Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عصر شنبه مسئولان استان قزوین از روند احداث پایانه صادراتی محصولات کشاورزی قزوین بازدید کردند.

علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری، علی محمدی معاون راه آهن تهران، شهرام احمدپور فرماندار آبیک، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، مرتضی علیخانی مدیر دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری قزوین، بارگاهی مدیرکل مرکز سرمایه گذاری، زکی زاده مدیر دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، عبدی مدیر امور اراضی استان، مهرزاد نجفیان سرمایه گذار طرح و جمعی از مسئولان و کارشناسان از پایانه در دست ساخت صادرات محصولات کشاورزی قزوین در جاده روستای زاغه از توابع شهرستان آبیک بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این بازدید، جلسه‌ای در محل احداث این پایانه برگزار شد و مسئولان استان ضمن ابراز رضایت از سرعت عمل اجرایی پروژه آمادگی خود را برای صدور مجوزهای سایر بخش‌ها و تسریع در روند اجرایی اعلام کردند.

فاطمه خمسه در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از رویکردهای ما در صدور مجوز برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران داشتن اهلیت متقاضیان است که در این راستا متقاضی احداث پایانه یکی از افراد توانمند در تولید بخش کشاورزی است که سال‌ها اهلیت خود را ثابت کرده و به همین دلیل علیرغم مخالفت‌هایی که برای صدور مجوز این مجموعه می‌شد با قاطعیت ایستادیم و دفاع کردیم و خوشبختانه سرمایه گذار هم به تعهدات خود عمل کرد و با سرعت فاز اول طرح در حال اجراست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: این پایانه پس از تکمیل شدن به یک مرکز بزرگ صادراتی در استان تبدیل خواهد شد که به اقتصاد منطقه کمک خواهد کرد.

مجوزها بسرعت صادر می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: با همکاری همه جانبه دستگاه‌های اجرایی و تسریع در روند صدور مجوزها پیش بینی می‌کنیم در کمتر از ۸ ماه این پایانه به
بهره برداری برسد.

وی در خصوص وضعیت صادرات محصولات کشاورزی اظهار داشت: میزان صادرات امسال به دلیل سرمازدگی و ممنوعیت صدور محصولات جالیزی کاهش یافت و در محصولات خام کشاورزی ۲ درصد و فرآوری ۱۷ درصد بود اما امسال این روند افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: چون در قزوین پایانه نداریم کشاورزان و صادرکنندگان معمولاً از سایر پایانه‌ها و باراندازها محصولات کشاورزی خود را
صادر می‌کنند که امیدواریم با احداث این پایانه که تمام امکانات مثل سردخانه زیر صفر و بالای صفر، انبار و زنجیره تولید را دارد بتوانیم بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد صادرات محصولات کشاورزی را از این مکان انجام دهیم و حتی نیازهای استان‌های همجوار را نیز تأمین کنیم.

وی بیان کرد: پیش بینی ما این است که اگر عملیات ساخت به همین وضعیت صورت گیرد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی قزوین در ردیف پایانه‌های مطرح غرب کشور قرار گیرد و الگویی مناسب در کشور شود.

کد خبر 4626006

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 849119 منبع: تسنیم برچسب‌ها گندم خبر مهم طوفان کشاورزی استان خوزستان

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان