Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طبق گفته معاون وزیر کشور در مجموع ۲۸ هزار و ۵۲۷ پرونده برای واحد‌های احداثی و تعمیری در سه استان گلستان، خوزستان و لرستان تشکیل شده که از این تعداد ۷۰ هزار و ۶۰ واحد احداثی و ۱۳ هزار و ۷۸ واحد تعمیراتی است. مهدی جمالی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به تعداد واحد‌های احداثی و تعمیری در استان‌ گلستان در پساسیل اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته تاکنون ۹ هزار پرونده تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: از میان پرونده‌های تشکیل شده در این استان، تعداد  هزار و ۱۲۹ واحد احداثی و چهار هزار و  ۴۵۲ واحد تعمیری برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده است و تعداد ۳۰۷ متقاضی با بانک‌ها جهت دریافت تسهیلات عقد قرارداد کرده‌اند.   دبیر کمیته بازسازی و نوسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده گفت: در استان لرستان نیز ۱۴ هزار و ۲۲۵ پرونده تشکیل شده است که ۱۳ هزار و  ۶۳۲ واحد شامل پنج هزار و  ۸۷۷ واحد احداثی و هفت هزار و  ۷۵۵ واحد تعمیری برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند و ۷۶۳ متقاضی با بانک‌ها جهت دریافت تسهیلات عقد قرارداد کرده اند.
جمالی نژاد درادامه گفت: در استان خوزستان نیز با توجه به اینکه هنوز سطح آب در برخی از نقاط استان به گونه‌ای است که امکان ارزیابی دقیق واحد‌های خسارت دیده را امکان پذیر نمی‌سازد، لکن تاکنون پنج هزار و ۳۰۰ پرونده تشکیل شده است.   وی افزود: از میان پرونده‌های تشکیل شده برای بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی در استان خوزستان، تعداد یک هزار و ۹۲۵ متقاضی برای ۵۴ واحد احداثی و یک هزارو ۸۷۱ واحد تعمیری به بانک معرفی شده‌اند که قطعاً با بهتر شدن شرایط در استان مذکور و انجام عملیات ارزیابی تعداد دقیق برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی خواهند شد.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه برای سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات؛ کمیته‌های بازسازی، نوسازی و ارزیابی خسارات در تاریخ‌های ۲۸ و ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری جلساتی را با بانک‌های ملی، ملت، کشاورزی، مسکن، صادرات، تجارت، سپه و رفاه برگزار  کردند، گفت: به زودی شاهد سرعت در روند پرداخت تسهیلات به مردم در استان‌های سیل زده خواهیم بود.   وی درباره شایعاتی که در رسانه‌های اجتماعی مبنی بر قطع آب و برق در مناطق روستایی خوزستان مطرح شده بود، اظهارداشت: در روز‌های آغازین جاری شدن سیل در ۳ استان مذکور طبعاً مشکلاتی در شبکه‌های خدماتی و محور‌های مواصلاتی و آسیب دیدن زیرساخت‌ها وجود داشت که شخصاً در سفر‌هایی متوالی که در طول ایام ابتدایی سال به ۳ استان موصوف داشتم، شاهد آن بودم.   دبیر کمیته بازسازی و نوسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده  اضافه کرد: البته با رفع شرایط بحرانی، ادارات ذیربط(برق،گاز و آب) به فوریت اقدامات ترمیمی و اصلاحی خود را برای رفع مشکلات آغاز می‌کردند و در همان روز‌های اول بسیاری از مشکلات اعم از قطع آب، برق، تلفن، گاز رفع شد.    جمالی نژاد عنوان کرد: در حوزه راه‌ها و محور‌های مواصلاتی تخریب شده در زمان سیل نیز، در حد امکان اقدامات ترمیم انجام می‌شد تا در زمان مناسب، مشکلات به طور کامل رفع شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازسازی و نوسازی دبیر کمیته استان لرستان و گلستان واحدهای خسارت دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه از ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغل در استان طی سال گذشته با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نورایی امروز _ سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران تعهد اشتغال استان در سال گذشته را ۳۴ هزار نفر اعلام و اظهار کرد: خوشبختانه با پرداخت مناسب تسهیلات توانستیم بیش از تعهد و به میزان ۴۰ هزار نفر شغل ایجاد کنیم.

وی رقم تسهیلات پرداختی اشتغالزایی استان در سال گذشته را ۷,۵۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: این تسهیلات در حوزه‌های مختلف به متقاضیانی که از سوی دستگاه‌های مختلف به بانک‌ها معرفی شده بودند، پرداخت شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این تسهیلات اشتغالزایی از محل منابع مختلف همچون تبصره ۱۸، سفر ریاست جمهوری و مشاغل خانگی پرداخت شده است.

وی ابراز امیدواری کرد، در سال جاری هم با کمک دستگاه اجرایی و مجموعه بانک‌های استان شاهد افزایش آمار اشتغالزایی در استان و رونق تولید و افزایش مشارکت مردم در این عرصه باشیم.

کد خبر 747354

دیگر خبرها

  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی