Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوان‌ترین نماینده کنگره آمریکا از حزب دموکرات تصریح کرد که زمان آن رسیده است که روند استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا آغاز شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «الکساندریا اوکاسیو کورتز» نماینده دموکرات کنگره آمریکا از هم‌حزبی‌هایش خواست تا روند استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، اوکاسیو کورتز با توجه به ممانعت مداوم کاخ سفید از اجرای اقدامات نظارتی کنگره،‌ گفت که اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، شرایط را برای استیضاح فراهم آورده است.

طبق این گزارش، مداخله این نماینده بسیار بانفوذ دموکرات‌ها موجی از فشارها را به «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا وارد آورده است. او تاکنون در مقابل درخواست دموکرات‌ها برای آغاز فرایند استیضاح ترامپ مقاومت کرده بود.

پلوسی معتقد است که پنل‌های مختلف کنگره باید همچنان به تحقیقات درباره ترامپ و دولت وی ادامه دهند.

برخلاف پلوسی، دموکرات‌ها آشکارا درباره استیضاح ترامپ بحث می‌کنند و لیبرال‌هایی چون اوکاسیو کورتز، برای استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا اعمال فشار می‌آورند.

در انتخابات ژوئن ۲۰۱۸ (تیرماه ۹۷)، کورتز در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات آمریکا در نیویورک بر رقیب خود «جو کراولی» که از او به عنوان رهبر آتی این حزب در کنگره نام برده می‌شد، پیروز شد.

این نماینده جوان کنگره در مقابل مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «فکر می‌کنم که زمان آن رسیده است که حداقل، استیضاح را آغاز کنیم... فکر می‌کنم در این سناریو گزینه‌ دیگری در اختیار ما قرار نداده‌اند».

کورتز ادامه داد که گزارش «رابرت مولر» درباره مداخله روسیه در مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، شواهدی از ممانعت دولت از تحقیق و بررسی بود.

گزارش مولر اواخر فروردین ماه امسال به «ویلیام بار» دادستان کل آمریکا ارائه داشت و او وظیفه داشت مشخص کند که آیا مستندات پرونده نشانگر مداخله ترامپ در اجرای قانون هست یا نه. او که منصوب ترامپ است و از حامیان وی به شمار می‌آید، پس از دریافت گزارش مولر در نامه‌ای به کنگره ادعا کرد که مدرکی دال بر ممانعت ترامپ از اجرای قانون وجود ندارد. این تفسیر از گزارش، بعدا مورد انتقاد رسانه‌ها و سیاسیونی قرار گرفت که می‌گفتند این گزارش به وضوح نشان می‌دهد ترامپ با تلاش برای جلوگیری از پیشرفت تحقیقات، از جمله طریق اخراج «جیمز کومی» رئیس وقت «اف‌بی‌آی» در اجرای قانون مانع‌تراشی کرده است.

بر اساس قوانین آمریکا، «جلوگیری از اجرای عدالت» می‌تواند به عنوان مبنایی برای استیضاح یک رئیس‌جمهور قرار گیرد. بار ادعای سوگیری به نفع ترامپ را رد کرده و به جز یک مورد، از شرکت در جلسات کنگره برای توضیح درباره ارزیابی‌اش از گزارش مولر، خودداری کرده است.

بنا به گفته این نماینده کنگره، رئیس‌جمهور آمریکا به طور فعال، شاهدان را از آمدن به کنگره و پاسخ دادن به سوالات نمایندگان منصرف می‌کند.

«دان مک گان» مشاور حقوقی سابق ترامپ روز گذشته به درخواست کنگره، حاضر به حضور در کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نشد.

کورتز با اشاره به این موارد تصریح کرد: «به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حتی نمی‌توانیم کار خودمان را انجام دهیم و فکر می‌کنم با توجه به میزان قابل توجه شواهد و تداوم اقدامات بخش اجرایی، زمان کاملاً مناسبی فرا رسیده است تا بعنوان یک بخش هم رده با دولت، اعمال قدرت کنیم».

این نماینده دموکرات گفت از اینکه آیا حامیان استیضاح ترامپ، اکثریت دموکرات‌های مجلس نمایندگان را تشکیل می‌دهد، اطلاعی ندارد اما «شخصاً فکر نمی‌کند مخالفت شدیدی با استیضاح وجود داشته باشد».

با اینحال، ترامپ اوایل اردیبهشت ماه ضمن مخالفت با استیضاح خود در یک پیام توییتری نوشت: «فقط جرائم سنگین و بزهکاری می‌توانند موجب استیضاح شوند. من هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام (نه تبانی [با روسیه] در کار بوده  یا مانع‌تراشی [در مسیر اجرای عدالت]) بنابراین نمی‌توانید مرا استیضاح کنید. این دموکرات‌ها بودند که مرتکب جرم شدند نه رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه شما.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترامپ کنگره آمریکا دموکرات ها استیضاح ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • زالوژنی رسما سفیر اوکراین در انگلیس شد