Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم گفت: مهم‌ترین مشکل امروز منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان واردات تجهیزات خط تولید است که نیازمند ثبت سفارش و پرداخت عوارض گمرکی بوده در حالی‌ که طبق قانون مناطق ویژه از هر گونه ثبت سفارش مبرا هستند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید رضا طباطبایی عصر امروز در جلسه گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: سیاست ثبت سفارش دولت مشکلاتی جدی در مسیر تولید و صادرات ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان ویژگی‌ها و مزیت‌های مناطق ویژه اقتصادی افزود: برابر قانون ایجاد مناطق ویژه اقتصادی واردات مواد اولیه و کالا به این مناطق نیازی به ثبت سفارش نباید داشته باشد اما دولت رویه دیگری را در این زمینه دنبال می‌کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم با انتقاد از رویه دولت در قبال مناطق ویژه اقتصادی ادامه داد: در حال حاضر با مصوبه دولت فقط ورود مواد اولیه و قطعات موردنیاز تولید که در لیست سازمان صمت باشد نیازی به ثبت سفارش ندارد.

طباطبایی با تأکید بر مهم‌ترین مشکلات منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان گفت: مهم‌ترین مشکل امروز منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان واردات تجهیزات خط تولید بوده که نیازمند ثبت سفارش و پرداخت عوارض گمرکی بوده درحالی‌که طبق قانون مناطق ویژه از هرگونه ثبت سفارش مبرا هستند.

جابه‌جایی 3 میلیون تن بار از طریق اتصال راه‌آهن قم به منطقه ویژه اقتصادی سلفچگانتصویب احداث کمربندی جدید قم و آزادراه قم ـ سلفچگان ـ راهجرد در جلسه هیئت دولت‌123 واحد صنعتی در منطقه اقتصادی سلفچگان قم فعال است

رئیس اتحادیه صادرکنندگان قم نیز در این جلسه، تأکید کرد: در شرایط کنونی صرفاً درصورتی‌که صنعت ساخت‌وساز در استان رونق بگیرد مشکل اشتغال و تولید تا حد بسیار زیادی مرتفع می‌شود.

حسن آقاجانی با اشاره به اهمیت صنعت مسکن در رونق اشتغال ادامه داد: اگر زمین به‌صورت مجانی در اختیار مسکن قرار داده‌شده و صدور پروانه‌ها نیز با هزینه کمتری به مردم صادر شود، اشتغال قابل‌توجهی در کشور به وجود آمده و بخش‌های راکد اقتصادی پویا می‌شود.

وی با اشاره به برخی از راه‌های برون‌رفت از رکود حاکم بر بازار عنوان کرد: تمام مصالح ساخت‌وساز مسکن از معادن و نعمت‌های خدادادی بوده و در شرایط کنونی باید به سراغ استفاده از این منابع طبیعی برای عبور از شرایط سخت اقتصادی رفت.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

 به گزارش ایسنا، علی اصغر انصاری_ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد.  

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود