Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:55:24 GMT

تلف شدن ۲۵۰ رأس دام در فریمان بر اثر بارش تگرگ و سیل

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۹۳۱۴

تلف شدن ۲۵۰ رأس دام در فریمان بر اثر بارش تگرگ و سیل

فرماندار فریمان گفت: براثر سیلاب اخیر در حوزه دامپروری، کشاورزی و منازل مسکونی خسارت‌های جدی وارد شده به طوری که بیش از ۲۵۰ رأس دام سبک براثر تگرگ و سیل در روستاهای بخش قلندرآباد تلف شدند.

عباسعلی صفایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- عنوان کرد: براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی امروز و فردا شاهد بارش‌هایی خواهیم بود اما اینکه در کدام نقطه بارش‌ها بیشتر باشد مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به رغم اینکه براساس پیش‌بینی‌‎های صورت گرفته توسط هواشناسی تاکنون در فریمان ۱۶ میلیمتر بارندگی به ثبت رسیده اما در بخش‌هایی از قلندرآباد که بارش و تگرگ بیشتری بوده بالغ بر ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بارندگی اعلام شده است.

فرماندار فریمان عنوان کرد: اکنون اعضا و تمامی تجهیزات ستاد مدیریت بحران شهرستان در آماده‌باش کامل بوده و اکیپ‌های راهداری مشغول مرمت راه‌ها، رسوب‌برداری و ایجاد سیل‌بندها برای جلوگیری از ورود سیلاب به سمت روستاها هستند.

وی اظهار کرد: کارشناسان در روستاهایی که براثر وقوع سیلاب و بارندگی خسارت‌هایی وارد شده در حال برآورد هستند هرچند از این مناطق نیز خود من به همراه سایر مسئولان نیز بازدیدهایی داشته‌ایم و دستورات لازم برای امدادرسانی بهتر داده شده است.

صفایی عنوان کرد: متأسفانه در حوزه دامپروری، کشاورزی و منازل مسکونی خسارت‌های جدی وارد شده به طوری که بیش از ۲۵۰ رأس دام سبک براثر تگرگ و سیل در روستاهای بخش قلندرآباد تلف شده‌اند.

وی گفت: بخشی از مزارع کشاورزان که در مسیر سیلاب بودند، دچار خسارت‌هایی شده‌اند که میزان خسارت‌های وارده به طور دقیق و کارشناسی شده بررسی خواهد شد.

فرماندار فریمان همچنین از وارد شدن خسارت‌هایی به شبکه برق و جاده‌ها خبر داد و افزود: شب گذشته برای لحظاتی برق قطع شد اما بلافاصله با تلاش نیروها مجدد وصل گردید ولی براساس آنچه اعلام شده حدود ۵۰۰ میلیون تومان به شبکه‌های برق خسارت وارد شده است.

وی ادامه داد: خسارت به سایر بخش‌ها از جمله محورهای مواصلاتی بسیار بیشتر و با حجم بالایی بوده و هم اکنون کارشناسان در حال برآورد میزان خسارات هستند.

صفایی بیان کرد: در حال حاضر هیچ جاده‌ای در محورهای اصلی، فرعی و روستایی مسدود نیست و با تلاش‌های صورت گرفته بازگشایی‌های اولیه انجام شده است.

وی برآورد خسارت‌های اولیه براثر وقوع سیلاب، بارندگی و تگرگ اخیر به تمام زیر بخش‌های مختلف از جمله مسکن روستایی، شبکه‌های مختلف، محورهای مواصلاتی و … را در شهرستان بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

فرماندار فریمان عنوان کرد: برای بهینه‌سازی و مرمت اساسی جاده‌ها نیازمند فرصت بیشتری هستیم که باید از ظرفیت استان نیز در این خصوص استفاده نمود.

وی ادامه داد: به رغم اینکه در فضای مجازی خبری مبنی بر کشته شدن یک نفر بر اثر وقوع سیلاب منتشر شده، اما به جد این خبر تکذیب می‌گردد و اعلام می‌شود این فرد قبل از بارندگی‌ها در یکی از معادن شهرستان جان خود را از دست داده بود.

صفایی گفت: در سیلاب اخیر سه دستگاه خودروی سواری که در حاشیه جاده پارک بودند در سیلاب گیر افتاده که خودشان را به ارتفاعات رسانده و توسط نیروهای هلال‌احمر نجات یافتند.

وی ادامه داد: بدون شک کنترل سیلاب با حجم بالا بسیار سخت بوده به خصوص اینکه بارش‌ها در فصل بهار به صورت رگباری، در مدت زمان کم و با حجم بیشتری هستند که این موجب می‌شود قدرت تخریب بالا برود.

فرماندار فریمان افزود: به دلیل اینکه در شهرستان نقطه ارتفاع کوهستانی داریم تا حدودی در معرض خطر هستیم و نیاز است که اعتبارات قابل توجهی به شهرستان اختصاص یابد تا از سیلاب‌های مخرب پیشگیری شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نگران مناطق کوهستانی و کوهپایه‎ای و حتی خود شهر فریمان هستیم به طوری که اگر از دامنه کوه‌های عشق‌آباد باران شدید بیاید به خود شهر فریمان خسارت وارد خواهد کرد.

صفایی بیان کرد: به رغم اینکه در بخشی از مسیر رودخانه دیواره ساحلی ایجاد شده اما نیاز است که با تخصیص اعتبارات لازم نسبت به تکمیل شدن آن اقدام گردد تا شاهد ایمن شدن شهر باشیم.

وی گفت: امکانات شهرستان برای مواقع بحرانی جوابگو نیست و نیاز داریم که از امکانات و اعتبارات استان بیشتر استفاده کنیم تا جبران خسارت شود.

صفایی اظهار کرد: براساس اعلام هواشناسی تا فردا پنج‌شنبه احتمال رگبارهای پراکنده توأم با تگرگ و رعد و برق در منطقه پیش‌بینی شده که در همین خصوص از شهروندان به خصوص روستاییان و دامداران تقاضا می‌شود از حضور در مناطق سیل‌خیز، مناطق کوهستانی و بستر رودخانه‌ها به جد پرهیز کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تلف شدن دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • بارش برف بهاری/ رگبار و تگرگ در ۱۸ استان تا ساعاتی دیگر
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد+فیلم
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • بارش شدید باران در پایتخت
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور