Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به رشد ۳۳ درصدی تب مالت در استان، گفت: دامپزشکی در کنترل تب مالت تنها نبوده و سایر ادارات همانند جهادکشاورزی و امور عشایری نیز در کنترل و پیشگیری از این بیماری موظف هستند.

‌به گزارش ایسنا، مصطفی آزاد بخت چهارشنبه یکم خردادماه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان همدان، با تأکید بر اینکه مسئولیت سلامت جامعه در دستان ما مسئولان است، تصریح کرد: متأسفانه برخی از ارگان‌هایی که در این امر موظف به برخورد هستند، تا کنون عکس‌العملی از خود نشان نداده‌اند؛ این دسته از ارگان‌ها برای فرار از مسئولیت خود، وظایفشان را به سمت مردم و دستگاه قضائی سوق می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد موفقیت‌آمیز و افتخارآمیز دانشگاه‌علوم‌پزشکی ابن سینا در تمامی عرصه‌های مربوطه، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی وزارت کشور از عملکرد دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر استان در طرح تعطیلات نوروزی، دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا توانست رتبه دوم کشوری را کسب کند.

وی با تأکید بر جدیت در بازرسی‌ها و برخورد با واحدهای متخلف، اظهار کرد: سلامت مردم باید در اولویت عملکرد تمامی دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد از این رو باید نظارت و برخورد با واحدهای متخلف با جدیت صورت گیرد.

آزادبخت با بیان اینکه بسیج ملی فشارخون اقدام مهمی در کاهش آمار مرگ‌ومیر است، عنوان کرد: جدیت در انجام و پیگیری سنجش فشارخون می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش مرگ و میر در کشور داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه تمامی اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی باید قبل از ساخت هرگونه تبلیغ برای تأیید اعتبار و مجوز لازم به دانشگاه علوم پزشکی ارسال شود، بیان کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین عوامل تهدیدکننده سلامتی آبیاری سبزیجات به وسیله فاضلاب‌هایی است که باعث شیوع بیماری‌های متعددی می‌شود از این رو مسئولان مربوطه باید با جدیت بیشتری نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند.

آزادبخت با بیان اینکه دور زدن قوانین در جامعه مشهود است، مطرح کرد: مسئولان باید با جدیت از این قانون‌گریزی‌ها جلوگیری کنند؛ نمونه بارز این قانون‌گریزی، وجود پمپ‌بنزین‌های متخلفی است که باید هرچه سریع‌تر بر اساس قوانین با آنها برخورد شود و مسئولان مربوطه با جدیت هرچه‌تمام‌تر برای پایان رساندن این خطر شهری پس از ۶ سال اقدام کنند، به طوریکه باید در آینده‌ای نزدیک شاهد تعطیلی این پمپ‌بنزین‌ها باشیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تب مالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت در سال جاری خبر داد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار کرد: به کارکنان نظام سلامت افتخار می‌کنیم، چراکه به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل مشغول کار هستند و در زمان کرونا نیز افتخارآفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید ۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه وجود دارد بحث پرداخت فوق‌العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مصوبه فوق‌العاده خاص از سال جاری اعمال می‌شود، ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و تاکید کرد: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه نه تنها تمام خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم، بلکه در سال گذشته نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ابتدای انقلاب تاکنون از ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیئت علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان دهیم و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده‌اند، اضافه کرد: در سال جاری می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم، در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

کد خبر 750021

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • مسئولان با جدیت بیشتری پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • تب مالت چیست؟ + فیلم
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا