Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@02:17:16 GMT

این کاراکتر‌های دوست نداشتنی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۸۳۴۷

این کاراکتر‌های دوست نداشتنی

این روزها با وجود مشکلات مالی فراوانی که سینما و تلویزیون با آن درگیر هستند، بخش سینمای خانگی روزهای نسبتاً خوبی را سپری می‌کند. در ایامی که سریال های شبکه خانگی به شکل پیاپی در حال تولید و عرضه شدن در بازار شبکه خانگی هستند. سریال‌هایی که هرکدام در تلاش بوده‌اند با استفاده از خلق کاراکترهایی در دل قصه‌های امروزی مخاطب خود را جلب کنند و او را تا پایان سریال با خود همراه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا فرخی منتقد سینما و تلویزیون

لاکچریسم عوام‌گرا جواب نمی‌دهد
با نگاهی به برخی از سریال‌های شبکه خانگی در این روزها، متوجه می‌شویم که کاراکترهای اصلی قصه‌ها با چند چالش روبه رو هستند:
1.کاراکترهای قصه‌های سریال‌های شبکه خانگی در دام لاکچریسم برای جلب مخاطب افتاده‌اند. به طوری که قهرمان‌های اصلی این قصه‌ها از یک طبقه خاص و از دهک‌های بالای جامعه هستند که مخاطب آنها را دور از خود می داند.
2.طبقه متوسط یا فقیر در اکثر موارد از نگاه نویسندگان این سریال، به سختی می‌تواند قهرمان اصلی قصه باشد.
3.کاراکتر حرف بزن نداریم. بخش زیادی از کاراکترهای قصه‌های این روزهای شبکه خانگی در موضوعاتی همچون مواد مخدر، مشروب، شب نشینی‌های شبانه غرقند. اغراق بسیار در این زمینه مخاطب را از آنها دور کرده است.
4.کاراکترها نمونه مشابه زیادی در سریال های دیگر دارند و همین مسأله ذهن مخاطب را با این جمله روبه رو می‌کند: این کاراکتر همان کاراکتر فلان سریال است.
از این جامعه تا آن سریال....
این چالش‌ها و مشکلات در کاراکترهای سریال‌های شبکه خانگی در حالی است که وضعیت جامعه ایرانی و به نوعی آدم‌های جامعه ایرانی با فضایی متفاوت در زندگی خود رو به رو هستند.
1.قشر متوسط و فکور جامعه به‌دنبال چرایی وجود بحران‌های اجتماعی در جامعه است و علاقه‌ای به زیست لاکچری به آن معنای خاص ندارد.
2- دهک پایین جامعه در مشکلات پیش پا افتاده خود غرق است و به چگونگی سر کردن امروز خود تا فردا فکر می‌کند.
3- بخش جوان جامعه ایرانی که تعداد قابل توجهی از آنها تحصیلکرده‌اند یا تحصیلات را می‌گذرانند به‌دلیل تحقق نیافتن رؤیاها یا به‌دنبال وضعیت آرمان خواهانه دغدغه‌هایی دارند یا در فکر خروج از کشورند.
با این ترسیم از جامعه ایرانی می‌شود به این مسأله اشاره کرد که کاراکترهای امروز موجود در سریال‌های شبکه خانگی به نوعی کمترین درصد از جامعه ایرانی را تشکیل می‌دهند و حتی می‌شود گفت که دغدغه‌های آنها و جنس فکر کردن آنها به بخش بزرگی از بدنه اصلی جامعه نزدیک نیست. برای همین اغلب دوست داشتنی یا ماندگار نخواهند شد. دقیقاً نمونه وارونه همین ماجرا را می‌توان در مجموعه شهرزاد مشاهده کرد. فارغ از بستر تاریخی جذاب شهرزاد، کاراکترهای شهرزاد دوست داشتنی‌اند و قابل همذات پنداری برای مخاطبان هستند. در مجموع به نظر می‌رسد که سریال‌سازی در شبکه خانگی درآینده باید همچنان در یک روند پیش رونده فکر بیشتری به‌حال کاراکترهای خود کند. کاراکترهایی که باید بتوانند مخاطب را به همذات پنداری سوق دهند و همراه کنند تا مخاطب به خریدن قسمت بعدی سریال همچنان علاقه داشته باشد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد