Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری ویژه چابهار گفت: راه‌اندازی نمایندگی کنسولگری پاکستان برای سهولت در انجام کار تجار، بازرگانان و مسافران در چابهار ضروری است. ۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۵ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، رحمدل بامری در نشست بررسی راهبردهای منطقه‌ای و معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بندر چابهار با حضور وزیر امور خارجه اظهار داشت: چابهار فرصت‌های بی‌شماری دارد که در صورت توجه به آنها می‌توان به توسعه روابط با کشورهای همجوار به ویژه پاکستان رونق بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایندگی کنسولگری پاکستان در زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان مستقر است و در صورت نیاز باید فرد متقاضی برای کمترین کاری حدود 700 کیلومتر راه را از چابهار تا زاهدان طی کند.

چابهار امنیت دسترسی جهانی ایران است؛ مایلیم چابهار مکملی برای پروژه اقتصادی «سی‌پک» باشد + فیلمظریف: چابهار در ترانزیت کالا نقش مهمی ایفا می‌کندبازدید وزیر امور خارجه از زیرساخت های بندر چابهار

سرپرست فرمانداری ویژه چابهار بیان کرد: چابهار نقش مهمی در توسعه ایران و به ویژه شرق کشور و مناطق همجوار دارد و با توجه به همجواری با پاکستان نیازمند راه‌اندازی خط مسافرت دریایی چابهار- کراچی و برقراری پرواز چابهار- کراچی است تا زمینه تردد گردشگران، مسافران، بیماران، زائران و سرمایه‌گذاران و تاجران 2 کشور ایران و پاکستان فراهم شود.

وی با اشاره به کوتاهی مسیر بنادر چابهار ایران و گوادر پاکستان افزود: ایجاد خط ریلی چابهار- گوادر با فاصله حدود 200 کیلومتر بسیاری از مشکلات را برطرف و موجب رونق حمل و نقل بین‌المللی می‌شود.

بامری بر برطرف کردن مشکلات مرز رسمی ریمدان چابهار تاکید کرد و خواستار صادرات و واردات میوه و انواع کالا و مسافر بین دو کشور ایران و پاکستان از طریق این مرز شد.

وی بر ایجاد اتاق بازرگانی و میز چابهار و توسعه روابط اقتصادی، تجاری و سیاسی بین ایران و پاکستان تاکید کرد و گفت: وزارت امور خارجه مشکلات مربوط به این وزارتخانه در مرز ریمدان را برطرف کند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به 320 کیلومتر مرز دریایی بر استفاده بهتر از فرصت‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: چابهار بیش از هشت مرکز دانشگاهی و 10 هزار دانشجو دارد که می‌توانند در توسعه و آبادانی این منطقه نقش مهمی داشته باشند.

بامری گفت: یکی از اقدامات خوب دولت افتتاح طرح‌های بزرگ نظیر بندر شهیدبهشتی و کارخانه‌های فولاد و پتروشیمی و طرح‌های بزرگ و کوچک بوده که جا دارد از خدمات دولت در این منطقه تقدیر شود.

انتهای پیام/ح

R7843/P/S6,65/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: در شرایطی که گسترش همکاری‌های امنیتی و ضدتروریستی میان ایران و پاکستان را می‌توان یکی از اصلی‌ترین محورهای سفر اخیر رئیسی به پاکستان دانست، به‌نظر می‌رسد با توجه به وجود تهدیدهای مشترک، تهران و اسلام‌آباد در حال انجام اقدام‌های موثرتری به‌منظور پیشبرد راهبردهای ترسیمی در این حوزه هستند.

برهمین اساس هم بود که وبگاه خبری «نیشن» پاکستان روز دوشنبه در گزارشی دراین زمینه نوشت: در تحولی قابل توجه پس از سفر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران به پاکستان، تهران و اسلام‌آباد تصمیم گرفتند افسران رابطی را برای هماهنگی در اقدام‌های مشترک ضد تروریستی در مرزها منصوب کنند.

این پایگاه خبری به نقل از منابع خبری «بلندپایه» خود ادعا کرده‌است که افسران مرزی ایران و پاکستان پس از انجام برخی تشریفات، در چند روز آینده وظایف خود را برعهده خواهند گرفت؛ «افسر رابط پاکستانی از ارتش پاکستان و همتای ایرانی از سپاه‌پاسداران خواهد بود».

گام‌های مثبت ضد تروریستی

وبگاه خبری «نیشن» همچنین با اعلام اینکه براساس توافق انجام شده میان دوجانبه، افسر رابط پاکستانی در زاهدان ایران و افسر رابط ایرانی در تربت بلوچستان پاکستان مستقر خواهند شد، افزوده‌است که تصمیم انتصاب افسران رابط در سفر ۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ (۲۹ ژانویه ۲۰۲۴) وزیر امورخارجه ایران به پاکستان اتخاذ شده‌است.

حسین امیرعبداللهیان در جریان آن سفر با مقام‌های پاکستانی، ازجمله عاصم منیر، فرمانده ستاد ارتش، انورالحق نخست‌وزیر و جلیل عباس جیلانی وزیر امور خارجه گفت‌وگو کرد؛ دیدارهایی که توسعه مناسبات دوجانبه در زمینه تجاری، اقتصادی، علم و فناوری، انرژی، سیاسی، امنیتی و مرزی از اصلی‌ترین محورهای آن بود.

این درحالی است که براساس گزارش وبگاه «نیشن» پاکستان، مقام‌های دفاعی پاکستان، انتصاب افسران رابط مرزی را به‌عنوان گامی مثبت در راستای تلاش‌های ضد تروریستی دوطرف ارزیابی کرده‌اند. این وبگاه به نقل از منابع خود تاکید کرده‌است که انتصاب افسران رابط به هر دو کشور این امکان را می‌دهد در مقابله با تروریسم، که بزرگ‌ترین چالش برای هر دو کشور است، به‌صورت مؤثرتر و با همکاری بیشتر کار کنند.

در ادامه گزارش «نیشن» پاکستان آمده‌است: مقام‌های پاکستان و ایران به نهایی کردن یک توافقنامه امنیتی نزدیک هستند. این توافقنامه شامل تبادل اطلاعات اطلاعاتی و همکاری متقابل در تلاش‌های ضد تروریستی خواهد بود.

کد خبر 848171 برچسب‌ها امنیت ایران و پاکستان خبر ویژه تروریسم در ایران

دیگر خبرها

  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید