Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@09:01:34 GMT

مرگ بر اثر گرسنگی در کمین کودکان افغانستان

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۹۸۱

یونیسف، نهاد حمایت از کودکان سازمان ملل می‌گوید ۶۰۰ هزار کودک زیر پنج سال در افغانستان به خاطر سوءتغذیه مزمن در شرایط مرگبار قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در همین رابطه کشورهای کمک دهنده به تامین بودجه لازم برای نجات دو میلیون کودک گرسنه فراخوانده شده‌اند.

  یونیسف اعلام کرده است که سلامتی کودکان فقیر افغانستان، به دلیل بی پولی و عدم تامین بودجه لازم برای رفع سوءتغذیه آنها در خطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این نهاد وابسته به سازمان ملل از کشورهای کمک دهنده خواسته که منابع مالی لازم برای این موضوع را تامین کنند.   در گزارش این نهاد آمده که باید شش میلیون و ۳۰۰هزار یورو پول تا سه هفته آینده در دسترس قرار گیرد تا امکان تعذیه دستکم ۶۰درصد کودکان فقیر به ویژه آنهایی که در خطر مرگ قرار دارند، فراهم شود.    در افغانستان، دو میلیون کودک زیر پنج سال به گرسنگی مفرط و سوءتغذیه مبتلا هستند که۶۰۰ هزار نفرشان در شرایط خطرناک و مرگبار قرار دارند.   سخنگوی یونیسف در ژنو می‌گوید: این وضعیت، با یمن و سودان جنوبی قابل قیاس است که درگیر جنگ داخلی هستند.   سیستم ایمنی بدن خردسالانی که دچار سوءتعذیه شدید هستند، هیچ‌گونه دفاعی در برابر بیماری‌های مرسوم کودکان ندارد. یونیسف تاکید می‌کند که احتمال مرگ این کودکان در اثر بیماری ۱۱ برابر اطفال دیگر است.   درگیری و نزاع، آوارگی، خشکسالی و سیل اکثر خانوارهای افغان را در معرض خطرات عدیده قرار داده است.   به گزارش دویچه‌وله، شبکه اطلاعات امنیت غذایی که پروژه‌ای جهانی زیر نظر سازمان فائو قرار دارد، در گزارشی که آوریل ۲۰۱۹ منتشر کرد، از وجود بیش از ۱۱۳ میلیون گرسنه در سال ۲۰۱۸ در سطح جهان خبر داد.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    جواد کرمی در "همایش روز ملی گندم و نان و تجلیل از فعالان زنجیره تولید نان استان " افزود: برنامه ریزی برای داشتن نیروی کار ماهر در واحد‌های اقتصادی از ملزومات پیشرفت است و استان به این نیرو‌ها نیاز ویژه دارد، چرا که نیروی کار غیر ماهر بهره وری را کاهش می‌دهد.

وی گفت: درصدهستیم هنرستان‌های جوار صنعت تاسیس شود و این موضوع مطالعه و کارشناسی شده و به همت استاندار آذربایجان غربی به مرحله اجرا نزدیک می‌شود.

کرمی ادامه داد: در دولت سیزدهم برای مدیریت نان و گندم اتفاقات مطلوبی رخ داده است و نزدیک یک میلیون تن میزان تولید گندم استان در سال گذشته بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: این استان به رتبه پنجم کشوری دست یافته است که این یک رتبه و جایگاه مطلوب در کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: در بخش توزیع و کارخانجات و در روند تولید نان مدیریت بهینه لازم بود و در این راستا رتبه بندی کارخانه‌ها مورد توجه قرار داده شد و سهیمه بندی شکل گرفت و مقرر شده است این ارزیابی‌ها هر ۶ ماه بررسی شود و اگر واحدی این الزامات را رعایت نکند اقدامات لازم انجام شود.

کرمی ادامه داد: در بخش نانوایی‌ها نیز در بحث تولید و توزیع نان اقداماتی انجام شد و قرار شد در این راستا صدور مجوز‌ها با اهلیت سنجی انجام شود چرا که برخی افراد در ارومیه چندین نانوایی دارند ولی حتی خود این افراد در این استان زندگی نمی‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: برای کاهش صف‌های نان و مدیریت زمان شهروندان نانوایی‌های آزاد پز در استان فعالیت می‌کنند و تلاش‌ها براین است که با مشارکت خود مردم نتایج مطلوبی اخذ شود.

کرمی با اشاره به تحقق شعار سال هم بیان کرد: مشکل اصلی کشور همانگونه که رهبر معظم انقلاب با نگرش هوشمندانه خود بیان کردند به مشکلات اقتصادی باز می‌گردد و در این زمینه مشارکت مردم در این امر لازم است.

وی با اشاره به رشد ۲۰۰ درصدی جذب سرمایه گذار در استان در سال گذشته و همراهی با واحد‌های تولیدی در آذربایجان غربی افزود: به غیر از این مشارکت مردم در امر اقتصاد ممکن نیست.

کرمی گفت: در این راستا و با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی یکشنبه‌های تولید در استان رقم خورد و تلاش‌هایی برای رفع مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی انجام شد که عملکرد خوبی برای استان در مقایسه با سنوات قبل ثبت شد.

این مسئول با اشاره به تحقق  ۱۳۳ درصدی سهم اشتغال استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ گفت:این اقدامات هر چند با مشارکت بخش خصوصی محقق شده است و دولت نیز نقش مهمی در این زمینه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: پارسال در زمینه سیب صنعتی مدیریت خوبی در استان انجام شد و در زمینه قیمت و مدیریت جمع اوری بهداشتی مشکلی گزارش نشد و مجوز لازم به سردخانه‌ها در زمینه خرید و انبارداری داده شد.  

وی بیان کرد: در زمینه صادرات سیب با توجه به افزایش متقاضیان صادرات واشباع بازار اقدامات و تدابیر لازم بکار گرفته شد.

کرمی با تاکید بر مدیریت آب در استان بیان کرد: در سال‌های گذشته عمده کشت در منطقه در بخش گندم به صورت دیم بود و لازم است تغییرات جدی در بخش کشاورزی با استفاده از بکارگیری دانش‌های روز و تغییر الگوی کشت انجام شود.

وی به خرید تضمینی گندم هم اشاره کرد و گفت: تلاش می‌شود در این زمینه بهتر از سال قبل مشارکت دستگاه‌های مربوطه و گندم کاران را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • تصاویر به کمین افتادن یک کاروان ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله | ویدئو
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • سازمان جهانی غذا: کودکان غزه دچار سوتغذیه شده‌اند
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • گرسنگی، عامل شهادت شمار زیادی از کودکان و سالمندان در نوار غزه