Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر عنایت الله رحیمی در دیدار با سرگئی بوردیلیاک سفیر کشور اوکراین در ایران به توانمندی‌های بی‌شمار استان فارس اشاره کرد و این ظرفیت ها را زمینه ای مناسب برای توسعه تبادلات دو کشور دانست. وی با بیان اینکه  تبادلات و موافقت نامه ها بین استان فارس و کشور اوکراین باید در چارچوب توافقات ملی صورت گیرد افزود:  تصمیمات کمیسیون هایی که بین دو کشور تشکیل شده باید به سمت اجرایی شدن پیش برود و تنها روی کاغذها باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار فارس با بیان اینکه از معذوریت ها و محدودیت هایی که در تبادلات اقتصادی با کشورهای دوست و همسایه ایجاد شده است آگاهیم بر لزوم تدوین راهکارهایی مناسب برای ایجاد ارتباط بیشتر تاکید کرد و در ادامه گفت: با توجه به اینکه  محدودیت های بین المللی در صنعت گردشگری کمتر وجود دارد این زمینه را از بهترین بخش هایی دانست که می‌توان در روابط دو کشور بر آن متمرکز شد. استاندار فارس همچنین به ظرفیت های متنوع و گسترده فارس در حوزه گردشگری از جمله، گردشگری تاریخی، اکوتوریسم، توریسم درمانی و... اشاره کرد و گفت: استان فارس پذیرای گردشگران کشور اوکراین است.  نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به مشکلاتی که ممکن است در زمینه  صدور ویزا و روادید برای گردشگران ایجاد شود، ابراز امیدواری کرد همان گونه که جمهوری اسلامی ایران در  گردشگری میان دو کشور  آماده تسهیل این امر است، کشور اوکراین نیز سفر شهروندان ایرانی به این کشور را تسهیل کند. دکتر رحیمی همچنین با بیان اینکه استان فارس در زمینه صنایع معدنی و معدن از توانمندی ویژه ای برخوردار است، عنوان کرد: وجود منابع معدنی غنی در استان و تجربه اوکراین در زمینه صنایع معدنی می تواند فصلی جدید در همکاری‌های دو کشور آغاز کند. وی به ظرفیت های کشاورزی استان فارس نیز اشاره و خاطر نشان کرد: استان فارس و کشور اوکراین می توانند در زمینه تبادلات علمی و صادرات و واردات محصولات کشاورزی نیز باب همکاری را بگشایند. استاندار فارس تاکید کرد: ایران همکار اقتصادی و شریک قابل اعتمادی برای کشور اوکراین خواهد بود. دکتر رحیمی همچنین از وجود فرصت های سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز در استان فارس سخن گفت و در ادامه یادآور شد: اوکراین  در زمینه توسعه حمل و نقل ریلی و قطار شهری نیز می‌تواند تامین کننده نیازمندی های استان باشد. در این دیدار سرگئی بوردیلیاک، سفیر اوکراین در جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تاکید بر توسعه روابط دو کشور به ظرفیت های استان فارس اشاره کرد و افزود : توجه به ظرفیت های منطقه ای و گسترش روابط در چارچوب اتاق های بازرگانی و استانداری ها مناسبت ترین روش برای توسعه روابط دو کشور در شرایط کنونی است. وی همچنین از آمادگی اوکراین برای خواهرخواندگی شهر لیودر این کشور با شیراز خبر داد و از استاندار فارس خواست در آینده نزدیک به کشور اوکراین و شهر لویو سفر کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس دولت فرصت های سرمایه گذاری کشاورزی معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴