Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان کشور با انجام طرحی پژوهشی قصد بومی‌سازی فناوری پیشرفته رابط عصب و عضله را دارند تا آسیب‌های نخاعی را درمان کنند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محققان کشور در حال فعالیت بر روی پروژه‌ای هستند که امید بیماران آسیب نخاعی را برای درمان افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح با عنوان «بومی‌سازی رابط عصب و عضله برای درمان آسیب‌های نخاعی در حیوان مدل» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری در حال انجام است.

سحر کیانی عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان توضیحات بیشتری درباره اجرای این پژوهش ارائه داد و بیان کرد: در فاز نخست این پروژه تحقیقات بر روی مدل‌های حیوانی انجام می‌شود. تلاش ما این است تا با تحقیق بر روی مدل‌های مختلف و تست هر گونه آسیب نخاعی نتایج جامعی را ارائه دهیم. البته برای این کار و پیشرفت سریع کار نیاز به حمایت بیشتری وجود دارد، زیرا به عنوان مثال هزینه خرید هر میمون حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان است.

وی ادامه داد: این تحقیق به این صورت است که آرایه‌های الکترودی کوچکی بر اساس شدت بیماری بر روی نخاع یا عضله قرار می‌گیرد و پس از آن به وسیله رابطی که بر روی مغز قرار دارد به صورت بیسیم حرکت کنترل می‌شود. در این صورت فرمان حرکتی از ناحیه مغز به عضله منتقل می‌شود بدون اینکه این پیام عصبی از نخاع عبور کند.

این پژوهشگر حوزه علوم شناختی همچنین بیان کرد: این فناوری پیشرفته به افراد دارای آسیب نخاعی و افرادی که بافت نخاع را از دست داده اند کمک می‌کند تا با وجود رابط عضلات را وادار به حرکت کنند. در حال حاضر نیز با همکاری محقان دانشگاه صنعتی شریف آرایه‌های الکترودی اولیه ساخته شده است و تحقیق را با مدل موش آغاز کردیم و با تکمیل این فاز مرحله تحقیقات انسانی را آغاز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ضایعه نخاعی علوم شناختی آسیب نخاعی درمان آسیب های نخاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر «راسل کامهی»، پزشک ورزشی مراقبت‌های اولیه در مؤسسه ارتوپدی اسمیت تاون نیویورک، می‌گوید: «وزنه زدن، گروه‌های عضلانی بزرگ شما را فعال می‌کند و اگر به درستی انجام شود، می‌تواند کالری بیشتری نسبت به تمرینات کاردیو حالت ثابت بسوزاند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «با این حال، وزنه زدن به تنهایی کلید کاهش وزن نیست. حداقل ۸۰ درصد کاهش وزن از طریق تغذیه انجام می‌شود.»

کامهی می‌گوید: «فردی که وزنه می‌زند تا توده عضلانی به دست آورد باید از رژیم غذایی پر پروتئین استفاده کند. هدف باید ۱ گرم پروتئین به ازای هر نیم کیلو از وزن بدن باشد.»

وی گفت: «افرادی که از قبل تناسب اندام دارند و سعی می‌کنند عضله به دست آورند، ممکن است وزن کم نکنند، اما افرادی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند، وزن کم می‌کنند.»

بررسی اخیر نشان داد که تمرینات مقاومتی درصد چربی بدن، توده چربی بدن و چربی احشایی را در بزرگسالان سالم کاهش می‌دهد.

اما طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، فعالیت بدنی منظم و تغذیه سالم هر دو برای کاهش وزن مهم هستند.

به گفته محققان، عضله سازی برای سوزاندن کالری بیشتر مهم است، زیرا عضله بیش از دو برابر چربی کالری می‌سوزاند. طبق گفته کلینیک مایو، در میان فواید بسیار وزنه زدن، این است که این ورزش باعث افزایش متابولیسم می‌شود.

همچنین به بهبود سطح تستوسترون در مردان کمک می‌کند و برای حفظ تراکم استخوان در زنان بسیار مهم است.

بر اساس مطالعه اخیر، وزنه برداری همچنین با کاهش قابل توجه احتمال مرگ زودهنگام افراد، به ویژه زمانی که با ورزش‌های هوازی همراه باشد، مرتبط است.

محققان توصیه می‌کنند که حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی در هفته به علاوه دو جلسه تمرین قدرتی داشته باشید.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی مردم به دلیل ناایمنی خودروها و جاده ها: سالانه بیش از ۲ هزار نفر (فیلم)
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است