Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@06:26:28 GMT

قرارداد کشت 12 هزار و 200 هکتار پنبه در گلستان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۴۷۳۶

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از قرارداد کشت 12 هزار و 200 هکتار پنبه در گلستان خبر داد.به گزارش بلاغ،علی موسی‌خانی امروز در خصوص زراعت کلزا و گندم در گفت و گو با خبرنگار  در گرگان اظهار کرد: قرارداد کشت دانه روغنی پنبه از اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز شده است و تاکنون 12 هزار و 200 هکتار قرارداد کشت پنبه در استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اکنون برداشت محصولات زراعی کلزا در سطح استان گلستان آغاز شده است به کشاورزان توصیه می‌کنیم که برای برداشت این دانه روغنی شتاب نکنند و اجازه دهند محصول کاملا برسد مخصوصا در مزارعی که مشکل علف هرز وجود دارد نسبت به زمان برداشت این محصول زراعی حوصله به خرج دهند.

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان ابراز کرد: کشاورزان می‌توانند بعد از کشت گندم و کلزا در مزارع آبی استان گلستان اقدام به کشت پنبه، آفتابگردان و سویا کنند.

موسی‌خانی با اشاره به اینکه قرارداد کشت و توزیع بذر در استان گلستان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: قرارداد کشت دانه روغنی پنبه از اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز شده است و تاکنون 12 هزار و 200 هکتار قرارداد کشت داریم و 4 هزار و 300 هکتار تقریبا کشت شد و یک هزار و 847 هزار هکتار سبز پنبه را داریم.

وی در خصوص کشت دوم در اراضی کشاورزی گفت: کشاورزانی که می‌‌خواهند اقدام به کشت دوم در اراضی کشاورزی خود کنند توصیه می‌کنیم بقایای گیاهی را نسوزانند آن را با ساقه‌خردکن‌ها آن را ریز کنند و سپس اقدام به آبیاری مزارع و کشت کنند.

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان با بیان اینکه آزمون خاک در اراضی کشاورزی صورت گیرد، ابراز کرد: دولت؛ یارانه‌ای را برای آزمون خاک در اراضی کشاورزی در نظر گرفته شده است مخصوصا در اراضی که دچار سیل شدند نیاز است که آزمون خاک را انجام دهند و کوددهی براساس آزمون خاک صورت گیرد.

موسی‌خانی در خصوص افزایش رشد اولیه محصولات زراعی اذعان کرد: استفاده از کودهای پایه و ازت استارتر به میزان 50 کیلو در هر هکتار استفاده شود تا رشد اولیه گیاه به خوبی صورت گیرد.

وی افزود: کشاورزان؛ مصرف بهینه بذر را داشته باشند و به گفته مرکز تحقیقات کشاورزی در هر هکتار حدود 25 الی 30 کیلوگرم بذر کلزا استفاده شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر
  • گلدهی مزارع کلزا در شهرستان جلفا
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • گلدهی بیش از ۸۵ هکتار از مزارع کلزا در جلفا