Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان عصر امروز سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه پس از سال‌ها توانستیم در زمینه اشتغال و سرمایه گذاری اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی جذب شهرستان کنیم و از این لحاظ در رتبه ۴ ام استانی قرار گرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تقدیر از مجموعه تلاش‌هایی که توسط کارگروه اشتغال شهرستان صورت گرفته خاطرنشان کرد: معتقد هستیم حتی این میزان از اعتبار نیز با توجه به تلاش‌هایی که صورت گرفته قابل قبول نیست و لازم است مجموعه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل با آسیب شناسی از نتایج عملکرد به دست آمده در جهت ارتقای واگذاری تسهیلات به سرمایه گذاران و رفع موانع موجود گام‌های بعدی را بلندتر بردارند.

وی با تاکید بر اینکه تغییر اولین گام در راه رسیدن به توسعه است اظهار داشت: تا زمانیکه تغییر در نگاه‌ها و اندیشه‌ها صورت نگیرد توسعه معنی و مفهوم پیدا نمی‌کند و افزود یکی از مسائلی که لازم است در شهرستان اتفاق بیافتد تغییر نگاه مدیران نسبت به مسئله سرمایه گذاری است.

فرماندار هشترود با اشاره به اینکه شهرستان در سه حوزه کشاورزی، گردشگری و معادن دارای پتانسیل بسیار بالایی است گفت: متأسفانه علی رغم داشتن ذخایر غنی در بخش کشاورزی و معادن شاهد فروش خام محصولات هستیم که جز تخریب منابع و ذخایر و سایر امکانات، عایدی برای شهرستان ندارد و تأسف بار تر اینکه حتی درآمد حاصل از فروش این محصولات نیز در هشترود صرف نمی‌شود.

وی گفت: برابر سیاست‌های ابلاغی دولت و تاکید صریحی که استاندار در سفر به شهرستان داشته جلوی خام فروشی محصولات را خواهیم گرفت و انجام هر گونه فرآوری بر روی محصولات کشاورزی و معدنی می‌بایست در داخل خود شهرستان صورت بگیرد که ضمن ایجاد اشتغال برای جوانان موجب رشد و رونق اقتصادی منطقه و را افتادن زنجیره تولید در منطقه شده و سد محکمی در برابر مهاجرت نیروی جوان و نخبه از شهرستان خواهد شد.

کد خبر 4623156

منبع: مهر

کلیدواژه: هشترود اشتغال روستایی اشتغال پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تامین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری در استان یزد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد