Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@11:28:07 GMT

تیر جنگ تجاری به بازار نفت

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۸۴۴۲

 نگرانی از سمت تقاضای نفت در روزهای اخیر بر بازار این کالا سایه افکند و قیمت‌ها را در سراشیبی سقوط قرار داد. افزایش تنش‌های تجاری چین و آمریکا و کشیدن دامنه این جنگ به حوزه آی‌تی و تکنولوژی چشم‌انداز رشداقتصاد جهانی را تیره کرده است. کاهش رشد اقتصاد جهانی به معنای تقاضای کمتر برای نفت است، موضوعی که انتشار آماری از افزایش موجودی انبارهای نفتی آمریکا آن را تایید و کاهش قیمت نفت را تشدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای نفت‌خام آمریکا روز پنج‌شنبه به‌دنبال افزایش تنش‌های تجاری بیش از ۵/ ۳ دلار معادل حدود ۶ درصد کاهش یافت. برنت، نفت شاخص بازار اروپا نیز در این روز حدود ۵درصد افت قیمت را به ثبت رساند. بر این اساس هر دو نوع نفت شاخص وارد کانال قیمتی جدیدی شدند. این افت قیمت در حالی بود که یک روز پیش از آن یعنی روز چهارشنبه نیز به‌دنبال انتشار آمار موجودی‌های ذخایر نفتی آمریکا بهای نفت حدود ۵/ ۲ درصد کاهش را تجربه کرده بود. بر این اساس در دو روز معاملاتی پیاپی برنت بیش از ۶درصد و نفت‌خام آمریکا حدود ۸ درصد افت قیمت را به ثبت رساندند. بازار نفت روز گذشته به‌عنوان آخرین روز معاملاتی هفته در بازارهای جهانی تا لحظه تنظیم این گزارش (ساعت ۱۸ به وقت تهران) حدود یک درصد افزایش یافت و به محدوده ۶۸دلار در شاخص نفت برنت رسید. نفت خام آمریکا نیز روی قیمت۳۱/ ۵۸دلار بر بشکه معامله شد. با این حال این رشد قیمت نمی‌تواند افت دو جلسه معاملاتی پیش از آن را جبران کند. بنابراین به‌نظر می‎‌رسد طلای سیاه بیشترین افت هفتگی را از ابتدای سال ۲۰۱۹ در هفته گذشته تجربه کند. با این حال تحلیلگران بر این باورند که ریسک‌های ژئوپلیتیک در سمت عرضه و همچنین توافق نفتی اوپک و متحدانش برای کاهش تولید همچنان بر قیمت‌ها اثرگذار بوده و کف قیمتی را در بازار نفت ایجاد کرده است.

افزایش تنش‌ها با حمله به هوآوی

جنگ تجاری بین چین و آمریکا از اوایل سال ۲۰۱۸ آغاز شد و به مرور تا اواخر این سال شدت گرفت. با این حال ثبت آمار ضعیف اقتصادی  در هر دو کشور موجب شد که در دسامبر ۲۰۱۸ در حاشیه اجلاس جی‌۲۰ مقامات چین و آمریکا با یکدیگر دیدار و آتش بسی برای انجام مذاکره و رسیدن به توافق اعلام کنند. هرچند در هفته‌های اخیر ترامپ پایان دادن به جنگ تجاری را غیرضروری دانست و تعرفه بر ۲۰۰ میلیارد دلار کالای وارداتی از چین را افزایش داد. این اقدام پیش‌بینی نشده ترامپ، از سوی مقامات چینی تلافی شد و با وجود ادامه مذاکرات جنگ اقتصادی بین دو کشور اوج گرفت.

اما آنچه که نگرانی‌ها در روزهای گذشته را تشدید کرده است، ورود جنگ تجاری به حوزه آی‌تی و تکنولوژی بوده. ترامپ که شرکت هوآوی چین را تحریم کرده، روز پنج‌شنبه این شرکت را مخاطره‌ای بزرگ برای امنیت آمریکا معرفی و اعلام کرد که رفع تحریم‌های هوآوی نیز می‌تواند بخشی از مذاکرات جنگ تجاری باشد. به‌دنبال این اظهارات بازارهای جهانی از جمله بازار نفت افت شدیدی را تجربه کردند؛ چراکه نشان از پیچیده‌تر شدن اختلافات و مذاکرات دو طرف دارد. گین مک‌گیلین، معاون مدیرعامل یک شرکت سرمایه‌گذاری می‌گوید نگرانی از چشم‌انداز تقاضا موجب شده آن دسته از معامله‌گران و صندوق‌های سرمایه‌گذاری که در موقعیت‌های بلندمدت(Long Position یا انتظار برای افزایش قیمت) سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اقدام به فروش قراردادهای خود کنند.

در حالی که جنگ تجاری آینده رشد تقاضا برای نفت را تیره کرده است، معامله‌گران افزایش موجودی ذخایر نفتی آمریکا و همچنین آمار ضعیف اقتصادی این کشور را به‌عنوان نشانه‌های تاثیر تنش‌های پکن و واشنگتن ارزیابی می‌کنند. آن‌طور که آمار هفته‌گذشته اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‎دهد موجودی انبارهای نفتی ۷/ ۴ میلیون بشکه افزایش یافته و به ۸/ ۴۷۶ میلیون بشکه یعنی بیشترین سطح از جولای ۲۰۱۷ رسیده است. افزایش موجودی این ذخایر در حالی است که در حال حاضر نیمکره شمالی زمین در آستانه فصل گرما قرار دارد. معمولا در تابستان مسافرت‌های جاده‌ای در آمریکا افزایش می‌یابد و این به افزایش تقاضا برای بنزینمنجر می‌شود. از این رو پالایشگاه‌ها در این کشور در تابستان با حداکثر ظرفیت خود فعالیت می‌کنند تا سود بیشتری کسب کنند. بنابراین افزایش موجودی انبارهای نفتی این کشور می‌تواند نشان دهنده کاهش تقاضا باشد.

اما افزایش نفت ذخیره‌شده در انبارهای آمریکا تنها نشانه از کاهش تقاضا و اثرگذاری جنگ تجاری نبود. در روزهای اخیر آمار نگران‌کننده‌ای از اقتصاد منتشر شد که به کاهش قیمت نفت کمک کرد. به گزارش رویترز، شاخص سلامت اقتصادی کشورهای چین، آمریکا و اروپا کمتر از انتظار رشد داشته است. همچنین موسسه آی‌اچ‌اس مارکت پیش‌بینی کرده PMI (شاخص خرید مدیران) در بخش تولیدات کارخانه‌ای آمریکا ماه جاری به ۶/ ۵۰ رسیده، هرچند این شاخص بیش از رقم مرزی ۵۰ قرار دارد، اما کمترین سطح از سپتامبر ۲۰۰۹ یعنی زمان بحران جهانی محسوب می‌شود. این شاخص در ماه آوریل حدود ۶/ ۵۲ بوده است. PMI بخش تولیدات کارخانه‌ای حدود ۱۲ درصد از اقتصاد آمریکا را تشکیل می‎‌دهد و قرار گرفتن آن در سطح بیش از ۵۰ نشان از رشد این بخش دارد.

نگرانی از سمت عرضه پابرجاست

اما نگرانی‌ها از سمت تقاضا در حالی است که بازار نفت همچنان با ریسک‌های بزرگی در سمت عرضه مواجه است. آن‌طور که کارشناسان ای‌ان‌زد بانک اعلام می‌کنند، ریسک‌های چندگانه همچنان سمت عرضه بازار نفت را تهدید می‌کنند و مهم‌ترین ریسک نیز به تنش‌های بین ایران و آمریکا بازمی‌گردد که عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز را پرمخاطره کرده است. گفته می‌شود ریسک درتنگه هرمز در حال حاضر در بیشترین سطح از زمان جنگ ایران و عراق که به جنگ نفتکش‌ها معروف است، رسیده. جان کیلداف، تحلیلگر بازار نفت نیز بر فشار ریسک‌های ژئوپلیتیک برای جلوگیری از افت قیمت نفت تاکید دارد. به باور این تحلیلگر ریسک‌های ژئوپلیتیک هنوز به اندازه‌ای هستند که کف قیمتی برای بازار نفت ایجاد کنند. کیلداف می‌گوید: حملات هواپیماهای بدون سرنشین یمنی به تاسیسات نفتی عربستان که اوایل هفته قبل انجام شد، نشان از آشفتگی در خاورمیانه دارد و احتمالا مانع از افت قیمت نفت به سطوح فوریه می‌شود. در فوریه نفت‌خام آمریکا کمتر از ۵۵ دلار و نفت‌ برنت حدود ۶۵ دلار به فروش می‌رسیده است

با این حال ریسک‌های ژئوپلیتیک تنها نگرانی سمت عرضه نیست. کاهش عرضه نفت ایران و ونزوئلا به‌دنبال تحریم‌های آمریکا موضوع دیگری است که چشم‌انداز عرضه را تیره کرده. ترامپ معافیت از تحریم خرید نفت ایران را تمدید نکرده است، بنابراین از اوایل ماه جاری میلادی هر کشوری که به طور علنی به خرید نفت از ایران اقدام کند، مشمول تحریم‌های آمریکا می‎‌شود. این موضوع باعث شده که میزان صادرات نفت ایران با ابهام بیشتری مواجه شود، برخی شرکت‌های دنبال‌کننده تردد نفتکش‌ها اعلام می‌کنند که میزان صادرات نفت ایران به شدت کاهش یافته، اما در مقابل برخی کارشناسان بر این باورند که عدم افزایش شدید قیمت نفت و همچنین تلاش اوپک پلاس برای تمدید توافق نفتی نشان می‌دهد که صادرات نفت ایران در مقداری بیشتر از سطوح مورد انتظار ادامه دارد.

اوپک و برخی کشورهای غیرعضو از ابتدای سال جاری توافقی ۶ماهه برای کاهش روزانه ۲/ ۱ میلیون بشکه نفت را به اجرا درآورده‌اند. در حالی که حدود یک ماه به موعد پایان توافق زمان باقی است، وزرای نفت اوپک و متحدانش در قالب نشست کمیته ویژه نظارات بر توافق نفتی (JMMC) اوایل هفته گذشته در جده با یکدیگر دیدار کردند؛ هرچند تصمیمی در این نشست اتخاذ نشد، اما پیام این بود: «احتمال تمدید توافق نفتی تا پایان سال ۲۰۱۹ بیشتر از هر سناریوی دیگری است.» از این رو انتظار می‎رود در نشست ۲۵ ژوئن که در مقر اوپک در وین برگزار می‌شود اعضا به تمدید توافق رای دهند. به اعتقاد کارشناسان، افزایش موجودی ذخایر نفتی آمریکا و همچنین افزایش تنش‌های تجاری این کشورها را برای تمدید توافق مصرتر می‌کند.

ریسک‌ها و نگرانی‌هایی که در سمت عرضه قرار دارد موجب شده با وجود کاهش حجم قراردادهای لانگ‌پوزیشن بازار همچنان در حالت بک‌واردیشن باقی بماند. اصطلاح بک‌واردیشن به حالتی اطلاق می‌شود که قیمت‌های آتی بیشتر از قیمت‎‌های نقدی است و نشان از نگرانی از کمبود عرضه در بازار دارد. بنابراین حالت بک‌واردیشن باعث می‌شود که تولید و فروش آنی سود بیشتری نسبت به ذخیره‌سازی و فروش در آینده داشته باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نفت بازار نفت جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو عباس علی آبادی وزیر صمت گفت: در تولید خودرو‌های کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم بلکه در تولید این خودرو‌ها نیازمند زمان و نیازمند تامین هزینه‌ها هستیم. وزیر صمت افزود: متاسفانه گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود. وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان جلوی این بهانه را گرفت گفت: هر بار به دنبال یک بهانه می‌گردند برای آنکه راهی پیدا کنند تا به منفعت مورد نظر خود دست یابند. الان یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند. وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. /صداوسیما   وزیر اقتصاد: هر روز بخشنامه‌ی غافل‌گیرکننده برای صادرکننده و تولیدکننده نداریم خاندوزی گفت: در حوزه‌ی گمرکات کشور، اقدامات خوبی برای تسهیل تجارت انجام شد. در سال ۱۴۰۲، تعداد بخشنامه‌های حوزه‌ی تجاری و گمرکی کشور ۵۳ درصد کاهش یافت. پیش‌بینی‌پذیری خیلی خوبی فراهم شد، تا دیگر هر روز و هر ساعتی یک بخشنامه‌ی غافل‌گیرکننده برای صادرکننده و تولیدکننده رقم نخورد. کاهش شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) با کاهش ۵ هزار و ۱۸۲ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۴ واحد ایستاد. معامله گران در بورس تهران بیش از ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۲۹۲ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۴۱ هزار میلیارد ریال رسید. نمادهای وامید و سدشت بیشترین اثر مثبت و نمادهای فملی، فارس، شبندر، فولاد و کگل بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس داشتند.   رشد ۵ برابری معاملات بورس انرژی معاملات برق بورس انرژی در آغاز سومین هفته اردیبهشت ماه و پس از اجرای طرح اصلاح جریان نقدینگی صنعت برق رشد چشمگیر ۵ برابری را تجربه کرد.   نوسان دلار مرکز مبادله در کانال ۴۴ هزار تومان

هر اسکناس دلار امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با رشد ۱۲۳ تومانی نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت)، ۴۴ هزار و ۴۳۷ تومان دادوستد شد. قیمت حواله دلار آمریکا نیز با ۱۱۴ تومان افزایش نسبت به پنجشنبه، ۴۱ هزار و ۴۹۱ تومان معامله شد. قیمت هر اسکناس یورو نسبت به روز کاری گذشته با افزایش ۵۱۸ تومانی به ۴۷ هزار و ۸۴۴ تومان و حواله آن با افزایش ۴۸۳ تومانی، ۴۴ هزار و ۶۷۲ تومان قیمت خورد.

عقب گرد سکه در بازار تهران

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت)، ۹۵۰ هزار تومان کاهش داشت و به ۴۰ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته، ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد. امروز نیم سکه با ۷۰۰ هزار تومان کاهش قیمت، ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع سکه با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی، ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال

گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند. به گزارش ایسنا، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

نرخ رشد نقدینگی در فروردین ماه چند درصد شد؟ رئیس کل بانک مرکزی گفت: بر اساس گزارش‌های تهیه شده نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است. همچنین بر اساس این گزارش نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا ۱۶ فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است. فرزین افزود: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است. همچنین در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.   صف میلیونی برای دریافت وام اجاره

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند. وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند. /تسنیم

افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹ موسسه مطالعات اقتصادی بامداد با انتشار نموداری از درصد تغییرات قیمت لبنیات نوشت: براساس داده‌های مرکز آمار قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۵۹۳.۶۸ درصد رشد داشته است. جزئیات این تغییرات را در نمودار زیر می بینید: افزایش مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۰.۲۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۳۲ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵.۰۷ میلیارد دلار است که ۲۵.۴۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۹۵ میلیارد دلار است که  ۸.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۰.۰۵ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

آغاز فروش خودرو‌های برقی وارداتی

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد. طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

 

     

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟