Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - حسن غفوری‌فرد گفت: شم سیاسی من می گوید این بار شانس اصولگراها در مجلس بیشتر خواهد بود و اکثریت قاطع مجلس را اصولگرایان خواهند داشت. در شورای شهر تهران نیز اکثریت اصولگرا خواهند بود.

 حسن غفوری فرد نماینده سابق مجلس، در گفتگویی به مباحثی پیرامون توصیه های امام به کاندیداهای ریاست جمهوری، انتخابات مجلس آینده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..پرداخته است.

وی با تاکید بر اینکه آمال نهایی امام حفظ کرامت انسان ها بود، گفت: امام می خواست مکارم اخلاق در یک جامعه حفظ شود و دروغ و غیبت و تهمت و … از خطوط قرمز امام بود، ایشان هرگز اجازه نمی دادند کسی در حضور ایشان از دیگری بدگویی کند.

وی همچنین در مورد توصیه امام در مورد کاندیداها به خصوص انتخابات ریاست جمهوری می گوید: حضرت امام(ره) در تنها موردی که توصیه ای داشتند در مورد جمهوری اسلامی بود وگرنه در هیچ مورد دیگری توصیه ای نداشتند. ما به امام(ره) نزدیک بودیم و اگر امام توصیه ای به کاندیدایی داشتند حتماً متوجه می شدیم، اما ندیدیم سفارشی در تایید یا رد کسی داشته باشند.

بخش هایی از گفتگوی غفوری فرد با شفقنا را در ادامه بخوانید:

*در سال ۵۷ مجله تایمز آمریکا امام را به عنوان مرد سال انتخاب کرده بود و عکس امام را پشت جلد مجله منتشر کرده بود و نوشته شده بود این دست ها تاج و تخت را سرنگون کرد. بنابراین همه کسانی که ایران و انقلاب اسلامی و امام را می شناسند، می دانند که انقلاب مدیون و مرهون وجود امام است.

*در باقی مناطق دنیا چنین انقلابی رخ نداد و انقلاب ها بیشتر رنگ کودتا داشت، به عنوان مثال در مصر و لیبی کودتای سرهنگ ها بود و سرهنگ قذافی تا آخر عمر خود در لیبی حکومت کرد. در شوروی سابق بلشویک ها بودند و در کوبا گروهی چریکی بودند و با جنگ چریکی پیروز شدند و فیدل کاسترو تا آخر عمر در کوبا حکومت کرد. در ویتنام، چین و آنگولا نیز به همین ترتیب بود؛ در تنها کشوری که انقلاب به معنی تحول عمومی همه مردم رخ داد، ایران بود و در کمتر از ۵۰ روز بعد از پیروزی انقلاب، امام فرمود: رفراندوم تشکیل دهید.

*من شخصاً مخالف رفراندوم بودم و عقیده داشتم مردم شعار داده اند استقلال آزادی و جمهوری اسلامی و مشخص است که مردم چه می خواهند. ولی امام بر برگزاری رفراندوم تأکید داشتند.

*اول انقلاب با سرعت خوبی به سمت استقلال و آزادی و عدالت در حرکت بودیم، اما عوامل مختلف داخلی و خارجی حرکت ما را کند کرد به عنوان نمونه در داخل گروه های چریکی چون منافقین اصل تئوری را بر هم زدند و حرفی مثل نان و مسکن و آزادی مطرح شد، در حالی که این موارد مسائل کوچکی درون این تئوری بزرگ بود. دشمنان خارجی فهمیدند که این انقلاب پتانسیل و ظرفیت فراوانی دارد و انواع و اقسام کارشکنی ها را انجام دادند و مشکلات فراوانی برای انقلاب به وجود آوردند.

*به اینجا رسیده ایم که این روزها پورشه سواران بی درد، جوانان را می کشند و بعد می گویند دیه خواهیم پرداخت!! اف به این انسان نماهای بی درد.

*اگر امام را دوست داریم باید صرفه جویی کنیم و تصمیم بگیریم حداقل ده درصد از هزینه ها را کم کنیم.

*امروز مرکز ثقل مقاومت در منطقه خاورمیانه، ایران است اگر جمهوری اسلامی به خطر بیفتد از حزب الله لبنان، یمن، مجاهدین افغان، مقاومت فلسطین و سوریه نیز چیزی نخواهد ماند.

*امام در زمان کاندیداتوری ریاست جمهوری مقام معظم رهبری توصیه ای نکردند، ولی بعد از رییس جمهور شدن، از ایشان حمایت می کردند.

*در مورد آرایش انتخابات نیز باید گفت ما اصولاً انسان های دقیقه ۹۰ هستیم، از ابتدا نیز همینطور بود.

*وقتی آقای احمدی نژاد کاندیدای ریاست جمهوری شد، سخنرانی های عجیب و غریب داشت و اتفاقاتی افتاد که همگی قابل بیان نیستند، ولی مردم به ایشان رای دادند. آقای خاتمی در صحبتهای خود می گفتند دعا کنید من دو تا سه میلیون رأی بیاورم که آبرویم حفظ شود، همه یقین داشتند آقای ناطق انتخاب می شود، ولی در روزهای آخر ورق برگشت. چه کسی فکر می کرد ۳۰ نماینده تهران و شورای شهر همه از اصلاح طلبان باشند و آقای حداد عادل که رییس مجلس بود در تهران رأی نیاورد. بنابراین ما مردم دقیقه ۹۰ هستیم.

*شم سیاسی من می گوید این بار شانس اصولگراها در مجلس بیشتر خواهد بود و اکثریت قاطع مجلس را اصولگرایان خواهند داشت. در شورای شهر تهران نیز اکثریت اصولگرا خواهند بود.

منبع: شفقنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • فراز، رودرروی صخره سخت قعرنشینان لیگ
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها