Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکرات برای پایان بخشیدن به اختلافات تجاری میان آمریکا و چین اوایل ماه میلادی جاری در پی درخواست آمریکا برای تغییر سیاست‌های چین و پاسخ گویی به اعتراضات این کشور از جمله سرقت مالکیت معنوی و یارانه به شرکت‌های دولتی، به بن بست خورد.

واشنگتن تعرفه واردات ۲۰۰ میلیارد دلار کالای چینی را از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش داد و باعث شد پکن نیز دست به تلافی زده و تعرفه واردات ۶۰ میلیارد دلار کالای آمریکایی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آمریکا تجارت با شرکت مخابراتی هواوی تکنولوجیز را برای شرکت‌های آمریکایی ممنوع کرد.

لو کانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار کرد در داخل آمریکا تردید‌های بیشتر و بیشتری نسبت به جنگ تجاری که طرف آمریکایی به راه انداخته است وجود دارد. وی در پاسخ به پرسشی درباره انتقاد اخیر مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا از شرکت هواوی، گفت: مقامات آمریکایی دروغ‌هایی را برای گمراه کردن مردم آمریکا جعل می‌کنند و اکنون تلاش می‌کنند مخالفت ایدئولوژیکی را برانگیزند.

پمپئو در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان بی سی گفته بود: هواوی به دولت چین وابسته است و اظهارات رن ژنگفی، مدیرعامل هواوی را که گفته بود شرکتش هرگز اسرار کاربران را در اختیار کسی قرار نمی‌دهد رد کرده بود.

هواوی مکرراً اعلام کرده که تحت کنترل دولت چین قرار ندارد و با سرویس‌های نظامی یا اطلاعاتی در ارتباط نیست.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پنج شنبه گذشته اظهار کرده بود شکایت‌های آمریکا علیه هواوی ممکن است در چارچوب توافق تجاری آمریکا و چین حل شود و همزمان این شرکت چینی را بسیار خطرناک خوانده بود.

بازار‌های سهام جهان روز جمعه تحت تأثیر اظهارات ترامپ و با این امید که محدودیت‌ها علیه هواوی کاسته خواهد شد، از ریزش سنگین روز گذشته اندکی بهبود پیدا کردند.

اما قرار مذاکرات جدیدی میان واشنگتن و پکن برنامه‌ریزی نشده است و سرمایه گذاران با نگرانی به چشم‌انداز تشدید جنگ تعرفه‌ای میان دو اقتصاد بزرگ جهان چشم دوخته‌اند.

ترامپ که حمایت گرایی را در راستای شعار "نخست آمریکا" خود اتخاذ کرده، تهدید کرده است روی واردات دیگر کالا‌های چینی به ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار تعرفه ۲۵ درصدی وضع خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، بازار‌های مالی از این واهمه دارند که جنگ تجاری به زنجیره تأمین جهانی صدمه وارد کند و باعث کندی بیشتر رشد اقتصاد جهانی شود. اقتصاددانان می‌گویند تعرفه‌ها رشد اقتصادی در آمریکا و چین را آهسته خواهد کرد.

با این حال یکی از مقامات دولتی چین اعلام کرد این کشور می‌تواند رشد اقتصادی پایدار و مطلوب را با وجود مشکلاتی که از بابت جنگ تجاری پیش آمده است، حفظ کند.

دولت ترامپ اعلام کرده تأثیر احتمالی تعرفه‌ها روی مصرف کنندگان آمریکایی را بررسی می‌کند و یک بسته کمک حدود ۱۵ میلیارد دلاری برای کشاورزان آمریکایی را اعلام کرد که علاوه بر بسته کمک ۱۲ میلیارد دلاری است که سال گذشته برای کشاورزان تصویب کرده بود.

کشاورزی آمریکا از جمله صنایعی است که به شدت از جنگ تجاری آسیب دیده است. سویا ارزشمندترین صادرات کشاورزی آمریکا بود که صادراتش به چین در سال ۲۰۱۸ به پایین‌ترین میزان در ۱۶ سال اخیر سقوط کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چین آمریکا بازارهای مالی جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد

یک پایگاه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرده دولت جو بایدن ارسال محموله‌های حاوی دو نوع از بمب‌های هدایت‌شوند ساخت بوئینگ به اسرائیل را معلق کرده است.

به گزارش فارس، پایگاه پولیتیکو با گزارش این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی و ۶ منبع مطلع دیگر مدعی شد که هدف از این اقدام ارسال پیام سیاسی به رژیم اسرائیل بوده است.

۶ منبع از جمله منابعی در کنگره آمریکا به پولیتیکو گفته‌اند واشنگتن هنوز با فروش «مهمات تهاجم مستقیم مشترک» و «بمب‌های کوچک‌قُطر» به رژیم اسرائیل موافقت نکرده است.

«مهمات تهاجم مستقیم مشترک» ابزارهایی برای تبدیل بمب‌های گرانشی غیرهدایت‌شونده به بمب‌های هدایت‌شونده هستند.

یک مقام دولت آمریکا گفت با آنکه دولت جو بایدن هنوز به طور رسمی فروش احتمالی این تسلیحات به اسرائیل را لغو نکرده اما با عدم انجام اقدامات لازم برای پیشبرد فروش آن قصد ارسال پیامی سیاسی به اسرائیل دارد.

رسانه آمریکایی مدعی شده که این نخستین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که دولت بایدن فروش احتمالی سلاح به اسرائیل را به تأخیر انداخته است.

آمریکا از زمان آغاز جنگ در غزه اصلی‌ترین حامی اسرائیل بوده و به طرق مختلف از جمله از طریق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به اقدامات جنگی رژیم مستقر در تل‌آویو کمک کرده است.

دولت بایدن علی‌رغم آنکه به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته ترجیح داده به حمایت‌های خود از اسرائیل ادامه دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • دستگیری متهم به جعل مهرهای ادارات در مشهد
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا