Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان گفت:‌ بازسازی خسارت‌های زیادی که سیلاب سال گذشته در جسم راه‌ها، پل‌ها‌ و رویه راه‌های فرعی و اصلی گیلان ایجاد کرده به علت شدت تخریب‌ها هنوز به پایان نرسیده است. ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

محمدرضا نازک‌کار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: بازسازی خسارت‌هایی که سیل سال گذشته در گیلان ایجاد کرده به‌علت شدت تخریب‌ها هنوز به پایان نرسیده است اما با توجه به اعتبارات اختصاص داده شده امیدواریم روند مرمت ابنیه و راه‌های آسیب‌دیده هر چه سریع‌تر به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان تنوع و گستردگی شبکه راه‌ها و شرایط اقلیمی و جوی خاص حاکم بر این استان را مورد توجه قرار داد و افزود: بارش‌های مستمر، رطوبت بالا، گردشگرپذیر بودن و تردد بی‌وقفه در محورهای گیلان موجبات تسریع در روند آسیب به راه‌های استان می‌شود.

نازک‌کار اهمیت و جایگاه ویژه اجرای عملیات راهداری در بخش نگهداری راه‌ها و تأسیسات جانبی راه‌ها را در گیلان مورد تأکید قرار داد و عنوان گرد:‌ درسیلاب‌های سال گذشته گیلان مجموعاً به 78 دستگاه از پل‌ها آسیب جدی وارد شد که از این تعداد 8 دستگاه از این پل‌ها به صورت صددرصد تخریب شده است.

ساخت و ساز جدید در بستر رودخانه‌های گیلان ممنوع شد600 مدرسه در مقاطع مختلف در حاشیه جاده‌های گیلان وجود داردپروژه‌های گیلان در حوزه برق نیازمند اعتبارات ملی است

وی از بروز بیش از 8 هزار و 500 مورد رانش،‌ ریزش و لغزش در جسم راه‌های گیلان بر اثر جاری شدن سیلاب‌های سال گذشته سخن گفت و تصریح کرد: با توجه به خسارت‌های وارده احداث دیوارهای حایل – ضامن و تثبیت بستر جسم راه به طول تقریبی 11 هزار متر در استان گیلان نیاز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه سطح رویه 54 محور اعم از محورهای روستایی، فرعی و شریانی دچار آبشستگی و تخریب آسفالت به میزان 900 هزار متر مربع شده افزود: برخی از این آسیب‌ها بازسازی شدند اما بخشی دیگر از آن،‌ همچنان توسط پیمانکاران در حال انجام است.

نازک‌کار تلاش برای احداث پل‌های 4 و 6 متری در محور پونل به خلخال که در اثر سیل سال گذشاه تخریب ‌شده بود را از اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان خواند و بیان داشت:‌ انعقاد قرارداد و شروع عملیات اجرایی جهت احداث پل کیازنیک شهرستان املش توسط این اداره کل انجام شده است.

وی احداث دیوار حایل در محور اسالم به خلخال به منظور جلوگیری از ریزش‌های ناشی از آب‌های حاصل از مسیل‌ها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شن‌ریزی و تسطیح راه‌های روستایی، کوهستانی شهرستان تالش بمیزان 2‌ هزار و 800 متر مکعب با موفقیت به پایان رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با تأکید بر اجرای عملیات راه‌سازی شامل خاکبرداری، خاکریزی و احداث ابنیه در محور تخریبی روستایی کاکرود شهرستان رودسر اظهار داشت: شن‌ریزی و شانه‌سازی بسیاری از محورهای روستایی شرق و غرب استان، به میزان 98 هزار مترمکعب انجام شده است.

نازک‌کار مجموع خسارات وارده سیل سال گذشته به جسم راه و سازه‌های منصوب به راه‌های گیلان را معادل 759 هزار و 450 میلیون ریال اعلام کرد و ابراز داشت:‌ با توجه به شدت خسارت‌های وارده و همزمان با تخصیص اعتبارات مالی، کار بازسازی خسارت‌های باقی‌مانده به تدریج آغاز می‌شود.

انتها‌ی پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است

ایسنا/زنجان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان خدابنده گفت: باند دوم محور قیدار_زواجر تا کمربندی شهرستان خدابنده با اعتباری نزدیک به ۳۰۰ میلیارد ریال در دست ساخت است.

 حکمت‌اله خدابنده، امروز (چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه)در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: اجرای پروژه باند دوم محورهای قیدار_زواجر به طول یک کیلومتر در راستای ارتقای ایمنی جاده و تسهیل در تردد توسط پیمانکار در حال انجام است.

وی افزود: ۸۰ درصد خاکبرداری و عملیات خاکی ارتقا و اجرای محور با اعتبار نزدیک به ۳۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا اواخر مهرماه آسفالت ریزی آن نیز پایان می‌یابد.

خدابنده با بیان اینکه برای جذب سرمایه‌گذار و همچنین استقبال آنها برای انجام کار باید بسترهای توسعه را فراهم کنیم، ادامه داد: این جاده یکی از مطالبات اصلی مردم شهرستان خدابنده برای ارتقای ایمنی جاده و تسهیل در تردد بود که احداث آن نقش بسزایی در بهبود ترافیک خواهد داشت.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان خدابنده خاطرنشان کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز محور سجاس-ایجرود سه راهی چنگور و ترانشه‌برداری و شانه سازی مسیر قیدار_خورخوره از دیگر اقداماتی است که توسط راهداری خدابنده در سال ۱۴۰۳ به صورت امانی صورت گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد+فیلم
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد