Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-26@22:07:42 GMT

چین آمریکایی‌ها را به دروغ‌گویی متهم کرد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۷۵۸

چین در شرایطی که افزایش تنش‌های تجاری میان پکن و واشنگتن، بازارهای مالی را ملتهب نگه داشته است، مقامات آمریکایی را متهم کرد به اذهان عمومی درباره جنگ تجاری دروغ می‌گویند.

مذاکرات برای پایان بخشیدن به اختلافات تجاری میان آمریکا و چین اوایل ماه میلادی جاری در پی درخواست آمریکا برای تغییر سیاست‌های چین و پاسخ گویی به اعتراضات این کشور از جمله سرقت مالکیت معنوی و یارانه به شرکت‌های دولتی، به بن بست خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن تعرفه واردات ۲۰۰ میلیارد دلار کالای چینی را از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش داد و باعث شد پکن نیز دست به تلافی زده و تعرفه واردات ۶۰ میلیارد دلار کالای آمریکایی را افزایش دهد. همچنین آمریکا تجارت با شرکت مخابراتی هواوی تکنولوجیز را برای شرکت‌های آمریکایی ممنوع کرد.

لو کانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار کرد در داخل آمریکا تردیدهای بیشتر و بیشتری نسبت به جنگ تجاری که طرف آمریکایی به راه انداخته است وجود دارد. وی در پاسخ به پرسشی درباره انتقاد اخیر مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا از شرکت هواوی، گفت: مقامات آمریکایی دروغ‌هایی را برای گمراه کردن مردم آمریکا جعل می‌کنند و اکنون تلاش می‌کنند مخالفت ایدئولوژیکی را برانگیزند.

پمپئو در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان بی سی گفته بود: هواوی به دولت چین وابسته است و اظهارات رن ژنگفی، مدیرعامل هواوی را که گفته بود شرکتش هرگز اسرار کاربران را در اختیار کسی قرار نمی‌دهد رد کرده بود.

هواوی مکرراً اعلام کرده که تحت کنترل دولت چین قرار ندارد و با سرویس‌های نظامی یا اطلاعاتی در ارتباط نیست.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پنج شنبه گذشته اظهار کرده بود شکایت‌های آمریکا علیه هواوی ممکن است در چارچوب توافق تجاری آمریکا و چین حل شود و همزمان این شرکت چینی را بسیار خطرناک خوانده بود.

بازارهای سهام جهان روز جمعه تحت تأثیر اظهارات ترامپ و با این امید که محدودیت‌ها علیه هواوی کاسته خواهد شد، از ریزش سنگین روز گذشته اندکی بهبود پیدا کردند.

اما قرار مذاکرات جدیدی میان واشنگتن و پکن برنامه‌ریزی نشده است و سرمایه گذاران با نگرانی به چشم‌انداز تشدید جنگ تعرفه‌ای میان دو اقتصاد بزرگ جهان چشم دوخته‌اند.

ترامپ که حمایت گرایی را در راستای شعار "نخست آمریکا" خود اتخاذ کرده، تهدید کرده است روی واردات دیگر کالاهای چینی به ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار تعرفه ۲۵ درصدی وضع خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، بازارهای مالی از این واهمه دارند که جنگ تجاری به زنجیره تأمین جهانی صدمه وارد کند و باعث کندی بیشتر رشد اقتصاد جهانی شود. اقتصاددانان می‌گویند تعرفه‌ها رشد اقتصادی در آمریکا و چین را آهسته خواهد کرد.

با این حال یکی از مقامات دولتی چین اعلام کرد این کشور می‌تواند رشد اقتصادی پایدار و مطلوب را با وجود مشکلاتی که از بابت جنگ تجاری پیش آمده است، حفظ کند.

دولت ترامپ اعلام کرده تأثیر احتمالی تعرفه‌ها روی مصرف کنندگان آمریکایی را بررسی می‌کند و یک بسته کمک حدود ۱۵ میلیارد دلاری برای کشاورزان آمریکایی را اعلام کرد که علاوه بر بسته کمک ۱۲ میلیارد دلاری است که سال گذشته برای کشاورزان تصویب کرده بود.

کشاورزی آمریکا از جمله صنایعی است که به شدت از جنگ تجاری آسیب دیده است. سویا ارزشمندترین صادرات کشاورزی آمریکا بود که صادراتش به چین در سال ۲۰۱۸ به پایین‌ترین میزان در ۱۶ سال اخیر سقوط کرد.

 

ایسنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EAQ برچسب ها: چین ، دروغگویی ، آمریکا ، جنگ تجاری

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین دروغگویی آمریکا جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک تاک، شرکت فناوری چینی بایت دنس، نتواند برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، استفاده از این شبکه اجتماعی را در آمریکا ممنوع می‌کند.

این لایحه  به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه از آنها نظارت کند، توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که روز چهارشنبه آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، نماینده ارشد حزب جمهوری خواه گفت: سال‌ها به حزب کمونیست چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند که به طرز خطرناکی کوته بینانه بود. یک قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد که اقدام خوبی برای آمریکا است.

نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، تنها یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته، اپل اعلام کرد که پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی چین به آن دستور داده است تا واتس اپ و موضوعات پلتفرم‌های متا را از اپ استور خود در چین حذف کند.

تیک‌تاک قرار است به دلیل اصلاحیه اول این لایحه را به چالش بکشد و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک نیز دوباره اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در ماه نوامبر ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک را با استناد به دلایل آزادی بیان مسدود کرد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا گفت ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران آمریکا را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد فوراً درباره این موضوع اظهارنظر نکرد، اما به کارمندان گفته است که به سرعت به دادگاه می‌رود تا این قانون را مسدود کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه‌ها روبرو شد. با این حال، کارشناسان می‌گویند، اگر بایت دنس نتواند این برنامه را واگذار کند قانون جدید به دولت بایدن پایه قانونی قوی تری برای ممنوعیت تیک‌تاک می‌دهد

این لایحه همچنین ابزار‌های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.

سناتور دموکرات ران وایدن گفت که نگران است این لایحه اختیارات گسترده این قانون توسط دولت آینده برای نقض حقوق متمم اول آمریکایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سه پهپاد «ام‌کیو ۹ ریپر» آمریکا از ماه نوامبر در یمن ساقط شده‌اند
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد