Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختصای مبلغ ۹۲۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه ای از محل اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت جهت جبران خسارت بخش های کشاورزی خسارت دیده ناشی از سیل سال ۱۳۹۸ به استان خوزستان ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از ابلاغ مبلغ ۹۲۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای از محل ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بابت پرداخت به کشاورزانی که در سیل اخیر خوزستان دچار آسیب شده اند خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس بابت هر هکتار زراعت دیم تا ۲ میلیون تومان و هر هکتار زراعت آبی و باغی تا ۵ میلیون تومان و بابت هر واحد دامداری تا ۵ میلیون تومان و دام سبک هر رأس تا ۵۰۰ هزار تومان، برای هر رأس دام سنگین تا ۳ میلیون تومان و هر کلنی زنبور عسل تا ۲۰۰ هزار تومان و هر هکتار آبزی پروری گرم آبی تا ۵ میلیون تومان و هر تن تولید مزرعه آبزی پروری سرد آبی تا ۸ میلیون تومان قابل پرداخت است.

حاجتی تصریح کرد: ضمناً به ازای هر واحد مرغداری ۱۰۰ درصد تخریب شده تا ۲۰ میلیون تومان و جهت احداث هر ایستگاه پمپاژ گروهی بزرگ با برداشت آب بیش از صد لیتر در ثانیه مبلغ ۸ میلیون تومان بر اساس ستاد بازسازی و نوسازی استان پرداخت خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۵۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • اختصاص ۳۸ هزار هکتار برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن قم
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • محکومیت مس رفسنجان در شکایت عقیل کعبی