Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی چگینی ضمن ابراز امیدواری از توسعه روابط دولت جدید هند با تهران تأکید کرد که علیرغم تحریم‌های نفتی آمریکا، ایران راهی برای فروش نفت خود پیدا خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «علی چگنی» سفیر ایران در هند در در گفتگو با پایگاه اینترنتی «ThePrint» هند ضمن ابراز امیدواری در خصوص از سرگیری واردات نفت ایران با روی کارآمدن دولت جدید «دهلی نو» گفت: «دولت ایران انتظار دارد که با روی کار آمدن دولت جدید هند، این کشور روابط خود را با ایران در تمامی زمینه‌ها به ویژه در زمینه اقتصادی از جمله خرید نفت، توسعه دهد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر ایران به سفر اخیر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران اشاره کرد و گفت: «دیدار وزیر خارجه در این لحظه بسیار حائز اهمیت بود، زیرا وی می‌خواست مواضع ایران در قبال برجام را برای هند تشریح کند».

چگنی ادامه داد که ایران به وضوح به هند گفته است که از برجام خارج نشده است و افزود که ایران به اروپا مهلت ۶۰ روزه‌ای را برای عمل به تعهداتشان ذیل برجام داده است.

* ایران راهی برای فروش نفت خود پیدا می‌کند

به دنبال تشدید مواضع ضد ایرانی دولت آمریکا و تعلل اروپایی‌ها در اجرای وعده‌ها و تعهدات برجامی آنها، شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران همزمان با سالروز خروج آمریکا از برجام با صدور بیانیه‌ای خطاب به کشور‌های عضو این توافق اعلام کرد: «جمهوری اسلامی ایران در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بند‌های ۲۶ و ۳۶ برجام، از روز ۱۸ اردیبهشت ۹۸ برخی اقدامات خود در توافق برجام را متوقف می‌کند».

پس از انتشار این بیانیه، «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران نیز با اعلام اینکه ایران به کشور‌های باقیمانده در برجام ۶۰ روز مهلت داده تا به تعهدات خود ذیل این توافق هسته‌ای عمل کنند و زمینه تأمین منافع ایران در این توافق را فراهم کنند، تأکید کرد که در نامه‌ای که به این کشور‌ها فرستاده، پیامد‌های نادیده گرفتن این ضرب‌الاجل تعیین شده را مفصل شرح داده است.

واشنگتن همچنین در ادامه تلاش‌های خود برای اعمال فشار به ایران، معافیت‌های برخی کشور‌ها از جمله هند، چین، ژاپن، ترکیه، ایتالیا، تایوان، کره جنوبی و یونان برای وارد کردن نفت ایران را لغو کرد.

سفیر ایران در ادامه هند در خصوص تحریم‌های نفتی ایران گفت: «ما راه‌هایی را برای فروش نفت پیدا خواهیم کرد. نفت نیز همچون آب راهی برای جریان پیدا می‌کند. بله ما مشکلاتی داریم، اما به تجارت که حق قانونی ما است ادامه می‌دهیم».

* اروپا کار بر روی اینستکس را تسریع بخشد

چگنی در گفتگو با این رسانه هندی در خصوص لغو معافیت‌های نفتی ایران گفت: «ما از هند انتظار داریم تا ایران را همچون گذشته، بعنوان دوست در نظر بگیرد. روابط ایران و هند در بخش انرژی بر پایه دسترس بودن، پایداری، امنیت و قابل اطمینان بودن، می‌باشد».

وی ادامه داد: «ما از ۱۹۴۷ همسایه بوده‌ایم و هم‌اکنون نیز از طریق دریا همسایه هستیم. بیایید فراموش نکنیم که ایران اولین کشوری بود که در قبال روپیه به هند نفت فروخت که این اقدام بر پایه منفعت دوجانبه بوده است».

سفیر ایران در هند در خصوص عملیاتی‌سازی «اینستکس» گفت: «ما امیدواریم که اروپا کار بر روی اینستکس را تسریع بخشد و به آن پول تزریق کند. اینستکس در مرحله اول، تجارت کالا‌های انسانی همچون دارو، غذا و تجهیزات پزشکی را تسهیل می‌کند، اما در مراحل بعد، به دیگر عرصه‌های تجاری از جمله فروش نفت ایران تعمیم داده می‌شود».

* تحریم‌های آمریکا نباید بر پروژه چابهار تأثیر بگذارد

چگنی سپس در بخش پایانی به پروژه توسعه بندر چابهار اشاره کرد و گفت: «روابط ما با هند فراتر از نفت است. ما در بسیاری بخش‌ها، روابط اقتصادی داریم. تأثیر تحریم‌های آمریکا نباید در پروژه چابهار احساس شود بلکه نیاز است که کار در این بخش تسریع داده شود».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نفت ایران تحریم ایران تحریم نفتی دشمنی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان

هدایت‌الله بدری، رئیس بانک مرکزی افغانستان با حسن کاظمی قمی، سفیر و نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دیدار و گفتگو کرد.

براساس اطلاعیه بانک مرکزی افغانستان، در این دیدار درباره موضوعات مختلف از جمله توسعه همکاری‌های تجاری و بانکی بین دو کشور گفتگو شده است.

گفتنی است هیاتی دیپلماتیک از ایران به ریاست سفیر ایران در کابل امروز با ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان دیدار و گفتگو کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • شاهکار اسکواش‌بازان با حضور سفیر ایران در قطر
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • هیات اقتصادی کره شمالی راهی ایران شد