017 در نمایه استنادی web of science نمایه شده است.
رتبه‌بندی لایدن آمارهایی را در سطح پنج رشته موضوعی اصلی شامل زیست شناسی، پزشکی و علوم بهداشتی، علوم حیاتی و زمین، ریاضیات و کامپیوتر، علوم طبیعی و مهندسی و علوم انسانی و اجتماعی فراهم آورده است که هرکدام از این رشته‌های موضوعی اصلی دارای تعدادی از زیرشاخه‌هاست که درمجموع شامل چهار هزار و 535 رشته موضوعی است.
لایدن با استفاده از مجموعه‌ای از شاخصهای پیچیده کتابشناختی، آمارهای موردنظر را در شاخصهای 'تأثیر علمی، همکاریها، دسترسی آزاد به انتشارات و تنوع جنسیتی' دانشگاهها فراهم می‌آورد.
1922/2030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رتبه بندي لايدن رتبه 470 دانشگاه فردوسي مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی

به گزارش جام جم آنلاین البرز،شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت:هفته ملی ماما با شعار هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی در ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده است.

دکتر صیادی خاطر نشان کرد در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.

رییس دانشگاه افزود: استان البرز در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه ۲ کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است.

وی با بیان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد گفت: خوشبختانه این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقا جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در بیمارستان کمالی است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند