Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:52:47 GMT

کردستان گران‌ترین استان کشور نیست

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۴۲۰۳

کردستان گران‌ترین استان کشور نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه کردستان گرانترین استان کشور نیست، گفت: متاسفانه شیب گرانی را با گرانی اشتباه می‌گیرند در صورتی که قیمت بسیاری از کالاهای استان ما کمتر از میانگین کشوری است.

به گزارش ایسنا، حسین فیروزی در نشست فعالان اقتصادی بخش خصوصی و مسئولان دولتی استان با نماینده ولی فقیه در کردستان که در سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه گفتمان توسعه می‌تواند ذهنیت‌ها را اصلاح کند، اظهار کرد: همه مدیران اقتصادی استان بدون شک دنبال توسعه هستند و این بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در موضوع توسعه اقتصادی بسیار مهم است که وقتی نامی از مکانی برده می‌شود دارای ذهنیتی مثبت از آن مکان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، مجموعه‌ای از گفتارها، گزاره‌ها و تجارب قدیمی را در فراهم کردن فضا برای ایجاد ذهنیت سرمایه گذاری مهم تلقی کرد و گفت: چرا در کردستان گمشده ما توسعه است و ما توسعه نداشته‌ایم.

وی در ادامه عنوان کرد: در دهه ۶۰ افرادی با گلوله تفنگ باعث شدند که سرمایه‌ها از استان ما خارج شود، چون به نام دفاع از مردم کُرد با تفنگ با مردم صحبت کردند که در این شرایط سرمایه گذاری صورت نمی‌گرفت، چون امنیت نبود.

فیروزی اضافه کرد: اگر امروز مواظب نباشیم همان گفتمان دوباره بازتولید می‌شود و اگر القا نکنیم که این استان امن است دوباره سرمایه‌های مادی و معنوی از استان خارج می‌شوند.

وی الزامات رشد و توسعه اقتصادی را انباشت سرمایه، بهره وری و نوآوری دانست و گفت: اگر هر سه این الزامات نباشند توسعه اقتصادی را نیز نخواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه همه به تصویرسازی مناسب ذهنی در مورد کردستان باید کمک کنیم، افزود: برجسته کردن نقاط ضعف باز همان فضای منفی را خواهد ساخت و سرمایه‌ها از استان خارج می‌شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اعلام اینکه درآمد استان کردستان در سال گذشته 12 هزار میلیارد تومان بوده است، عنوان کرد: درآمد استان 65 درصد از بخش خدمات، 25 درصد کشاورزی، 10 درصد صنعت و مابقی مربوط به معدن و ... بوده است.

فیروزی با اشاره به اینکه همه اقتصاددانان معتقدند که درآمد استان باید به دو برابر افزایش یابد، تاکید کرد: باید فضای مناسب ذهنی را در مورد کردستان بسازیم تا سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری در استان کنیم.

وی در ادامه همچنین اعلام کرد: 95 هزار میلیارد ریال منابع 12 بانک‌ استان در سال گذشته بوده است که بالغ بر 81 هزار و 900 میلیارد ریال معادل 85.7 درصد وام به متقاضیان داده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان همچنین اعلام کرد: 490 میلیون دلار در سال 96، صادرات داشتیم که در سال گذشته این میزان به 1.3 میلیارد دلار رسیده است و در واقع صادرات ما 157 درصد افزایش داشته است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از اینکه از کردستان به عنوان گرانترین استان کشور یاد می‌شود، گفت: این مسئله باعث ایجاد ذهنیت منفی در مورد استان ما می‌شود و انباشت سرمایه به نفع دیگر استان‌های کشور از استان ما خارج می‌شود.

فیروزی با تاکید بر اینکه کردستان گرانترین استان کشور نیست، خاطرنشان کرد: متاسفانه شیب گرانی را با گرانی اشتباه می‌گیرند در صورتی که قیمت بسیاری از کالاهای استان ما کمتر از میانگین کشوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كردستان گرانترین استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار