Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، در رابطه با نحوه ورود این سازمان به آلودگی آب‌های جنوب کشور به خبرنگار اجتماعی برنا گفت:  بخشی از وظیفه ما پیشگیری و حفاظت از محیط زیست دریایی است. همچنین مقابله در خصوص آلودگی‌های نفتی بخش دیگری از وظایف ما است در این راستا اخیرا یکی از معاهده‌نامه‌هایی که جمهوری اسلامی ایران به آن ملحق شده است کنوانسیون آب توازن کشتی‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اهمیت این معاهده نامه اظهار کرد:  یکی از اهداف این معاهده پیشگیری و مدیریت از ورود گونه‌های مهاجم آبزی است که با «آب توازن کشتی ها» وارد آب های تحت مسئولیت ایران شده و احیانا سبب انقراض گونه های بومی خواهد شد.

این مقام مسئول در رابطه با اقدامات صورت گرفته عنوان کرد: موثرترین اقدامی که در محیط زیست دریایی دنبال و از انقراض گونه ها جلوگیری می کنیم این است که از ورود آب توازن آلوده کشتی ها و تخلیه مواد آلوده کننده در آب های تحت مسئولیتمان جلوگیری به عمل آید.

راستاد در رابطه با تخلیه فاضلاب در آب های جنوب گفت: در سازمان مربوطه بیش تر آلودگی های با منشا کشتی ها را مد نظر داریم از این رو در رابطه با فاضلاب کنترل می کنیم که دفع فاضلاب و زباله کشتی ها به روش قانونی و بر اساس مقررات زیست محیطی انجام شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر نحوه اعمال مقررات برای محافظت از آب های تحت مسئولیت، گفت: وقتی کشتی‌ها به بنادر مراجعه می‌کنند افسران کنترل بازرسی باید مطمئن شوند که بر اساس گواهینامه‌هایی که این کشتی‌ها ارائه می‌کنند دفع زباله و مواد زائد نفتی و فاضلاب‌شان با روش استاندارد انجام شده باشد و لازم است تا گواهینامه داشته باشند.

وی اضافه کرد: در صورت تخلف، قوانینی وجود دارد که جرایم پاکسازی از متخلفین اخذ می شود و به علاوه آن افراد به مراجع قضایی برای اعمال قانون معرفی خواهند شد.

راستاد در رابطه با نحوه عملکرد کشتی های خارجی و تخلفات مربوطه تصریح کرد: بخش عمده ای از این جرایم برای کشتی های خارجی، مربوط به انجام کل هزینه های پاکسازی در صورت تخلف خواهد بود؛ یعنی کشتی های خارجی در صورت تخلف تجهیزات و نیروی انسانی که برای پاکسازی در نظر گرفته می شود را باید تقبل کنند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پایان تصریح کرد: بخش دیگر نیز مربوط به آلودگی های زیست محیطی است؛ از این رو باید تا 1 میلیارد دلار پوشش بیمه ای برای جبران خسارت آلودگی وجود داشته باشد و در غیر اینصورت اجازه ورود به آب های ایران را نخواهند داشت.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران پوشش دلار سازمان بنادر و دریانوردی کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان

تین نیوز

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طه سمیعی گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی بیان کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان دو هزار و ۵۹۶ تن بوده که سه هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی، جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی، هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات آهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشورهای عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اضافه کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشورهای عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان