Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@03:32:07 GMT

بازار یک میلیارد دلاری دیجیتال!

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۷۴۹۶

بازار یک میلیارد دلاری دیجیتال!

صنعت خدمات ارزش افزوده به عنوان یکی از پتانسیل های بالقوه ارزآوری، اشتغال زایی و رونق اقتصادی در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

در همین راستا مدیر کل سرویس های ارزش‌افزوده همراه اول در تازه‌ترین اظهارنظر پیرامون تجربه موفق سرویس‌های ارزش‌افزوده تاکید کرد که با تکیه بر دانش و چابکی نیروهای جوان و فعال این صنعت، تحقق بازار یک میلیارد دلاری تولید محتوای دیجیتال با استفاده از زیر ساخت‌های موجود در کشور امری لازم و در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوذر مهرمنش در مقاله‌ای که در روزنامه "فناوران اطلاعات" به چاپ رسید با استناد بر آمارهای جهانی و نمودارهای ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات انگلستان، از موفقیت چشمگیر این صنعت در کشور و روند رو به کاهش نرخ شکایات مشتریان در مقایسه با اپراتورهای بزرگ دنیا خبر داد و اعلام کرد که شاخص رضایت مشترکین در پاییز سال 97 بیش از 10 درصد نسبت به زمان مشابه در سال 96 بهبود یافته است.

مهرمنش همچنین اشاره داشت که اگر تصویر درستی از خدمات ارزش‌افزوده به مردم ارائه شود، مشخص خواهد شد که این خدمات فراتر از تصور عمومی‌ با زندگی مردم عجین شده است.

امروزه کسب‌و‌کارهای نوپای زیادی در کشور شروع به فعالیت کرده‌اند؛ کسب‌و‌کارهایی که هر یک به طریقی بخشی از نیازهای مردم را هدف قرار داده و در راستای تسهیل امور ایشان می‌کوشند. با توجه به اینکه شاکله مدل‌های درآمدی اکثر این کسب‌و‌کارها مبتنی بر پرداخت خرد است، بی‌تردید استفاده از ظرفیت‌های پرداخت اپراتوری کمک شایانی به پیشرفت این کسب‌و‌کارها می‌کند.

از طرفی با توجه به ظرفیت های بازار تولید محتوای دیجیتال و نیروی انسانی این حوزه، ضرورت تلاش مضاعف در بهره‌برداری از فرصت‌های پیدا و پنهان این صنعت چند برابر شده‌است. تولید محتوای دیجیتال در بازار رقابتی امروز یکی از راهکارهای ارزشمند برای ایجاد اشتغال به‌شمار می‌رود. بی‌شک توجه بیشتر به کسب و کارهای مبتنی بر ارزش‌افزوده امکان دستیابی به بازار یک میلیارد دلاری تولید محتوای دیجیتال را فراهم می‌کند.

با‌توجه به صحبت‌های مدیر کل سرویس‌های ارزش‌افزوده همراه اول می‌توان دریافت که این صنعت به عنوان بازاری نوپا و مملو از فرصت، دریچه‌ای است برای تحقق رونق تولید و کاهش نرخ بیکاری در کشور. در این راستا و با توجه به پیشرفت چشمگیر خدمات ارزش‌افزوده در ایران می‌توان آینده روشنی را برای کسب‌و‌کارهای دیجیتال متصور بود، به شرطی که با تمام توان برای کمک به این صنعت وارد عمل شد و راه را برای ورود به این عرصه و رقابت در بازار جهانی تسهیل کرد.

ابوذر مهرمنش در انتهای صحبت‌های خود نیز در مورد فرصت بی‌نظیری که می‌شود از تهدیدات موجود در این صنعت ایجاد کرد، صحبت کرد: «آیا نمی‌توانیم اجازه دهیم که شرکت‌های فعال با تقویت خودشان به سراغ بازارهای خارجی بروند و همه با هم از فواید آن بهره‌مند شویم؟ حضور در بازارهای خدمات دیجیتال بین‌المللی یک فرصت مهم برای کسب درآمد و نیز ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی ‌است که با توجه به افزایش قیمت ارز با یکی از ساده‌ترین اشکال صادرات در قالب ارائه محتوای دیجیتال از اهمیت و اولویت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. با وجود این پتانسیل بزرگ برای حضور در بازارهای منطقه‌ای و جهانی و با فرصت کم‌نظیری که برای صادرات پیش‌آمده است. اگر نتوانیم آن را محقق کنیم باید از این فرصت سوزی شرمنده آیندگان مان باشیم»

منبع: فرارو

کلیدواژه: دیجیتال بازار همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فلاح دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، از دو پلتفرم زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه توانمندی های صادراتی استان در حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نگاه بر این است در توسعه زیرساخت ها توسعه پلتفروم ها و افزایش ضریب نفوذ ارکان پلتفرم ها در بخش های مختلف جهش گونه باشد، گفت: ظرفیت های بالقوه ای که در توسعه زیرساخت ها با سیاست های کلان توسعه یافته، دسترسی به پهن باندها را سبب شده است.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی و توسعه زنجیره ارزش ها در مازندران به دنبال آن هستیم که فعالان اقتصادی در حلقه های زنجیره ارزش و نقش آنها در اقتصاد دیجیتال پررنگ شود، افزود: در این نمایشگاه از دو پلتفورم در حوزه گردشگری و مرکبات رونمایی شد.

فلاح ادامه داد: پلتفرم «هفت گالری» برای حوزه صنایع دستی و ارکان تامین کننده صنایع دستی و معرفی محصولات رونمایی شده و پلتفرم «ایران تراول» در حوزه طراحی سفر بود که با همکاری اداره کل فناوری تامین مالی شده است.

این مسئول یادآور شد: این پلتفرم ها با تمرکز بر زنجیره ارزش نقش خود را در ضریب نفوذ دیجیتال و افزایش دسترسی ها به منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش طراحی، تولید و رونمایی شده است.

کد خبر 6092673

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد