Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بیمه ملت با بیان اینکه نرخ شکنی به صلاح صنعت بیمه نیست اظهار کرد که برخی از شرکت‌های بیمه به دلیل مشکل نقدینگی اقدام به نرخ شکنی می‌کنند و کالای ناقص به مردم می‌فروشند.

علی صلاحی نژاد گفت: "برخی از شرکت های بیمه به دلیل اینکه در پرداخت خسارت های خود دچار مشکل نقدینگی هستند،برای جذب پرتفو،بداخلاقی‌های حرفه ای را انجام می دهند و از نرخ های کمی استفاده می کنند و این یک معضل درصنعت بیمه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی افزود: این شرکت ها قطعا در سال های آینده به مشکل خواهند خورد، بهتر است که کالای کامل با قیمت مناسب به مردم ارائه شود و یک کالای ناقص به مردم فروخته نشود.

صلاحی نژاد تصریح کرد: سعی بیمه ملت هم بر این است که کالای کامل را با نرخ فنی و سود متعارف در اختیار مردم قرار دهد فارغ از اینکه سایر شرکت های بیمه به دنبال چه چیزی هستند.

مدیرعامل شرکت بیمه ملت تصریح کرد: به واسطه مجوز اتکایی معمولا در تمام ریسک‌های کشور حضور داریم، از توانمندی های بالا در بحث نقدینگی برخورداریم و برای پوشش خسارت ها تا به امروز هیچ مشکلی نداشته‌ایم که بخواهیم برای جبران نقدینگی نرخ شکنی کنیم.

صلاحی نژاد در رابطه با برنامه های خود برای بیمه ملت، گفت: "اولین استراتژی  در بیمه ملت، فروش بیمه های خرد از طریق توسعه شبکه فروش بود، زیرا پرتفو های خرد معمولا ماندگار و نقد هستند. سال 98، سال سخت اقتصادی است اما با تمرکز برفروش بیمه های خرد می شود بخشی از این مشکلات را حل کرد."

وی ادامه داد: " استراتژی بعدی حفظ توانگری بالای 200 و توانمند سازی بخش نیروی انسانی است، زیرا توانمندی بخش نیروی انسانی تاثیر مستقیم بر کارآمدی شرکت دارد."

مدیرعامل شرکت بیمه ملت بیان کرد: "سال گذشته استراتژی شرکت را از فروش زیاد به فروش سودآور تغییر دادیم، سعی کردیم پرتفوهایی که سودآوری خوبی دارند جذب کنیم که یک بخشی از آن محقق شد و ترکیب پرتفو شرکت نیز متناسب شد، برای سال 98 هم سعی می کنیم که عمده پرتفوها سودآور باشند چرا‌که در فروش بیمه نامه اگر هدف سود نباشد قطعا در سال های آینده شرکت بیمه به مشکل خواهد خورد."

صلاحی نژاد "بزرگترین چالش شرکت های بیمه در سال 98 را فروش دانست" و افزود: "در سال گذشته شوک های اقتصادی مانند افزایش قیمت ارز سبب کاهش درآمدهای مردم و بالارفتن هزینه های زندگی شد، از سوی دیگر به دلیل اینکه بیمه در ایران یک کالای لوکس به حساب می آید، شرایط اقتصادی تاثیر مستقیم بر فروش آن خواهد داشت."

وی، خاطرنشان کرد: "برای عبور از این شرایط و بهبود فروش، اولین گام فرهنگ سازی است زیرا مردم از محصولات بیمه ای بدرستی آگاهی ندارند، از سوی دیگر بهتر است که شرکت های بیمه محصولات خود را ناقص نفروشند چرا که این مساله بیشترین صدمه را به صنعت بیمه خواهد زد."

 

چابک آنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EAX برچسب ها: بیمه ، صنعت بیمه ، بیمه ملت ، پرتفوی بیمه ، علی صالحی نژاد

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه ملت پرتفوی بیمه علی صالحی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • حمله پیشکسوت منچستریونایتد به هالند: او بچه لوس و بداخلاقی است! / فیلم
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند