Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@14:46:55 GMT

واردات ٦٠هزارتن شکر طی ٤ روز اخیر

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۲۸۵۳

واردات ٦٠هزارتن شکر طی ٤ روز اخیر

بهمن دانایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پهلوگیری کشتی حامل ٣٣ هزارتن شکر در بندر امام در روز گذشته و اینکه آیا وارداتی که در حال انجام است منجر به کاهش نرخ این کالا خواهد شد؟، گفت: حتماً همینطور خواهد بود و در روزهای آینده شاهد کاهش نرخ این کالا در بازار خواهیم بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود ٣ تا ٤ کشتی متعلق به شرکت بازرگانی دولتی، در حال تخلیه است و دو کشتی نیز متعلق به ما است ضمن اینکه شرکت بازرگانی دولتی چند کشتی نیز در راه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن صنفی قند و شکر با بیان اینکه هفته آینده نیز ٢ الی ٣ کشتی حامل شکر وارد کشور خواهد شد، افزود: کارخانجات قند حدود ٨٠٠ هزارتن ثبت سفارش انجام داده اند که به تدریج وارد کشور می‌شود.

دانایی افزود: روز سه شنبه گذشته نیز یک کشتی متعلق به بخش خصوصی وارد کشور شده، شب چهارشنبه نیز یک کشتی پهلو گرفته که هر دوی این کشتی‌ها متعلق به بخش خصوصی و از هند وارد شده است.

وی با بیان اینکه کشتی‌هایی که از هند می آیند نسبت به کشتی‌هایی که از برزیل می آیند کوچک‌تر هستند، اضافه کرد: دو محموله‌ای که اخیراً وارد کشور شده اند حامل ٦٠ هزار تن شکر هستند.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز هیجانات بازار مقداری فروکش کرده است، گفت: قیمت شکر با بسته بندی ٩٠٠ گرمی هنوز بالاست اما نرخ شکر فله فروکش کرده و در برخی مراکز شهر، مغازه‌ها این شکر را کیلویی تا ٣٥٠٠ تومان هم می‌دهند که توزیع مویرگی دولت نیز در این زمینه بسیار مؤثر بوده است.

دانایی اضافه کرد: علاوه بر وارداتی که درحال انجام است، کارخانجات نیشکر نیز در حال تولید هستند و چغندر پاییزه نیز در حال برداشت است.

وی با اشاره به مشکلات بوجود آمده برای حمل چغندر کشاورزان خوزستانی، تصریح کرد: متأسفانه این مساله گرفتاری‌های زیادی برای ما ایجاد کرده و مکاتبات بسیاری برای رفع آن انجام داده ایم.

دانایی توضیح داد: در بنادر بار بسیار زیاد است از طرفی برداشت گندم نیز در حال انجام است بنابراین کامیون‌ها در آنجا مشغول هستند و در خوزستان کامیون به شدت کم است.

وی گفت: در حالی که چغندر یک موجود زنده است و اگر مقداری دیر شود از بین می‌رود ما از وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و استانداری خوزستان درخواست کرده ایم فوراً به این مساله رسیدگی کنند.

دانایی درباره اینکه گفته می‌شود قیمت حمل نیز در خوزستان به شدت افزایش یافته است، افزود: معمولاً وقتی تعداد کم باشد، تعدادی هم که هستند نرخ‌های حمل را بالا می‌برند که مسئولان باید به این مساله هرچه سریع‌تر رسیدگی کنند.

کد خبر 4624726 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی وزارت جهاد کشاورزی هیئت دولت خوزستان شکر انجمن صنفی قند و شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • «خالی فروشی» حواله خودرو