Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-08@03:33:41 GMT

بعد از طارق، ایسما و منشا هم برای جدایی توافق کردند

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۵۸۶۷

به گزارش ایلنا، باشگاه استقلال با توجه به مشکلات مالی و بدهی ارزی قابل توجهی که به وینفرد شفر و دستیارانش دارد و همچنین محکوم شدن در پرونده پروپیچ مجبور است تا برای فصل آینده با حساب و کتاب دلار خرج کند. همان طور که مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال گفت در تصمیمی که با وزارت ورزش گرفته‌اند، باشگاه‌های لیگ برتری باید تعداد مربیان و بازیکنان خارجی‌شان را کاهش دهند و فقط نفراتی حفظ شوند که کارایی و توانایی‌شان بیشتراز ایرانی‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقلالی‌ها بر اساس همین سیاست بعد از طارق همام با گادوین منشا و ایسما گونکالوس هم قطع همکاری کردند. در سفر مدیر عامل و معاون او به‌امارات، با مدیر برنامه‌های ایسما توافق شد تا با وجود این‌که یک فصل دیگر از قرارداد این بازیکن باقی مانده بدون پرداخت غرامت قراردادش فسخ شود.

به این ترتیب از جمع 5 خارجی که روی نیمکت استقلال می‌نشستند و 4 بازیکنی که برای این تیم به میدان می‌رفتند شاید فقط یک نفر در فصل آینده باقی بماند. استقلالی‌ها فقط روی حفظ آیاندا پاتوسی برنامه دارند.

این بازیکن درباره فصل آینده و ماندن یا جدا شدن اش از استقلال تصمیمی نگرفته و گفته بعد از چند روز استراحت به این موضوع فکر خواهد کرد. دعوت نشدن به تیم آفریقای جنوبی که یکی از اهداف او برای حضور در ایران بود می‌تواند روی تصمیم او برای ماندن تاثیر منفی بگذارد. از طرف دیگر تحریم و مشکلات مربوط به جابجایی پول باعث شده تا اغلب خارجی‌ها و آن‌هایی که دستمزد دلاری می‌گیرند از فسخ قرارداد استقبال کنند که افشین قطبی سرمربی فولاد و بشار رسن بازیکن عراقی پرسپولیس از جمله آن‌ها است.

منشا و ایسما هم که برای جدایی توافق کرده‌اند قصد دارند تا در خارج ازایران به فوتبال‌شان ادامه دهند. برنامه استقلالی‌ها برای فصل آینده جذب مربی خارجی و حفظ پاتوسی است. مذاکراتی هم با مامه بابا باباتیام انجام شده است که برخلاف این بازیکن،مدیران باشگاه آن را تایید یا تکذیب نمی‌کنند و توضیحی برایش ندارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: باشگاه استقلال ایاندا پاتوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • هیئتی از تل‌آویو راهی قاهره است
  • چند دقیقه از درخشش کندری پائز بازیکن آینده چلسی / فیلم
  • ده بازیکن خارجی برتر پرسپولیس؛ گولسیانی فقط بشار رسن و نیلسون را بالای سر خود دارد
  • پیام کاپیتان بارسا: باید دو ساله تمدید کنید
  • توافق وست هم با خولن لوپتگی
  • پرسپولیس با این 4 ستاره عوض می‌شود
  • سرمربی پرسپولیس: شجاع، جوان، پرانرژی!
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • مصدومیت بهترین بازیکن خارجی لیگ بسکتبال
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود