Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور از پایان چین نخست برگ سبز چای در گیلان و مازندران خبر داد و گفت: ۴۷ هزار تن برگ سبز چای، به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان توسط چایکاران شمالی برداشت شد. ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت از افزایش 20 درصدی برداشت برگ سبز چای در پایان چین نخست خبر داد و در تشریح این موضوع اظهار داشت: 47 هزار تن برگ سبز چای به ارزش 150میلیارد تومان، توسط چایکاران دو استان شمالی گیلان و مازندران برداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور در مورد نوع برگ سبز تحویل داده شده به کارخانجات چایسازی و واحدهای فرآوری چای نیز عنوان کرد‌: طبق اطلاعاتی که در پایان دور نخست برداشت برگ سبز چای از سطح باغات شمال حاصل شده، 95 درصد برگ‌های سبز چای درجه یک و بقیه درجه 2 بوده‌اند.

جهانساز با اشاره به تولید و فرآوری 10 هزار تن چای خشک در کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران تصریح کرد: این مقدار چای خشک در پایان دور نخست برداشت برگ سبز، توسط 160 کارخانه چایسازی فعال دو استان‌ شمالی تولید شده است که از کیفیت بسیار خوبی نیز برخوردار است.

گیلان| جشنواره بین‌المللی چای در لاهیجان برگزار می‌شودبرداشت برگ سبز چای در گیلان و مازندران 3 درصد افزایش یافت32000 تن برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد

وی پرداخت مطالبات چایکاران شمالی طبق قدرالسهم‌های تعیین شده توسط دولت و کارخانجات چایسازی را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: با توجه به روند خوب برداشت برگ سبز چای در چین نخست، پیش‌بینی می‌شود چایکاران در دو چین تابستان و پاییز، بیش از 70 هزار تن برگ سبز چای برداشت کنند. 

رئیس سازمان چای کشور ‌شرایط مناسب آب و هوایی و توجه دولت به صنعت چای با پرداخت وام بهزراعی را از دلایل رونق برداشت برگ سبز چای دانست و گفت: با توجه به افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای، این عامل رغبت و انگیزه خوبی در چایکاران شمالی برای تولید برگ سبز ایجاد کرد.

جهانساز با بیان اینکه در دو استان گیلان و مازندران 55 هزار خانوار چایکار وجود دارند و از طریق برداشت برگ سبز چای مشغول درآمدزایی هستند خاطرنشان کرد: در حال حاضر معادل 25 هزار هکتار باغ چای در گیلان و مازندران وجود دارد که عمده آن نیز در استان گیلان واقع شده است.

وی ضمن اشاره به برخی از مشکلات فرآروی صنعت چای کشور بر ضرورت رفع آن‌ها تأکید کرد و ابراز داشت: کمبود صنایع فرآوری چای خشک، هزینه‌های بالای تولید و یا واردات بی‌رویه چای خشک خارج از نیاز واقعی بازار مصرف داخلی،‌ از جمله مشکلات پیش‌روی صنعت چای کشور است.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب سد سفیدرود رهاسازی شد

‌‌با حضور استاندار گیلان و مدیران آب منطقه‌ای آب سد سفیدرود در شهرستان رودبار رهاسازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آب سد سفیدرود استان گیلان که حدود 172هزار هکتار از 238هزار هکتار مزارع شالیزاری استان را پوشش می‌دهد ‌‌با حضور استاندار گیلان و مدیران آب منطقه‌ای در محل سد سفیدرود در شهرستان رودبار رهاسازی شد.

سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز 172 هزار هکتار از مجموع 238 هزار هکتار شالیزارهای استان را تامین می‌کند.

این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی 2 رودخانه قزل اوزن و شاهرود در 75 کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.

براساس آمارها؛ میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از سه میلیارد و 300 میلیون مترمکعب در بخش ها و مصارف مختلف است که معادل 92 درصد آن در بخش کشاورزی استفاده می شود و بیشترین بخش آب‌بر کشاورزی استان شالیزارهاست.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است.

ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌ های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر 85 درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور