Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به فعالیت این مجموعه در بحث توسعه اشتغال خانگی، اعلام کرد که جهاددانشگاهی کشور مجری طرح اشتغال خانگی در ۹ استان است و به دلیل رضایت وزارت کار از این اقدام، مقرر شده در سایر استان‌ها نیز اجرایی شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی پنج‌شنبه، دوم خرداد در دیدار با استاندار فارس که به‌منظور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در محل استانداری انجام شد، گفت: فلسفه تأسیس جهاد دانشگاهی نگاه کاربردی به حل مسائل کشور مبتنی بر توان فناورانه بومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تصریح اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهشی، فناوری و غیره توانمندی‌های فوق‌العاده‌ای دارد، برخی از این توانمندی‌ها را یادآور شد و گفت: توانمندی‌های پزشکی در بخش‌های مختلفی نظیر درمان ناباروری، سلول درمانی، گیاهان دارویی، زخم‌های بدخیم، سرطان برست و غیره داریم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور فعالیت‌های این نهاد در عرصه کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: به دلیل کمبود آب تمرکز ما بر روی کشاورزی هوشمند است. همچنین به کسب دانش فنی تولید بچه ماهی که از خارج وارد می‌شوند و غذای ماهی هم ورود کرده‌ایم.

طیبی با یادآوری فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سینا و همچنین مرکز افکارسنجی ایسپا، سازمان انتشارات و غیره ذیل جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت هستند که هر کدام از این‌ها و بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی می‌توانند در خدمت توسعه استان باشند.

فعالیت ۴۳ مرکز آموزش علمی کاربردی ذیل جهاد دانشگاهی

وی با ذکر این نکته که در حوزه فعالیت‌های قرآنی نیز اقدامات مختلفی انجام می‌دهیم، گفت: سه سطح آموزشی در جهاد دانشگاهی ارائه می‌دهیم؛ نخست آموزش عالی است که دو دانشگاه و یک دانشکده داریم که در زمینه فناوری‌های نوین پزشکی فعالیت می‌کنند و همچنین ۴۳ مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح کشور ذیل این مجموعه در حال فعالیت هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: همچنین قراردادی با وزارت کار و معاونت امور زنان ریاست جمهوری برای ایجاد ۶ هزار شغل برای زنان سرپرست خانوار در کشور منعقد کردیم.

طیبی در ادامه سخنان خود به ظرفیت‌های استان فارس اشاره کرد و گفت: فارس را یک استان بسیار پر پتانسیلی می‌دانیم و یک استان مهم در کشور است و علاقه‌مند هستیم که این دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی نیز در این استان مورد استفاده قرار گیرد و جهاد دانشگاهی واحد نیز صاحب چند تخصصی در بحث توسعه استان باشد.

وی به بازدید خود از بخش‌های مختلف واحد جهاد دانشگاهی فارس هم اشاره کرد و از استاندار درخواست کرد تا حمایت‌هایی از فعالیت‌های واحد فارس داشته باشد تا بتوان بخش‌های پزشکی جهاد دانشگاهی نظیر رویان، مرکز سرطان معتمد و پژوهشکده زخم را به این استان آورده و مشغول فعالیت شوند.

علاقه‌مند به ارائه خدمات حوزه سلامت هستیم

رئیس جهاد دانشگاهی تأکید کرد: جهاد دانشگاهی بیشتر علاقه دارد که در حوزه سلامت خدماتی ارائه دهد البته کارهای تحقیقاتی نیز در همین حوزه‌ها شکل می‌گیرد.

طیبی در ادامه با بیان اینکه در بحث گیاهان دارویی مصمم هستیم که با همکاری مدیریت ارشد استان بحث اسانس‌گیری از گل محمدی را دنبال کنیم، گفت: فارس گیاهان دارویی معطر خوبی دارد که می‌توانیم از ظرفیت آن‌ها استفاده کرده و در مصارف مختلف غذایی، دارویی و بهداشتی از آن‌ها عصاره‌گیری کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به فعالیت‌های اصلاح‌نژاد دام سبک جهاد دانشگاهی و علاقه‌مندی استاندار برای توجه به این مورد در استان فارس اشاره کرد و گفت: برای این مسئله با مشورت شما می‌توانیم تصمیم بگیریم که چگونه اصلاح نژاد دام سبک در فارس کار شود که البته این کار هم بسیار مورد توجه جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

رضایتمندی رهبر معظم انقلاب از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی

دیدار جهادگران دانشگاهی در سال گذشته با رهبر معظم انقلاب از دیگر مواردی بود که طیبی از آن یاد کرد و ادامه داد: همراه با ۲۵ نفر از نسل جوان جهاد دانشگاهی به دیدار ایشان رفتیم و فعالیت‌های خود را ارائه کردیم که بسیار مورد توجه ایشان قرار گرفت.

وی بیان کرد: عمدتاً توان اصلی جهاد دانشگاهی همین تجربه علمی فناورانه است اما به لحاظ مالی خیلی قوی نیستیم و هر جا که مدیریت استان حمایت کرده ما هم پاسخ آن حمایت را با کارهای خوب انجام می‌دهیم به عنوان مثال در استان خوزستان تولید مته‌های حفاری در حوزه نفت و گاز داشتیم که یک دانش فوق‌العاده پیشرفته ایرانی است و بسیار هم مورد استقبال وزیر نفت قرار گرفت. همچنین در چند استان دیگر نیز در حوزه‌های مختلف از مجموعه جهاد حمایت کرده‌اند و ما هم کار خود را ارائه کردیم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور با بیان اینکه علاقه داریم تا کل توانمندی‌های جهاد را در خدمت توسعه استان قرار دهیم و زمینه‌های جدیدی هم ایجاد کنیم، گفت: برخی از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در کشور بی نظیر هستند و مانند آن نیست.

وی در ادامه با ذکر این نکته که هم اکنون بحث حیات شهری زیر سطحی در دنیا مطرح است یعنی امکانات را به زیر زمین ببریم، گفت: مطالعاتی را تحت عنوان حیات شهری زیر سطحی در شهرهای تهران و مشهد انجام دادیم تا متناسب با نیازهای آینده باشد.

طیبی، فعالیت‌های جهاد دانشگاهی را در زمینه حمل و نقل ریلی شهری و بین شهری یادآور شد و افزود: حمل و نقل شهری به شدت در شهرها توسعه پیدا می‌کند و نوع تجهیزات آن هم سفارش‌محور است و این مسئله بسیار زیاد برای توان مهندسی ما خوب است و می‌توانیم در این زمینه خدمات مختلفی را ارائه دهیم به عنوان مثال برق پشت مترو را کامل می‌سازیم و ترانس آن هم وارد خط تولید شده است ضمن اینکه گیت‌های تردد برای تأمین مباحث امنیتی نیز می‌سازیم.

رئیس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: بحث دیگری که در قالب یک پروژه ملی انجام می‌دهیم بحث سیستم رانش مترو است که بر روی آن کاملاً کار کرده‌ایم و به‌طور کلی در بحث حمل و نقل ریلی دستاوردهای خوبی داریم.

وی همچنین به سخنان استاندار فارس در خصوص ظرفیت‌ها و نیازهای این استان اشاره کرد و گفت: در بخش معدن توانایی‌های خوبی از قبیل یک پژوهشکده داریم که توانایی‌ها بر روی دانش فنی استفاده از معادن کار می‌کنند.

فعالیت پژوهشکده سرامیک، فعالیت در زمینه سنگ‌های تزئینی، راه‌اندازی اولین دانشکده و پژوهشکده گردشگری کشور و فعالیت مرکز علمی فرهنگی گردشگری دانشجویان کشور ذیل مجموعه جهاد دانشگاهی از دیگر مواردی بود که طیبی از آن‌ها نام برد.

رئیس جهاد دانشگاهی در بخش پایانی سخنان خود به انعقاد تفاهم‌نامه با استانداری فارس اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم هر چه سریع‌تر مفاد این تفاهم‌نامه اجرایی شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار فارس تفاهمنامه جهاد دانشگاهي درمان سرطان درمان ناباروري دکتر طیبی گياهان دارويي مته حفاری منطقه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد

 قولنج به انسداد روده و عدم عبور مواد غذایی می گویند که علائم و علل گوناگونی دارد . در این بیماری به علت های مختلف راه فضولات تنگ و بسته می شود و مدفوع به سختی و با درد عبور می کند و فرد دچار درد در اطراف ناف ، استفراغ ، قرقر شکم ، یبوست و عدم اجابت مزاج و عدم دفع گازو …. می شود.

به گزارش سرگرمی روز، در این بخش شما را با علل ، علائم و درمان قولنج شکم در طب سنتی آشنا خواهیم کرد.

علت قولنج شکم :

۱. حبس شدن مقداری از محتویات داخل روده که به دلایل زیر به وجود می آید :

تجمع و خشک شدن محتویات روده و انسداد آن به علت حرارت زیاد داخل روده

کندی حرکات روده و تجمع مواد و انسداد روده به دلیل سردی مزاج روده ها

خشکی و حبس شدن مواد داخل روده و انسداد آن به علت کمبود ترشحات روده و کمی رطوبات و مایعات داخل روده

۲. وجود غده درون روده که موجب انسداد روده و عدم عبور طبیعی مواد از داخل آن می شود.

۳. ورم های گرم مزاج یا سردمزاج که بخشی از روده را در بر می گیرد و سبب عدم عبور راحت مواد از داخل روده می شود.

۴. جمع شدن گاز در بخشی از روده و خارج نشدن و جابجایی گازها موجب قولنج ریحی روده می شود.

۵. تجمع انگل ها درون بخشی از روده و یا کل آن سبب قولنج روده می شود.

۶. جابجایی و پیچش روده و سوار شدن قسمتی از روده بر روی قسمت دیگر موجب قولنج التوایی می شود.

۷. مصرف مواد غذایی دیر هضم مثل تخم مرغ فراوان ، به خام ،کشک ، نان های خمیر سبب انسداد روده و ایجاد قولنج می شود.

برخی دیگر از علل قولنج عبارتند از:

سرطان کولون

پرخوری یا سوء هاضمه

سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا

بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون یا کولیت زخمی

ویروس شکمی

اسهال یا یبوست

عادت ماهیانه

حاملگی خارج رحمی

آپاندیسیت

علایم قولنج

درد شدید شکم

عدم اجابت مزاج

سفت شدن شکم

نفخ نمودن شکم

حالت تهوع و استفراغ

سردی مزاج

حالت تهوع و استفراغ

چه زمانی باید نگران قولنج شوید؟

قولنج هایی که بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشند.

همراه با تب باشد.

در صورت استراحت کافی نیز احساس خستگی و ناتوانی و بی انرژی بودن داشته باشد.

در مدفوع خون وجود داشته باشد.

الگوهای دفع مثلا سایز مدفوع تغییر نماید.

فرد دچار کم خونی یا کاهش تعداد گلبول های قرمز خون باشد.

وزن بی دلیل، کاهش یابد.

راههای درمان قولنج از نظر متخصصان طب سنتی

در ادامه ی بخش به روش های خانگی و گیاهی که اکثر متخصصان طب سنتی برای رفع قولنج پیشنهاد می دهند پرداخته ایم که شامل:

کاسنی

خوردن کاسنی تازه و مصرف کاسنی آسیاب شده برای درمان بیماری قولنج بسیار موثر است. در روایتی آمده است که :کسی که بخوابد و در درون او هفت برگ کاسنی باشد در آن شب از بیماری قولنج در امان است انشاءالله.یک قاشق غذا خوری یا مربا خوری از آسیاب شده ی کاسنی شامل هفت برگ می شود.

زردک

مصرف زردک ، برای درمان بیماری قولنج بسیار مفید است.

خرما

مصرف هفت دانه خرما هنگام خواب بیماری قولنج را درمان می کند و کرم های شکم را می کشد.

نمک

مصرف نمک دریا در اول و آخر غذا طبق دستور طب اسلامی از بیماری قولنج شما را ایمن می کند.

انجیر

خوردن انجیر سبب ایمنی از بیماری قولنج می شود. خوردن انجیر در روز وشب ، انسداد روده را نرم می کند و روده بزرگ که بر اثر قولنج بسته شده است را درمان می کند.

کدو تنبل

مصرف کدو تنبل برای مغز و درد قولنج مفید است.کدو را به شکل سویق می توان درست کرد. کدو ورق ورق بشود، خشک شود و آسیاب شود و تفت داده بشود. به همراه انجیر آسیاب شده و نمک و خرما و تخم زردک یا زردک خشک شده، به همراه کاسنی داروی ترکیبی برای بیماری قولنج می شود.

دارویی موثر برای درمان قولنج

برای درمان قولنج ، پنج مثقال تاجریزی (انگوله ) ، پنج مثقال گل ختمی یا تخم ختمی ، پنج مثقال بنفشه را با چهار مثقال مغز سیاه داخل میوه فلوس ، ده مثقال روغن بادام شیرین بجوشانید تا سه تا چهار لیوان آب داروی جوشیده باقی بماند ، سپس این دارو را صاف کرده و بعد از صاف کردن ، پنج مثقال صابون را پودر کرده در دو لیوان آب گرم حل کنید و با آب دارو مخلوط کنید و بیمار در دو نوبت تنقیه کند.

برای درمان قولنج بهتر است بیمار پس از انجام این عمل ، باید ده مثقال روغن بادام شیرین و سپس دو سه لیوان آب گرم میل نماید . بیمار باید یک مثقال مغز فلوس را با دو مثقال روغن بادام شیرین و مقداری آب گرم بنوشد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد