Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@10:56:06 GMT

از انتقاد به بیت رهبری تا درخواست نظام پارلمانی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۵۲۹۵

از انتقاد به بیت رهبری تا درخواست نظام پارلمانی

تهران- ایرناپلاس- کم رنگ شدن مشارکت مردم و مردم‌سالاری دینی، طرح شفافیت آراء نمایندگان، تفکیک ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی از رئیس جمهور، مشکلات اقتصادی، جوانگرایی در انتصاب مدیر سه روزنامه و انتقاد به عملکرد مسوولان بیت رهبری از جمله مسائلی بود که در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار شنبه گذشته، تعدادی از دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی با رهبری دیدار کردند و از این میان 11 نفر از نمایندگان اتحادیه‌های جامعه اسلامی دانشجویان، گروه‌های جهادی، اتحادیه جنبش عدالت‌خواه دانشجویی، بنیاد علمی نخبگان، انجمن‌های علمی دانشجویی وزارت بهداشت و درمان، بسیج دانشجویی، دفتر تحکیم وحدت و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های آزاد درباره وضعیت کشور سخنرانی کردند. البته گفته می‌شود برخی تشکل‌های دانشجویی حاضر در این مراسم نیز موفق نشدند تریبونی داشته باشند که بتوانند نظراتشان را با رهبر در میان بگذارند.

محمد امین مهدی پور، دبیرکل جامعه اسلامی اولین کسی است که پشت تریبون می رود و درباره مشکلات کشور صحبت می کنند. او تغییر نظام سیاسی کشور به نظام پارلمانی را راه حلی برای مشکلات کشور مطرح می کند و از برخی سوء استفاده‌ها از جوان‌گرایی سخن می‌گوید.

نرگس حسینی، نماینده دفتر تحکیم وحدت به کمرنگ‌ شدن مشارکت مردم و مردم سالاری دینی اشاره می‌کند و اضافه می‌کند که دانشگاه، رنگ مسئولان را به خود نمی بیند.



علیرضا شریفی، نماینده بسیج دانشجویی است که در سخنان خود به طرح شفافیت آراء نمایندگان اشاره می‌کند و همچنین پیشنهاد می‌دهد که ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی از رئیس جمهور تفکیک شود. نماینده بسیج دانشجویی همچنین تأکید می‌کند: الان وقت مذاکره نیست.



مرضیه افشارنیا، نماینده تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی هم با اشاره به کیفیت پایین خودروهای ملی، عنوان می‌کند: جنگ را با بیست ساله‌ها بردیم اما اقتصاد را به شصت‌ساله‌ها باختیم.



رضا پیوندی، نماینده نشریات دانشجویی است که توصیه می‌کند رهبری بعد از مدت‌ها، مدیران سه روزنامه کیهان، جمهوری اسلامی و اطلاعات را با جوانگرایی انتخاب کنند.



انتقاد از مسئولان دفتر رهبری



محمد حسین صبوری، دبیر جنبش عدالتخواه در سخنان انتقاد آمیز خود، می‌گوید: همواره بیت رهبری به بهانه‌های واهی و به قصد تخریب جایگاه رهبری مورد هجمه دشمنان قرار گرفته‌است. اما رفتارهای غیر شفاف برخی اعضای ارشد دفتر، دخالت در موضوعات نامربوط با وظایفشان و حضور چند دهه‌ای بعضی افراد آسیب‌هایی به همراه داشته‌است.



صبوری اضافه می‌کند: سوالات و ابهاماتی نظیر ماجرای تصویب برجام، تلاش برخی برای تضویب اف ای تی اف، انتخاب دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلوگیری از تحول‌های انقلابی در نهادهایی مثل صدا و سیما و استفساریه برای بستن دهان کارشناسان از جمله مواردی است که در ذهن دانشجویان رسوب کرده‌است.



دبیر جنبش عدالتخواه همچنین تأکید می‌کند که در صنعت تفسیر به رأی چنات پیش رفته‌ایم که برخی آقایان با استفاده از انتساب به رهبر معظم جمع بندی خود و جناحشان از مسائل کشور را به عنوان جمع بندی دفتر رهبری طرح و خط خودشان را با نام حزب الله منتشر می کنند.



وی همچنین توصیه می کند که بهتر است وقتی خود ولی فقیه خودش را در معرض پاسخگوبی قرار می دهد، مسئولان بیت نیز از مصونیت انتساب به رهبری بیرون آمده و پاسخگوی عملکرد خود باشند. حضرت آقا، هربار موضوعی برای کشور حیثیتی شده که نتیجه‌اش را مستقیما در سرنوشت انقلاب اسلامی موثر می‌دانیم با حربه مشترکی مواجهیم که نامش را می‌گذارند تصمیم نظام، سوال ما این است که نظام چیست؟ که اتفاقا تصمیماتش اکثرا برخلاف مشی انقلاب، منافع ملی و سخنان رهبری از آب در می‌آید؟



صبوری در ادامه می‌گوید: چگونه انحصارطلبان کانون‌وکلا و نظام پزشکی، و اتاق بازرگانی (که مدافع وابستگی و از موانع اصلیِ پاگرفتن تولید، در ایران است)، از هرگونه حق رسمی و قانونی جهت پیگیری مطالبات‌شان برخوردارند؛ اما گروه‌هایی نظیر معلمان و کارگران و پرستاران، که عملاً مکانیزم مؤثری در حاکمیت برای مطالبه حقوق‌شان ندارند، باید با برخوردهای قهری و تنگ‌نظرانه مواجه شوند؟

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي دانشجويان رهبر انقلاب ايرناپلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۵۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • جزییات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است