Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست جنجال تبلیغاتی جدید را ضد حزب‌الله لبنان به راه انداخته و مدعی بحران مالی این جنبش شد. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری شبکه المیادین، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اخیرا با انتشار گزارش اقتصادی، خود را به سکوی جنگ روانی برای تخریب وجهه حزب‌الله لبنان تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که تنش‌آفرینی های آمریکا ضد ایران و محور مقاومت در منطقه ادامه دارد. البته می‌‌توان گفت که جنجال تبلیغاتی که آمریکا آن هم در شرایط کاهش تنش‌ها، ضد حزب‌الله به راه انداخته، می‌تواند علاوه بر تمایل آمریکا برای تنش‌آفرینی جدید در منطقه، عوامل دیگری نیز داشته باشد.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اخیرا گزارشی را منتشر کرده و مدعی شده که حزب‌الله لبنان در بحران مالی قرار گرفته است. این در حالی است که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان اخیرا در سخنرانی‌های علنی خود به این موضوع و عوامل آن اشاره کرده است. به همین علت به نظر می‌رسد تلاش‌های واشنگتن پست برای انتشار گزارش خود نشان دهنده یک تصمیم گیری سیاسی در عبور از رسالت پیام‌رسانی است که مرتبط با تبلیغ مطالب مورد نیاز محافل آمریکایی به شمار می‌رود.

حزب‌الله: آمریکا و اسرائیل مسئول تنش در منطقه هستند

یک مقام حزب‌الله: علت تنش‌آفرینی آمریکا در منطقه/ دست داشتن اسرائیل در انفجارهای الفجیره بعید نیست

بسیاری از روزنامه‌ها و سایت‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه رسانه‌های وابسته به عربستان و امارات و برخی رسانه‌های لبنانی به صورت همزمان این گزارش را منتشر کردند و مانند گزارش‌های دیگری که ضد ایران و حزب‌الله لبنان منتشر شده است، آن را آب و تاب دادند تا جایی که برخی از این رسانه‌ها مدعی شدند که حزب الله برای تامین مالی اقدامات خود به قاچاق و اقدامات مجرمانه متوسل شده است.

در حالی که رسانه‌های عربی وابسته به عربستان سعودی با شور و شوق این گزارش را منتشر کردند، رسانه‌های قطری نیز تلاش کردند آن را بازتاب دهند. این موضوع نشان می‌دهد که اقدامات یکپارچه این کشورها که ارتباط قوی با آمریکا دارند، ناشی از نگرانی و وحشت آنها از موقعیت کنونی حزب‌الله در دفاع از آرمان فلسطین و آرمان‌های مهم و ملی کشورهای عربی است که موازنه قدرت را به نفع ایران و محور مقاومت در منطقه تغییر داده است.

به نظر می‌رسد فرمانده نیروهای آمریکایی در منطقه تلاش دارد با مطالب خود در خصوص انتشار 120 هزار نظامی آمریکایی در منطقه و گشت‌زنی های مستمر در این منطقه، آن چیزی که نگرانی‌های عربستان و امارات نام‌گذاری شده را کاهش دهد.

به این ترتیب می‌توان گفت هجمه تبلیغاتی صورت گرفته ضد حزب‌الله لبنان نیز به عنوان یک مُسکّن برای این کشورها به شمار می‌رود.

این حوادث و متغیرات، آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به نگرانی از موقعیت کنونی حزب‌الله لبنان واداشته و آنها را مجبور کرده تا تمام پتانسیل خود را برای تحریک ضد حزب‌الله و تخریب وجهه آن به کار گیرند. این طرف‌ها مطمئن هستند که حزب‌الله لبنان از اعتبار زیادی در منطقه برخوردار است و سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله در وجدان کشورهای عربی حضور دارد.

شکی نیست که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و رژیم صهیونیستی و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس در کنفرانس منامه که با هدف پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی شرکت کرده‌اند، تلاش دارند تاریخ و تمدن منطقه را تغییر دهند، اما محور مقاومت و حزب‌الله لبنان می‌تواند میز را به روی آمریکایی‌ها باز گرداند.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط حزب‌ الله لبنان اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حزب الله لبنان اخبار آمریکا حزب الله لبنان اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه صهیونیستی یدیعوت‌آحارونوت، شنبه جزئیاتی از توافق سه مرحله‌ای پیشنهادی اسرائیل و آمریکا به جنبش حماس را اعلام کرد. توافق سه مرحله‌ای مطرح شده به شرح زیر بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید:

 مرحله نخست؛ ۱- آتش‌بس ۴۰ روزه، ۲- آزادی ۳۳ اسیر اسرائیلی، ۳- آزادی ۸۰۰اسیر فلسطینی، ۴- بازگشت مردم غزه به خانه‌های خود در شمال نوار غزه. 

مرحله دوم؛ ۱- آتش‌بس ۴۲ روزه، ۲- بقیه اسرای اسرائیلی آزاد می‌شوند، ۳- اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند. 

مرحله سوم؛ ۱- آتش‌بس ۴۲ روزه، ۲- تمامی اجساد اسرای اسرائیلی مبادله می‌شوند، ۳- تمامی اجساد اسیران فلسطینی مبادله می‌شوند، ۴- خروج ارتش اسرائیل از نوار غزه.

زیاده‌خواهی صهیونیست‌ها
پایگاه خبری المیادین به‌نقل از برخی مقامات ارشد فلسطینی گزارش داد مذاکرات به‌دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس دائمی با مانع بزرگی مواجه شده است؛ این در حالی است که آمریکا و اسرائیل تلاش می‌کنند حماس را به عنوان عامل شکست مذاکرات کنونی در قاهره معرفی کنند و توپ را در زمین مقاومت غزه بیندازند. 

محسن پاک‌آیین، دیپلمات پیشین کشورمان در گفت‌وگو با قدس درباره روند مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی، گفت: مذاکرات در حال حاضر به بن‌بست رسیده و عامل اصلی شکست مذاکرات هم زیاده‌خواهی رژیم صهیونیستی است. بر اساس آنچه از مفاد پیشنهادی مقاومت منتشر شده، مواضع حماس منطبق با موازین بین‌المللی و مبتنی بر عقلانیت است. مقاومت خواهان آتش‌بس و ترک مخاصمه در وهله نخست و در ادامه، اقدام برای از سرگیری روند تبادل اسرا شده، اما رژیم صهیونیستی که صرفاً به دنبال خریدن فرصت از قِبل مذاکرات است، درصدد است اسرا را بدون پذیرش آتش‌بس آزاد کند؛ به این معنا که با آزاد شدن اسرا از فشارهای داخلی که در حال حاضر با آن دست به گریبان است، بکاهد و در ادامه، حملات را از سر بگیرد، اما به‌طورقطع مقاومت با چنین مسئله‌ای موافقت نخواهد کرد.

تحرکات معنادار آمریکا
پاک آیین در ادامه، تحرکات واشنگتن در روزهای اخیر را تلاش برای اعمال فشار بر مقاومت دانست و اظهار کرد: در روزهای گذشته رسانه‌های آمریکایی مثل سی‌ان‌ان و فاکس‌نیوز تلاش کردند حماس را عامل به بن‌بست رسیدن و شکست احتمالی مذاکرات جلوه دهند و از طرف دیگر، دستگاه دیپلماسی آمریکا با اعمال فشار از طریق برخی کشورهای عربی همچون عربستان، قطر و مصر تلاش می‌کند روند مذاکرات را به سمت و سویی سوق دهد که خواسته‌های اسرائیل را برآورده کند. درواقع همان‌طور که از ابتدای جنگ شاهد هستیم، تلاش آمریکایی‌ها حمایت تمام قد از رژیم صهیونیستی است و این حمایت چه در زمینه تسلیح این رژیم و چه در زمینه مذاکرات همچنان ادامه یافته است.

تحلیلگر مسائل بین‌الملل درباره احتمال حمله زمینی اسرائیل به رفح در صورت شکست مذاکرات کنونی تصریح کرد: در زمینه احتمال حمله به رفح آمریکایی‌ها تنها لفاظی می‌کنند و هیچ سندی دال بر مخالفت یا حمایت نکردن آمریکا از حمله اسرائیل به رفح وجود ندارد و به نظر می‌رسد این لفاظی‌ها تنها برای توجیه چهره خودشان در داخل و هموار کردن مسیر به واسطه نزدیک شدن به موعد انتخابات داخلی آمریکاست. از طرفی دولت افراطی نتانیاهو به دلیل شکست‌های پیاپی به شرایط انتحار رسیده و در حال حاضر هر اقدامی از این رژیم ممکن است سر بزند، اما قطعاً حمله احتمالی به رفح، واکنش‌های متعدد جهانی را به دنبال خواهد داشت.

شکست خورده جنگ در پی پیروزی در مذاکرات
مصیب نعیمی، کارشناس مسائل منطقه نیز در گفت‌وگو با قدس با بیان اینکه جنگ در غزه از نظر صهیونیست‌ها با یک بن‌بست مواجه شده، اظهار کرد: آنچه در حال حاضر رخ می‌دهد آغاز یک سناریو مشترک از سوی واشنگتن و تل‌آویو است؛ آمریکا تلاش می‌کند خود را به عنوان یک واسطه معرفی کند که برای برقراری آتش‌بس تلاش دارد و صهیونیست‌ها به عنوان طرفی که به دلیل محقق نشدن شروط و امتناع حماس از پذیرش آتش‌بس، آمادگی پذیرش آتش‌بس را ندارند، هدف هم این است در این مرحله بدون دادن هیچ تعهدی، زمینه را برای آزادی اسرای صهیونیستی به‌گونه‌ای فراهم کنند که شرایط برای ادامه جنگ فراهم باشد.

نعیمی افزود: از آن سو حماس حتی حاضر شد با یک آتش‌بس پنج ساله موافقت کند که این شرط حماس نیز مورد موافقت صهیونیست‌ها قرار نگرفت و آن‌ها تنها با برقراری یک آتش‌بس موقت که ضمانت آن را واشنگتن برعهده بگیرد، موافقت کردند، در حالی که حماس تضمین واشنگتن را معتبر نمی‌داند و در این مرحله خواستار خروج نیروهای نظامی اسرائیل و ارائه یک ضمانت نوشته شده از سوی تعدادی از کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای شده است.

کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: درواقع نتانیاهو درصدد است آنچه تاکنون از طریق نظامی موفق به دستیابی به آن نشده را از طریق مذاکره‌ بدست بیاورد و راه را برای ادامه جنایات تل‌آویو هموار سازد و با آزاد کردن اسرای صهیونیست، خود را به عنوان پیروز جنگ غزه جلوه دهد؛ مشخص است چنین خواسته‌ای مورد موافقت حماس و سایر گروه‌های مقاومت در غزه قرار نخواهد گرفت.

حمله به رفح از چند هفته پیش آغاز شده است
وی درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در صورت شکست مذاکرات کنونی نیز تأکید کرد: البته حملات رژیم صهیونیستی به رفح آغاز شده است و روزی نیست شاهد حمله هوایی و توپخانه‌ای به بخش‌هایی از منطقه رفح نباشیم، اما قطعاً حمله زمینی به رفح یعنی جایی که میلیون‌ها فلسطینی از مناطق دیگر غزه به آنجا پناه برده‌اند، هولناک خواهد بود.

نعیمی اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مخالفت واشنگتن با حمله زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح را هم در راستای سناریو تقسیم نقش میان واشنگتن و تل‌آویو دانست و تأکید کرد: مخالفت آمریکا با برقراری آتش‌بس دائم و تأکید بر برقراری آتش‌بس موقت درواقع گویای مخالف نبودن آن‌ها با ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه است و این اظهارات مقامات آمریکایی به دلیل انتخابات پیش رو و ترمیم وجهه آمریکا نزد افکار عمومی جهانی است که به‌شدت به دلیل حمایت از نسل‌کشی اسرائیل در غزه تخریب شده است.

سیداحمد موسوی

دیگر خبرها

  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • فیلم/ راکت باران کریات سوراخه توسط حزب‌الله لبنان
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • روایتی از سرگذشت عماد مغنیه + فیلم
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند