Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علیرضا حیدری پیشکسوت کشتی کشورمان گفت: با کناره‌گیری از انتخابات، حرمت خودم را حفظ کردم و با این کار می‌خواستم به صورت نمادین به همه بگویم که فقط به خودتان فکر نکنید.

علیرضا حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص کناره‌گیری‌اش از کاندیداتوری ریاست فدراسیون کشتی اظهار داشت: آمدنم به خاطر کشتی و رفتنم هم به خاطر کشتی بود و در واقع با کناره‌گیری از انتخابات، حرمت خودم را حفظ کردم و با این کار می‌خواستم به صورت نمادین به همه بگویم که فقط به خودتان فکر نکنید، چون کشتی از همه ما مهمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
من آمده بودم تا به کشتی خدمت کنم، اما وقتی دیدم که دغدغه‌های شخصی روی دغدغه‌های کشتی سایه انداخته است، شرایط را برای ماندن مناسب ندیدم و عطای این خدمت را به لقایش بخشیدم و به نشانه اعتراض از کاندیداتوری در انتخابات انصراف دادم.

وی ادامه داد: وقتی به ما کشتی‌گیران لقب پهلوان می‌دهند، باید مثل یک پهلوان رفتار کنیم و اگر ببینیم جایی حقی ضایع می‌شود نباید مقابل آن ظلم سکوت کنیم. سایر قهرمانان و پیشکسوتان کشتی هم موظفند در صورتی که اشتباهی را می‌بینند، حتما آن را گوشزد کنند و در خصوص آن اشتباه صحبت کنند و اصلا دلیل سکوت جامعه کشتی را متوجه نمی‌شوم. متاسفانه برخی از بزرگان کشتی برای به دست آوردن و یا از دست ندادن یک جایگاه، ترجیح می‌دهند تا در مقابل ظلمی که می‌بینند سکوت کنند که این کار به دور از آزادگی است. قهرمانان و بزرگان کشتی باید بدانند که نقش اجتماعی آنها و آزادگی‌شان با هم گره خورده است و نباید مقابل اتفاقات مختلف کشتی سکوت کنند. وقتی یک نوجوان که شما را الگوی خودش قرار داده است ببیند که مقابل بی‌عدالتی و ظلم سکوت کرده‌اید با خودش چه فکری خواهد کرد؟

پیشکسوت فدراسیون کشتی در خصوص جابجایی‌های اخیر در فدراسیون کشتی اظهار داشت: شک ندارم که این جابجایی‌ها هدفمند بوده‌ و با این ترفند می‌خواهند گروه خاصی را روی کار بیاورند و متاسفانه دود این کار‌ها به چشم کشتی خواهد رفت. در گذشته هم با همین ترفند بعضی‌ها را روی کار آوردند، اما خروجی‌اش چه شد؟ درست مثل سیل‌های اخیر که به دلیل دست زدن به طبیعت ایجاد شدند، برخی از آقایان می‌خواهند طبیعت کشتی را دست‌کاری کنند که این کار به نفع کشتی نیست و باعث می‌شود به آینده کشتی خوشبین نباشم.

حیدری در مود انتشار نامه‌های محرمانه فدراسیون کشتی، تصریح کرد: سرپرست فدراسیون باید نظارت کاملی بر امنیت فدراسیون داشته باشد تا نامه‌هایی که به دست فدراسیون می‌رسند بدون اطلاع وی به خارج از فدراسیون مخابره نشوند. از طرف دیگر اینکه افرادی که منتسب به رسول خادم بودند را از بدنه فدراسیون جدا کردند که این کار هم منطقی و کار بسیار خوبی بود چرا که روابط مستقیم آنها با یکدیگر باعث می‌شد تا یک گروه خاص به راحتی رای بیاورند و روی این موضوع با یکدیگر هماهنگ هم بودند. اما اعتقاد دارم نباید به جای افراد برکنار شده کسانی روی کار می‌آمدند که به یک کاندیدای دیگر نزدیک هستند.

وی در ادامه اظهاراتش تصریح کرد: در جریان کناره‌گیری‌ام از کاندیداتوری ریاست فدراسیون کشتی ناخواسته به نفع امیررضا خادم و به ضرر گروه دیگر عمل کردم، اما به طور واضح و شفاف بیان می‌کنم که طرفدار برادران خادم نیستم. در واقع این کار را به خاطر منافع کشتی انجام دادم و هیچ نیتی برای تخریب یا حمایت از کسی نداشتم. خیلی‌ها هم دوست دارند من را به خادم بچسبانند، اما من شاخه هیچ درختی نیستم و قامت خودم به اندازه‌ای هست که بتوانم فدراسیون کشتی را اداره کنم.

حیدری در خصوص اظهارات امیررضا خادم مبنی بر اینکه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حق دارند انتخابات را مهندسی کنند، گفت: اگر قانون و اساسنامه‌ای وجود داشته باشد که در آن صراحتا مهندسی انتخابات را ممنوع کرده باشد و با افراد خاطی برخورد کند، قطعا هیچ کاندیدایی به خودش اجازه نمی‌داد تا در جمع خبرنگاران از مهندسی انتخابات دفاع کرده و آن را منطقی و اخلاقی بداند. البته همان کاندیدا حالا که شرایط بر وفق مرادش نیست، مهندسی انتخابات را کار ناپسندی می‌داند. خب اگر مهندسی انتخابات خوب است پس برای همه خوب است و اگر بد است باید برای همه بد باشد. چطور تا زمانی که مهندسی شدن انتخابات به نفعش بود این کار را منطقی و اخلاقی می‌دانست، اما حالا که به ضررش است علیه این کار موضع‌گیری می‌کند. جالب است توقع دارند کاری که خودشان عیان کرده‌اند را دیگران تکرار نکنند. در مجموع من معتقدم مهندسی‌ شدن انتخابات در هر شرایطی اشتباه است و این کار به ضرر کشتی است. همه باید مقابل این کار موضع مشخصی داشته باشیم.   پیشکسوت فدراسیون کشتی در ادامه تصریح کرد: تا زمانی که فضای مناسبی بر کشتی حاکم نشود کاری با آن ندارم. البته قهر نمی‌کنم، اما وقتی نمی‌توانم حرف بزنم و حرف‌های درستی که بیان می‌کنم را کسی نمی‌شنود، چطور در کنار کشتی بمانم؟ من کشتی را طور دیگری می‌شناختم و همانطور هم دوستش داشتم، اما نمی‌دانم چرا کشتی به اینجا رسیده است. من می‌خواستم کار‌هایی را انجام بدهم که قابلیت اجرا داشتند نه اینکه شعار‌هایی بدهم که در عمل قابل اجرا نیستند. یقین دارم با برنامه‌هایی که در نظر داشتم، اوضاع کشتی از حالت فعلی خارج شده و رو به جلو حرکت می‌کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: کشتی همین چند ماه منتهی به انتخابات نیست و ما سال‌ها با هم کار خواهیم داشت و باید دایره رفاقت‌ها بزرگ‌تر شود و اولویت تمام کاندیدا‌ها کشتی باشد. وقتی شخصی روی کار می‌آید که فقط با دوستان خودش کار می‌کند و سایر بزرگان کشتی را نمی‌بیند و آنها را مقابل خود قرار می‌دهد، قطعا بخشی از انرژی‌اش را باید برای مقابله با همان گروه صرف کند و مدام در حال پاسخگویی به مصاحبه‌های مخالفانش باشد. ما اهالی کشتی حتی اگر همه با هم کار کنیم باز هم نمی‌توانیم تمام مشکلات کشتی را برطرف کنیم چه برسد به اینکه بخواهیم با گروه‌بندی‌هایی که ایجاد کرده‌ایم، با روی کار آمدن خودمان گروه مقابل را خانه‌نشین کنیم.

حیدری ضمن اشاره به اینکه نمی‌شود در یک اتاق بنشینیم و سه نفری برای کشتی کشور تصمیم بگیریم، اظهار داشت: باید از نظرات کارشناسان و خبرنگاران هم استفاده کنیم و این کار را کسر‌شان ندانیم. برخی از آقایان مگر نمی‌گویند رسول خادم فقط با یک گروه خاص کار می‌کرد، خب حالا همین داستان با یک گروه دیگر در حال به وقوع پیوستن است و فقط اسامی تغییر کرده‌اند.

پیشکسوت فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: قصد سرمربیگری در تیم ملی یا نایب رئیسی در فدراسیون را ندارم، اما برای اینکه به کشتی کمک کنم احتمالا باشگاهی با چندین مربی کاربلد را احیا خواهم کرد و با یک برنامه‌ریزی درست و دقیق سعی می‌کنم کشتی‌گیران خوبی را به تیم ملی تحویل بدهم که همین کار می‌تواند کمکی باشد به کشتی. کاندیدا‌ها را هم دوستان و برادران خودم می‌دانم، اما شخصیت من طوری نیست که از آنها پست و مقامی بخواهم. به هر حال گوش من شکسته است و در قبال کشتی مسئول هستم، اما این را بدانید که اگر کمکی به کشتی می‌کنم صرفا به خاطر کشتی است نه اشخاصی که در آن حضور دارند. اگر کسی به من بدی هم کرده باشد باز هم به او کمک خواهم کرد تا به موفقیت برسد، زیرا معتقدم که به کشتی کمک کرده‌ام نه به آن شخص.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا حیدری رسول خادم فدراسیون کشتی بهروز نعمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!

مهدی محمد نبی درباره حق پخش تیم های باشگاهی هم صحبت کرد.

طرفداری | نایب رئیس فدراسیون فوتبال نسبت به واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی واکنش نشان داد.

مهدی محمد نبی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران اظهار داشت:

54 فدراسیون در این پروژه حضور داشتند و سهم فوتبال هم 6 یا 7 مورد بود. یکی از آنها بازی با ژاپن بود. سال‌ها بود که ژاپن به عنوان تیم اول آسیا چنین شکستی را تجربه نکرده بود. تیم ملی نوجوانان، فوتبال ساحلی و فوتسال و مربیانی که حضور داشتند هم در بین نامزدها دیده می‌شوند.

وی درخصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی گفت:

بیش از 20 سال است که این قصه تجربه می‌شود. در دهه 70 به نوعی این نقش را بازی کرد و سال 80 بود که حضور اشخاصی که با فوتبال بیگانه بودند این بحث متوقف شد. بعد از 20 سال پیگیری مستمر هاشمی و اراده خوبی که در دولت بود این اتفاق رخ داد. شناختی که از حوزه ورزش در کشور داریم چیزی که مسلم است ساختاری این دو باشگاه را باید کنار هم گذاشت و هر کدام را برای فازی از مقدمات بخش خصوصی درنظر گرفت.

نبی خاطرنشان کرد:

بخش خصوصی به دنبال پلن خوبی برای بازگشت سرمایه است. از سال 2010 الزامات AFC اجرا شد. امیدوارم فوتبال ما به سمت خصوصی‌سازی حرکت کند و تیم‌های مدعی که جز سرمایه‌های ملی هستند هم شرایط خوبی داشته باشد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص موضوع حق پخش تلویزیونی مسابقات، عنوان کرد:

دولت از طریق مجلس پیگیر است تا آیین‌نامه‌های اجرایی لحاظ شوند. سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال درصدد نوشتن آیین‌نامه‌ای هستند که به وزارت ورزش ارسال خواهد شد تا در این بخش بحث حق پخش هم درنظر گرفته می‌شود.

از دست ندهید ????????????????????????

افتضاح تاریخی و رکورد بی‌سابقه چلسی در لیگ برتر دل هوادار کودک چلسی شکست؛ قرار بود بجنگید! سرمربی پاری سن ژرمن قول چهارگانه داد! حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی + عکس

دیگر خبرها

  • لبخند عباس جدیدی به انتخاب فدراسیون کشتی (عکس)
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • چرا حسن یزدانی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد نیامد؟
  • خدمت‌رسانی گردان نانوایان خانوک کرمان با همراهی گروه‌های خادم یاران از ۸ استان کشور در دهه کرامت
  • انتخاب رییس هیات ورزش زورخانه‌ای خوزستان
  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • برگزاری لیگ سراسری کشتی نوجوانان با جوایز نقدی
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود