Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@11:39:13 GMT

استان مرکزی صاحب پارک اقتصاد دیجیتال می شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۰۵۴۱

استان مرکزی صاحب پارک اقتصاد دیجیتال می شود

اراک - ایرنا - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: پیگیری برای ایجاد یک پارک اقتصاد دیجیتال در مرکز استان در دست انجام است که در صورت تحقق، این پارک به مرکز اصلی ارایه خدمات پشتیبانی به صاحبان کسب و کارهای نوپای حوزه فاوا( فناوری ارتباطات واطلاعات) تبدیل خواهد شد.

«لادن مهدوی» روز چهارشنبه به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی در گفت و گو با ایرنا افزود: در حال حاضر در استان مرکزی بیش از 50 کسب و کار نوپا و استارت‌آپ بومی حوزه ICT فعالیت دارند که برخی از آن ها با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از محل وام وجوه اداره شده، از حمایت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بهره مند شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: تدوین و ابلاغ ساز و کار جدید مراکز توانمندسازی و تسهیل گری کسب و کارها در سازمان فناوری اطلاعات ایران، که در آن استان مرکزی با قرارگیری در منطقه 2 کشور در کنار استان های تهران، البرز، قزوین، گیلان و مازندران لحاظ شد نیز تاثیر مهمی در افزایش وانایی های فنی، تخصصی و اقتصادی کسب و کارهای نوپای مبتنی بر فاوا در استان خواهد داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: پیگیری های استانی همزمان و هماهنگ با کشور، به منظور بهره برداری حداکثری صاحبان کسب و کارهای استانی از مزایای پیش بینی شده، در دست اقدام است.
مهدوی، از خودکفایی 100 درصدی در تولید تجهیزات امنیتی شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: تامین زیرساخت ارتباطی شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از وظایف مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات از سه لایه زیرساخت، خدمات و محتوا تشکیل شده است، افزود: با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به عنوان رکن مهم فضای مجازی، اقدامات قابل توجهی در لایه تامین زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات صورت گرفت به طوری که در 18 ماه اخیر بیش از 80 درصد از سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات از سوی وزارت ارتباطات محقق شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی ضمن اشاره به 50 اقدام کلان انجام شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره زمانی یاد شده، میزان سرمایه‌گذاری بخش دولتی در این زمینه را رقمی بالغ بر 26 میلیارد ریال و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را 70 هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
مهدوی، دستیابی به خودکفایی را یکی از دستاوردهای مهم کشور در این حوزه دانست و افزود: در تولید تجهیزات امنیتی شبکه ملی اطلاعات خودکفایی 100 درصدی حاصل شده است و خودکفایی 70 درصدی در تولید تجهیزات شبکه ثابت و 30 درصدی تجهیزات گسترش شبکه همراه در کشور محقق شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: افزایش کیفیت ارتباطات از طریق شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور به بیش از 80 برابر شبکه اینترنت رسیده است.
وی ادامه داد: کاهش 50 درصدی هزینه ارتباطات داخلی نسبت به اینترنت برای کاربران از جمله دیگر خدمات ارائه شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
مهدوی افزود: رشد 400 درصدی محتوای داخلی از سال 96 تاکنون و تولید 200 هزار اپلیکیشن داخلی از دیگر دستاوردهای این حوزه است که ایجاد اشتغال و رونق فعالیت های اقتصادی را به همراه داشته است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: تصویب طرح نوآفرین با پیگیری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مینه ساز ایجاد تحول در حوزه استارت آپ ها و شرکت های نوپا است.
مهدوی افزود: این طرح مشکلات بیمه، مالیات و جذب سرمایه گذاری استارت آپ هایی که در مراحل اول رشد هستند را رفع می کند.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
6991/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوري ارتباطات پارك اقتصاد ديجيتال استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر محمد زاده لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در شبکه اجتماعی ویراستی در خصوص و ویژگی پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) که به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شده بود نوشت:

«تمرکز این الحاقیه (پروانه) بر یکپارچه‌سازی خدمات ثابت و سیار و همچنین توسعه فیبر نوری است.

 پروانه مشمولین تا سال ۱۴۱۰ تمدید و متعهد می‌شوند تا سال ۱۴۰۴ سرجمع ۲۰ میلیون پوشش فیبر نوری در کشور ایجاد کنند.

دولت هم تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم خود از محل سرویس فیبر تقریباً چشم‌پوشی کرده است.»

گفتنی است اوایل اردیبهشت ماه، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبین نت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها شوند.

                   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد