Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار فرد ابتلا به اختلال هویت جنسیتی در کشور وجود دارد، از فعالیت ۱۲ مرکز مشاوره تخصصی در تهران و دو مرکز مشاوره‌ای در مشهد خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : فرید براتی سده با بیان اینکه خدمات سازمان بهزیستی برای افراد دارای اختلال هویت جنسیتی محدود به پرداخت وام نیست، گفت: یکی از مشکلات این افراد، مسائل روان شناختی است که از طریق هماهنگی‌های انجام شده با کمیته ایدز و دفتر مشاوره سازمان بهزیستی کشور به این افراد مشاوره‌های تخصصی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی خدمات مشاوره‌ای محدود و منوط به نیاز فرد به عمل جراحی نیست. همچنین به مشاوران مراکز تحت پوشش بهزیستی که در این زمینه به شکل ویژه خدمات ارائه می‌کنند، دو دوره آموزش تخصصی داده شده است.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در ادامه از فعالیت ۱۲ مرکز مشاوره روانشناختی در تهران و ۲ مرکز در مشهد برای ارائه خدمات به افراد دارای اختلال هویت جنسیتی خبر داد و گفت: این مراکز خصوصی هستند و در عین حال مراکز دولتی مداخله در بحران نیز برای ارائه خدمات به این افراد فعال هستند. برای مددجویانی که از نظر مالی دچار مشکل هستند نیز برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته تا این افراد یارانه خدمات روان شناسی از دفتر مشاوره و کمیته ایدز سازمان بهزیستی دریافت کنند به همین دلیل این افراد لازم نیست از نظر هزینه این خدمات نگران باشند.
براتی سده در ادامه از ارائه آموزش‌های پیشگیری از ابتلاء به ایدز به افراد مراجعه کننده خبر داد و گفت: در کنار برگزاری دوره‌های آموزشی، از این افراد آزمایش رایگان HIV نیز گرفته می‌شود. در صورتی که نتیجه آزمایش این افراد نشان دهنده ابتلاء به ایدز باشد نیز آنها را به مراکز مشاوره رفتاری وزارت بهداشت ارجاع می‌دهیم.
به گفته وی در حال حاضر برای افراد دارای اختلال هویت جنسیتی در تهران، ملارد، شهریار و… جلسات آموزشی و اطلاع رسانی با حضور متخصصان برجسته برگزار شده است. همچنین بنا شده است تا در بازدیدها و برنامه‌های بین المللی که با حضور مسئولان بهزیستی، وزارت بهداشت و… در خارج از کشور برگزار می‌شود، تعدادی از افراد دارای این اختلال نیز حضور داشته باشند.
معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مجموعه این خدمات موجب ارتباط گرفتن، جلب اعتماد و انجام کارهای جدی‌تر برای این افراد در آینده خواهد شد، تصریح کرد: به این ترتیب خدمات سازمان بهزیستی محدود به کمک هزینه حدود ۶ میلیون تومانی به این افراد نیست، بلکه سازمان بهزیستی هم قبل و هم بعد از عمل جراحی برای ارائه خدمات روان شناختی در کنار این افراد است. دو مؤسسه غیر دولتی نیز در این زمینه از سوی سازمان بهزیستی فعال شده اند و در فضای مجازی نیز کانال آموزشی برای آنها راه اندازی شده است.
براتی سده با انتقاد از اینکه افراد دارای اختلال هویت جنسیتی و سلامت روان آنها در اولویت وزارت بهداشت قرار ندارد، ادامه داد: سازمان بهزیستی در تلاش است تا توجه ویژه ای به این حوزه داشته باشد و فعالیت‌های خود را گسترش دهد.
به گفته وی در حال حاضر بین ۱۰ تا ۱۲ هزار فرد دارای اختلال هویت جنسیتی در کشور وجود دارد. این افراد عمدتاً دچار مشکل سازگاری به محیط زندگی خود به لحاظ اجتماعی هستند و شیوع بیماری‌های عفونی در آنها بیشتر است. منابع علمی خارجی معتقدند که شیوع ابتلاء به ویروس HIV در این افراد بیشتر از افراد عادی است و این مسئله ممکن است در ایران نیز صدق کند.
معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تعداد مراجعان به سازمان بهزیستی برای دریافت این خدمات در حال حاضر حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ نفر است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا از طریق فعال کردن انجمن‌ها و آموزش به خود این افراد به آنها خدمات بدهیم. پیش از این افراد دارای اختلال هویت جنسیتی از پزشکی قانونی کمک می‌گرفتند اما جای خالی خدمات روان شناختی در این فرایند به چشم می‌خورد که این مساله در برنامه‌های سازمان بهزیستی گنجانده شده است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هویت جنسیتی اختلال هویت اختلال هویت جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس