Web Analytics Made Easy - Statcounter

الاسدی ضمن انتقاد از نقش منفی حاکمان عربستان در تحولات منطقه، از پیشنهاد مقاومت اسلامی نُجَباء به دولت عراق برای تشکیل "حشد سازندگی" جهت حل مشکلات مردم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفتگو با شبکه تلویزیونی "النجباء" آخرین مواضع و رویکردهای این جنبش را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی الاسدی» با اشاره به نقش مهم نُجَباء در شکست نقشه امریکا برای خاورمیانه، گفت: اکنون دشمنان از جنگ نظامی به جنگ رسانه‌ای تغییر شیوه داده و می‌خواهند با تروریستی خواندن نُجَباء، انتقام شکست داعش را بگیرند.

 

وی با ستایش از کمک‌های شرافتمندانه جمهوری اسلامی به ملت عراق در مبارزه علیه تروریسم تکفیری، نظام سیاسی ایران را قدرتمند و مستحکم توصیف کرد که با تهدیدهای امریکا و شیطنت‌های جنگ‌افروزانه رژیم‌های صهیونیستی و سعودی متزلزل نمی‌شود.

 

رئیس شورای سیاسی نُجَباء افزود: آن‌ها چهل سال است که با جنگ و تحریم به‌دنبال فروپاشی ایران هستند، ولی همواره ناکام مانده‌اند. گزینه نظامی هم برایشان سودی نخواهد داشت و در نهایت به تقویت جمهوری اسلامی و تضعیف دشمنانش ختم خواهد شد.

 

الاسدی همچنین رژیم سعودی را به‌دلیل ایفای نقش منفی در تحولات منطقه مورد ملامت قرار داد و خاطرنشان ساخت: امریکا بعد از دوشیدن این گاو شیرده، سرش را خواهد برید.

 

وی در بخش دیگری از این مصاحبه، تأکید کرد که مسائل عراق برای مقاومت اسلامی نُجَباء در اولویت است و این جنبش علیرغم درخواست‌های متعدد فعالان سیاسی، خدمت‌رسانی و مبارزه با فساد را به وارد شدن در رقابت‌های انتخاباتی و جناحی ترجیح می‌دهد.

 

عضو ارشد بسیج مردمی عراق در ادامه اعلام کرد که مقاومت اسلامی نُجَباء به دولت این کشور پیشنهاد داده است تا با تشکیل "حشد سازندگی" در مسیر حل مشکلات عدیده مردم گام بردارد.

 

شیخ علی الاسدی ضمن ابراز ناخرسندی از وضعیت معیشتی ـ رفاهی ملت عراق، به دولتمردان و سیاستمداران توصیه کرد که به‌جای اعتماد و تکیه بر امریکا که خیرخواه کشورشان نیست، توان خود را بر فسادستیزی و محرومیت‌زدایی متمرکز نمایند.

 

وی در عین حال بر تعامل نُجَباء با دولت جهت رفع کاستی‌ها و خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به شهروندان عراقی تأکید کرد.

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان جشن روزه اولی ها مجلس مسجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد دختران روزه اولی اردبیل روزه اولی ها خراسان جنوبي النجباء عراق مقاومت اسلامی نجباء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم