Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@00:12:09 GMT

فرهادیان: ساعی شرط گذاشت و تماس هم نگرفت!

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۶۸۶

فرهادیان: ساعی شرط گذاشت و تماس هم نگرفت!

رییس سازمان تیم های ملی تکواندو گفت: آن 149 کشور دیگر که پرچمشان نصب شده بود، همه در فدراسیون جهانی کرسی داشتند؟

به گزارش "ورزش سه"، آرش فرهادیان، رییس سازمان تیم های ملی و سخنگوی فدراسیون تکواندو در نشست خبری امروز این فدراسیون پیرامون مسابقات جهانی 2019 منچستر اظهار داشت: علی رغم اینکه ما 43 روز قبل برای صدور روادید انگلستان اقدام کردیم و چیزی حدود یک ماه قبل از مسابقات تیم را به ترکیه و سفارت انگلستان بردیم، اتفاقات تلخی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم را نصف و نیمه به انگلستان اعزام کردیم و حتی تا نیمه مسابقات نمی دانستیم روادید برخی صادر می شود.


وی افزود: نتایج دوره های قبلی هم مشخص است که ما با چنین نتایجی نایب قهرمان یا سوم جهان شدیم. وقتی آرمین هادی پور شب قبل از مسابقه می رسد، چطور می تواند موفق باشد؟ با رایزنی های زیاد سعی کردیم مجوز حضور او در مسابقه را بگیریم، اما در نهایت روز مسابقه وزن کشی کرد و افت عملکردش به خاطر همین بود.


سخنگوی فدراسیون تکواندو عنوان کرد: میرهاشم حسینی هم که یکی از قدرت های وزن خودش بود، روادیدش صادر نشد. ما یکی از بخت های مسلم کسب مدال را از دست دادیم. عرفان ناظمی هم که یک جوان با انگیزه بود، نتوانست با کارشکنی انگلیسی ها به مسابقات برود. اگر یک کم انصاف داشته باشیم، متوجه می شویم کوچکترین اتفاقی می تواند در چنین سطحی تاثیرگذار باشد.


فرهادیان در ادامه بیان داشت: وقتی سرمربی تیم تا روز قبل از مسابقات در کنار تیم نیست، قطعا تاثیر خودش را می گذارد. کارشکنی انگلیسی ها فقط عدم صدور روادید هم نبود. نصب نشدن پرچم ایران بین 150 کشور شرکت کننده هم عجیب بود و روی بازیکنان تاثیر گذاشت. از کارشناسان و رسانه ها می خواهم اگر نقدی هم می کنند، نقد منصفانه باشد.


وی در انتقاد به نداشتن کرسی در فدراسیون جهانی گفت: اینکه می گویید ما باید کرسی جهانی داشته باشیم، حرف درستی است. انگلیس سیاست را به وسط میدان ورزش کشاند. آن 149 کشور دیگر که پرچمشان نصب شده بود، همه در فدراسیون جهانی کرسی داشتند؟ به سفیر ما در انگلیس هم جواب خنده داری دادند. آیا ما باید پیگیری می کردیم که بعد از این همه قهرمانی و نایب قهرمان پرچم ما در سالن نصب شده باشد.


رییس سازمان تیم های ملی تکواندو در واکنش به اینکه گفته می شود فدراسیون می توانست با پرداخت مبلغ بیشتری درخواست ویزای فوری کند، اظهار داشت: من خواندم و شنیدم که هیچ پایه و اساسی ندارد. آیا سفارت انگلستان برای اتباع ایرانی ویزای فوری صادر می کند یا خیر. اطلاعاتشان را در این زمینه بالا ببرند. ما پیگیری کردیم و متوجه شدیم ویزای فوری برای ایرانی ها صادر نمی شود. ما از وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، سفارت انگلیس در تهران و هر جایی که فکر کنید، درخواست کمک کردیم و قول هم دادند، اما هیچ کاری نکردند. مطمئن باشید هر کار دیگری هم می کردیم، این کارشکنی وجود داشت.


فرهادیان در خصوص اینکه چرا هادی ساعی با وجود تاکید سرمربی به عنوان مدیرفنی به تیم ملی اضافه نشد، گفت: من از پولادگر سوال کردم. ایشان گفتند ما با آقای ساعی 2 جلسه داشتیم. بعد از این قرار شد ساعی به سفر برود و پاسخ ما را بدهد. بعد از آن اعلام شد که آقای ساعی شروطی را گذاشتند که این مورد قبول فدراسیون تکواندو نبود. کسی که می خواهد برای کمک بیاید، نباید شرطی بگذارد. با این حال قرار بود ساعی بعد از سفرش تماس بگیرد که این اتفاق رخ نداد.


وی در ادامه در واکنش به اینکه ساعی گفته مهلا مومن زاده 20 ساله است، نه 17 ساله؛ اظهار داشت: ساعی خودش معاون کاروان در بوینس آیرس و المپیک جوانان بوده که مهلا مومن زاده نیز جزو کاروان بوده است. اگر تخلفی صورت گرفته باشد، خود ساعی هم مقصر است.

تکواندو

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند

ملیسا مجیدی، قهرمان اسکیت کشورمان درباره وضعیتش اظهار کرد:  پدر و مادرم  مربی من هستند و هر ۲ نفر سال‌های طولانی است که در رشته اسکیت تلاش می‌کنند. از وزارت ورزش، هیئت‌های اسکیت استان‌ها و فدراسیون درخواست دارم که توجه بیشتری برای مربی‌ها داشته باشند.

او ادامه داد: مسابقات  اسکیت سرعت  طی چند دوره برگزار و باعث می‌شوند  چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ ذهنی بیشتر برای مسابقات برون مرزی آماده شویم. اینجا باید تشکری  از فدراسیون اسکیت  داشته باشم بابت این موضوع و  خواهشم این است  که ما ورزشکارای حرفه‌ای که در سطح‌های بالایی مسابقه می‌دهیم نیاز به حمایت بیشتری داریم.

او افزود: همچنین  برای اینکه بیشتر شرایط مسابقات برون مرزی ایجاد شود.  نیاز داریم پیست‌های بیشتری در شهر‌های مختلف داشته باشیم، چون امسال سال ۱۴۰۳ قرار است مسابقات جهانی داشته باشیم و ان شاء‌الله بتوانیم طی برگزاری چندین دوره مسابقات و اردو‌های تیم ملی، آنجا  هم صد خودمان را بگذاریم و  برای کشورمان افتخار آفرینی کنیم.

مجیدی بیان کرد: در این مدتی که در اسکیت حضور دارم از طریق مسابقات پیگیر شرایط سایر کشور‌ها هستم  و متوجه شدم آنها  از لحاظ امکانات و تجهیزات به خوبی حمایت می‌شوند، زیرا اسکیت رشته‌ای تجهیزات محور است و نیاز به این است که ورزشکاران از لحاظ استفاده از تجهیزات به خوبی با جدید‌ترین متد‌های روز دنیا آشنا شوند. هرچند در این شرایط سخت اقتصادی که روز به روز نرخ تورم در کشور ما سیر صعودی به خود می‌گیرد خرید کفش اسکیت شاید برای خانواده‌ها مشکل باشد به همین دلیل از مسئولان فدراسیون درخواست عاجزانه دارم نگاه ویژه تری به ورزشکاران داشته باشند، زیرا تنها ما ورزشکاران مانند سایر رشته‌های ورزشی به دنبال بالا آوردن  پرچم در میادین بین المللی هستیم و از این رو می‌طلبد  یک نگاه ۲ طرفه بین فدراسیون و ورزشکاران وجود داشته باشد.

او بیان کرد: خیلی خوشحالم که اکنون نگاه‌ها از سمت خانواده‌ها نسبت به اسکیت بهتر از قبل شده و در سبد خانواده‌ها روز به روز شاهد این هستیم که استقبال و اشتیاق بیشتری برای حضور در این رشته صورت می‌گیرد.

مجیدی درباره فواید اسکیت گفت: ورزش اسکیت از نظر فیزیولوژیک دارای ویژگی‌های خاص مرتبط با سلامت و آمادگی جسمانی بسیار بالا است. به دلیل ماهیت تمرینات و مسابقات در مسافت‌های مختلف ورزشکار اسکیت از نظر آمادگی قلبی عروقی و تنفسی شرایط بسیار خوبی را باید داشته باشد. شدت‌های بالای تمرین حجم تنفسی و برون ده قلبی ورزشکار اسکیت را بالا می‌برد. با توجه به ایجاد حرکت از طریق چرخ اسکیت نیازمند اجرای تکنیک صحیح است  که ورزشکاران این رشته دارای تعادل پویای بسیار بالایی می‌باشند و همین موجب کاهش آسیب‌های ورزشی ناشی از کم تعادلی می‌شود.

او افزود: عکس‌العمل شنیداری و دیداری بالای اسکیت سواران از ویژگی‌های خاص دیگری است.   برای رسیدن به بهترین عملکرد در این رشته ورزشی باید  تمرینات با حجم و شدت متوسط و بالا انجام شود و لازمه این کار اراده بسیار قوی به لحاظ ذهنی و جسمی است. اگر خنده بر لب ورزشکاران اسکیت جاری است به دلیل ترشح دوپامین بسیار بالا در تمرینات و مسابقات است که همین موجب بالا رفتن جذابیت در این ورزش شده است.  با الگو گرفتن از طبیعت در اوج آرامش بیشترین سرعت را می‌توان با اسکیت تجربه کرد.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۵ اردیبهشت
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟