Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، سردار حسن شاهوارپور پیش از ظهر پنجشنبه ۲ خرداد ماه در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در استان و همایش مقاومت رمز پیروزی (گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر) با گرامیداشت یاد شهدا خصوصا شهدای آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر حادثه بسیار مهمی بود که نیروهای مسلح و ملت به این روز افتخار می کنند و از روزهای نادر 40 ساله انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم گرامیداشت روز سوم خرداد به دلیل اهمیت و جایگاه بسیار بالای آن در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، افزود: خرمشهر شهر زهر خورده ای بود که برای نیروهای مسلح و رهبری انقلاب اسلامی بسیار سنگین بود که این شهر در تعرض دشمن باشد.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان تصریح کرد: با حضور شهدای گرانقدر بسیاری از جمله امیر صیاد شیرازی، جهان آرا، فلاحی و نامجو که قبل و حین عملیات به شهادت رسیدند، عملیات آزادسازی خرمشهر را به نتیجه رساندیم؛ عملیات با ریسک بسیار بالایی طراحی شد چون بیش از پنج هزار کیلومتر را باید آزاد می کردیم.

شاهوارپور با اشاره به اینکه در عملیات آزادسازی خرمشهر عمده قوا باید از رودخانه کارون عبور و جنگ در دشت را انجام می دادند، عنوان کرد: خرمشهر به عنوان برگ برنده صدام و ارتش او بود و در عین حال برای ما یک نقطه استراتژیک و مهم محسوب می شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 130 گردان پیاده در این عملیات حضور داشتند، ادامه داد: رزمندگان دلاور ایران در این عملیات باید با یگان های زرهی و تانک های دشمن مبارزه می کردند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به اینکه عبور از رودخانه و رسیدن به جاده خرمشهر از ریسک بالایی برخودار بود، گفت: از دو طرف دو پهلوی بسیار عمیق دشمن را شکاف زدیم که ریسک بسیار بالایی بود و با روحیه جهادی همخوانی داشت.

شاهوارپور یادآور شد: عملیات در شب نیز یکی دیگر از شاخص های عملیات بیت المقدس و کار بسیار دشواری است که در آموزه های نظامی توصیه نمی شود، چون این اقدام بسیار سخت و امکان هماهنگی یگان ها وجود ندارد.

وی بیان کرد: فتح المبین، طریق القدس و ثامن الائمه سه عملیات قبلی بودند که در کمتر از 6 ماه انجام شد و رزمندگان خستگی و جراحت های بسیاری از آنها داشتند؛ شاید نیروها هنوز آمادگی کامل را نداشتند، ولی روحیه جهادی بالای آنها منجر به انجام عملیات های مداوم شد.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به اینکه چهار قرارگاه بزرگ باید در این عملیات شرکت می کردند، ادامه داد: آنها بازسازی و استراحت را برای خود درنظر نمی گرفتند و اجرای عملیات به صورت آشکار و مداوم انجام شد.

شاهوارپور با اشاره به اینکه رزمندگان در سه عملیات قبل تجارب خود را تجمیع و برای نقشه راه این عملیات استفاده کردند تا تلفات کمتری داشته باشند، گفت: عراقی ها از ضربات وارد شده به آنها در عملیات های قبلی مستأصل شده بودند؛ فرماندهی حضرت امام و همچنین اجماع مشترک ارتش و سپاه از جمله رمزهای موفقیت در آزادسازی خرمشهر بود.

وی با اشاره به اینکه با وجود کثرت نیرو و تجهیزات مناسب شکست در روحیه نیروهای عراقی به شدت دیده می شد و اسارت نیروهای عراقی صحنه های افسانه ای را رقم زد، افزود: آزادسازی خرمشهر یک مطالبه عام بود که حضرت امام، مردم و رزمندگان خواستار آن بوده و زخم سقوط خرمشهر را تحمل نداشتند و می خواستند که به دامان ایران برگردد.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان عنوان کرد: در آن دوره همه امکانات مردمی کمک های بسیار خوبی بود که در کنار تلاش های رزمندگان جواب داد و پیروزی برای ملت ایران رقم خورد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سالروز آزاد سازی خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، عصر چهارشنبه به ریاست احمد وحیدی وزیر کشور و با حضور اعضای این ستاد در وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور با ادای احترام به مقام شامخ حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: ایشان یگانه دوران معاصر و انسان بزرگی هستند که همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت عظیم ایشان است.

وحیدی ضمن بررسی تکالیف دستگاه‌های مربوطه و ابلاغ اقدامات مورد نیاز، بر انتشار افکار و اندیشه‌های امام راحل (ره) تاکید کرد و افزود: باید ابعاد مختلف شخصیت والای حضرت امام (ره) برای کودکان، نوجوانان و جوانان با شیوه‌های نوین و ابتکاری تبیین شود.

وی تصریح کرد: این اقدام نباید به یک روز در سال محدود شود بلکه دستگاه‌های تبلیغاتی و همچنین رسانه‌ها برنامه‌ریزی مداومی در این زمینه داشته باشند.

وزیر کشور همچنین به استانداران، فرمانداران و بخشداران دستور داد بزرگداشت امام راحل (ره) را در همه شهرستان‌ها و روستاها با شکوه هرچه بیشتر برگزار کنند.

وحیدی ادامه داد: ۱۴ خرداد روزی است که باید انعکاس عمومی داشته باشد و محدود به تهران نشود.

در ادامه محمد علی انصاری سرپرست حرم حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: بزرگداشت امام خمینی (ره) یک دستاورد معنوی، سیاسی، انقلابی و دینی است که در مجامع داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود.

وی در اهمیت این بزرگداشت، با بیان اینکه هرساله شخصیت، آرمان‌ها، افکار و اندیشه‌های بلند امام (ره) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بازخوانی می‌شود، گفت: بزرگترین دستاورد این مراسم این است که رهبر معظم انقلاب، مسیر امام (ره) را به دیگران می‌نمایاند.

سرپرست حرم امام خمینی (ره) افزود: دستاورد بزرگ این اجتماع مردمی این است، مفسر واقعی اندیشه‌های امام، نقشه راه را ترسیم می‌کنند.

انصاری پیام اجتماع بزرگ مردم در این مراسم را اعلام وحدت و انسجام حول محور امام و ولایت برشمرد و اضافه کرد: مردم میثاق خود با امام راحل (ره) و بیعت خود را با رهبر معظم انقلاب تجدید می‌کنند و اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به رخ جهان کشیده می‌شود.

وی، تاکید بر تداوم بی وقفه راه امام (ره) را سومین دستاورد مراسم بزرگداشت بنیانگذار انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: سالگرد ارتحال امام (ره) احیای این شعار است که راه امام با پیروی از ولایت زنده است.

سرپرست حرم امام خمینی (ره) با تقدیر از وزیر کشور که پرچمدار این راه و حرکت بوده است، تصریح کرد: سالگرد بزرگداشت امام (ره) میراث معنوی است که هرچه پررنگ‌تر، قوی‌تر، مردمی‌تر، انقلابی‌تر و وحدت‌بخش‌تر باشد، ثمرات و دستاوردهای بیشتری برای تقویت راه و آرمان‌های امام (ره) و حمایت قاطع از ولایت دارد.

در این نشست، دستگاه‌های مختلف درباره مسئولیت‌های محوله و اقداماتی که باید برای تسهیل حضور زایران امام خمینی (ره) در ۱۴ خرداد به عمل آورند، بحث و تبادل نظر کردند.

کد خبر 6088171 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • گلزار شهدای خرمشهر غبارروبی شد
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها