Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-04-26@14:35:02 GMT

عارف:وحدت ملی را بر دوقطبی بودن ترجیح می‌دهم

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۳۰۲۹



رئیس فراکسیون امید مجلس شب گذشته میزبان اصحاب رسانه بود و مسائل مختلفی را با آنها مطرح کرد و به سوالات رسانه‌ها پاسخ داد. محمدرضا عارف در خصوص رئیس دولت اصلاحات گفته اگر تکرار کنم شاید مردم در انتخابات شرکت نکنند، گفت: رئیس دولت اصلاحات را می‌شناسید. شرایط کشور را می‌دانیم و به دلایلی که اشاره کردم سرمایه‌های اجتماعی افت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم مطالباتی داشتند و احساس می‌کنند به مطالبات آنان اهمیت داده نشده است. اما آن چیزی که ما باورمان است درک بالای مردم است. وی با گلایه از لیست امید اظهارکرد: برخی با لوگو و برند ما وارد مجلس شدند، اما از آن عبور کردند ولی سر بزنگاه خود را فراکسیون امیدی می‌نامند. عارف اضافه کرد: رئیس‌جمهور اختیارات خوبی دارد اما مشکلات و محدودیت‌هایی دارد که امیدواریم آقای روحانی موفق شود.

دولت شرایط اقتصادی را مدیریت کند

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در نشست خبری تاکید کرد: معیشت مردم مشکل است و شکی هم در آن نیست و از دولت توقع داریم، با کارآمد کردن تیم اقتصادی و نگاه جامع به اقتصاد مقاومتی این را مدیریت کند.

عارف گفت: باید نفت را از اقتصاد دور کنیم تا بتوانیم سمت و سوی درستی به اقتصاد داشته باشیم. نماینده تهران در مجلس با اذعان به اینکه در جلسات خصوصی گلایه‌هایمان را به روحانی مطرح کرده‌ایم افزود: دولتمردان مسائل را با مردم در میان بگذارند. آنان اگر مشکلات را بدانند، همراهی می‌کنند. وی تاکید کرد: باید دیپلماسی سیاسی خود را تقویت کنیم و نباید در دیپلماسی خارجی صداهای مختلف بشنویم تا دشمن سوءاستفاده نکند. عارف گفت: در جنگ روانی که دشمن شماره تلفن می‌دهد اما از سوی دیگر تهدید می‌کند، رسانه‌ها باید کار مضاعفی انجام دهند باید به مردم امید دهند.

مردم درک بالایی دارند

رئیس فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: توقع داریم رسانه و خبرنگار آزاد باشد، اما از یک سو برخوردهای امنیتی و قضایی صورت می‌گیرد درحالی که باید با مسائل روزنامه‌نگار برخورد صنفی صورت گیرد. وی در خصوص رئیس دولت اصلاحات که گفته اگر تکرار کنم شاید مردم در انتخابات شرکت نکنند، گفت: رئیس دولت اصلاحات را می‌شناسید. شرایط کشور را می‌دانیم و به دلایلی که اشاره کردم سرمایه‌های اجتماعی افت کرده است. مردم مطالباتی داشتند و احساس می‌کنند به مطالبات آنان اهمیت داده نشده است. اما آن چیزی که ما باورمان است درک بالای مردم است. عارف خاطرنشان کرد: آن‌ها در مقاطعی عبور کردند اما وقتی پای منافع ملی وسط بوده است آمده‌اند. مردم پتانسیل حضور جدی را دارند اما آنچه که وظیفه جریان‌های سیاسی است این است که مردم را تشویق کنند و آنان را توجیه کنند تا در انتخابات شرکت کنند.

مهم‌ترین راهبرد اصلاح‌طلبان این است که مردم را به حضور دعوت کنیم. وی درباره فراکسیون‌های مجلس گفت: مجلس ما سه فراکسیونی است و نباید توقع خروجی داشت. من از لیست امید گلایه دارم با لیست ما آمدند اما جای دیگری رفتند. از ابتدا ما یک انسجام در فراکسیون امید داریم که دغدغه مردم را داریم. ما یک برنامه ۱۲۶ بندی داشتیم که باید دید چقدر موفق است. رئیس کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: راهبرد ما در مجلس اجماع و تفاهم است. در فراکسیون ما یک کمیته برای سیل تشکیل دادیم که انصافا خوب کار کردیم و بازهم می‌گویم مهم‌ترین اولویت ما معشیت مردم است. عارف ادامه داد: نمایندگان باید هویت فردی خودشان را حفظ کنند. رقابت در طول این سه سال در مجلس دیده شده است، رقابتی که به رفاقت تبدیل شد. وی افزود: برخی با لوگو و برند ما وارد مجلس شدند اما از آن عبور کردند ولی سر بزنگاه خود را فراکسیون امیدی می‌نامند. ما اصل ائتلاف را می‌پذیریم.

رئیس‌جمهور اختیارات خوبی دارد

رئیس فراکسیون امید گفت: ما همراه دولت هستیم و ما مثل بقیه که وظیفه شرعی خود می‌دانند که از دولت انتقاد کنند ما به رغم نقد، همراه دولت هستیم. وی درباره مطالبه شورای عالی سیاست‌گذاری از نمایندگان لیست امید اظهار داشت: انتقاداتی که به لیست ما وارد است را قبول دارم. ما این مساله را بررسی کردیم. بعد از شورای شهر این ضعف را متوجه شدیم که یک کارگروه بر اعضای نهادهایی که از طریق لیست امید وارد می‌شوند تشکیل دادیم که نظارت داشته باشند. وی درباره اینکه رئیس‌جمهور گفته است اختیارات کمی دارد، تصریح کرد: دولت یک دستگاه است، در دنیا رئیس مجلس از پیکر مجلس است اما اینجا اختیارات دیگری دارد. وی افزود: رئیس‌جمهور اختیارات خوبی دارد اما مشکلات و محدودیت‌هایی دارد که امیدواریم آقای روحانی موفق شود. دولت اصلاحات هشت سال مشکلات فراوانی داشت.

قرار نبود گفت‌وگوی ملی رسانه‌ای شود

عارف گفت: قرار نبود بحث گفت‌وگوی ملی رسانه‌ای شود. بعد از نطق یکی از دوستان در مجلس بنا شد از هر دوجناح به گفت‌وگو بنشینند. یک کارگروه تشکیل شد که حدود ۲۵ نفر هستند. بعد از جلسات به این نتیجه رسدیم که نیاز به یک نهاد بالادستی هم داریم. دوستانی داریم که این گفت‌وگو را ادامه می‌دهند. از نتیجه راضی هستیم و امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.

نماینده تهران در مجلس درباره برنامه «برجا» فراکسیون امید گفت: ‌ای کاش آن نمایندگانی که گفتند این برنامه که میثاق امید با مردم است چند بند بیشتر کار نشده می‌دیدند. ما عملکرد این برنامه را در اختیار مردم قرار می‌دهیم. عارف تاکیدکرد: در جلسات خصوصی با آقای روحانی گله‌هایمان را مطرح کردیم. وی گفت: گفته می‌شود عارف درباره شجریان و سیمین دانشور موضع‌گیری کرده یادشان رفته سال ۹۲ درباره شجریان چه مواضعی گرفتم. رئیس فراکسیون امید ادامه داد: نظراتی درباره فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی داشتم اما گفتند درباره سیمین دانشور حرف زده است.

دوقطبی و تفرقه محکوم است

رئیس فراکسیون امید در پاسخ به پرسش خبرنگار «آرمان» در خصوص برخی اتفاق‌ها از سوی دستگاه‌های حاکمیتی که وحدت ملی را خدشه‌دار می‌کند و باعث دو قطبی شدن جامعه می‌شود، گفت: می‌پذیریم که رفتارهایی صورت می‌گیرد که خلاف وحدت ملی است و باعث ایجاد تنش در جامعه می‌شود. خوش‌بین هستیم که با حضور آقای رئیسی در راس قوه قضائیه این نوع رفتارها از سوی این قوه کاهش یابد و قوه قضائیه در جایگاه اصلی خود قرار گیرد.

برخی اتفاقاتی در کشور می‌افتد که موافق آن نیستیم و تلاش داریم که جلوی وقوع آن را بگیریم اما نمی‌خواهیم این تلاش‌ها رسانه‌ای شود تا تنشی جدید در جامعه به وجود نیاید. به عنوان نمونه در مساله‌ای که برای یکی از اعضای شورای شهر شیراز به وجود آمد، نمایندگان فراکسیون امید خیلی جدی پیگیری کردند و سرانجام آن شخص توانست به شورا بازگردد. هر رفتاری که بوی تفرقه دهد یا اینکه باعث دو قطبی کردن جامعه شود از نظر ما محکوم است و باید با آن برخورد شود. در حد توان نیز پیگیری‌های لازم را خواهیم داشت. در همین راستا یکی از نمایندگان مجلس که در گذشته قاضی بوده، به عنوان رابط میان فراکسیون امید و آقای رئیسی انتخاب شده است. تلاش داریم که به هر صورت از تنش‌ها در جامعه بکاهیم. عارف: شرایط کنونی پیچیده‌تر از جنگ رو در روی نظامی است.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه رمز ادامه انقلاب، مقاومت و ایثار است، گفت: با توکل به خدا و تجربه چهار دهه گذشته از شرایط کنونی که پیچیده‌تر از جنگ رو در روی نظامی است، پیروز بیرون می‌آییم البته شرط پیروزی ایجاد زمینه آن یعنی وحدت و انسجام و شنیدن یک صدا از مردم است. عارف تعامل بسیار نزدیک با مردم را امری ضروری خواند و گفت: دولتمردان باید با مردم حرف بزنند. اگر مردم در جریان مسائل و مشکلات باشند و واقعیات را بدانند طبیعتا همراهی می‌کنند.

آرمان

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیئت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر گردید فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در  سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام  شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.  

متکی در ادامه توضیحاتش افزود: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.  

نماینده مردم شریف تهران، ری و شمیرانات ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

در خاتمه گفتنی است ۹۰ نفر از نمایندگان منتخب در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است