Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد اسامی ۵ بیسکویت و یک شکلات خارجی مغایر با استاندارد را اعلام کرد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مسلم بیات معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد، با اشاره به اینکه سازمان استاندارد نظارت بر کالاهای وارداتی توزیع شده در بازار را انجام می‌دهد، اظهار داشت: علاوه بر نظارت بر کنترل کیفی کالاهای وارداتی در گمرکات ورودی به منظور تأمین الزامات استاندارد، مراقبت از ایمنی و سلامت مردم در دستور کار سازمان ملی استاندارد قرار دارد و به همین منظور در این رابطه نظارت‌های خود را تشدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بازرسی‌های انجام شده از بازار و نمونه برداری و آزمون تعدادی از بیسکویت و شکلاتهای وارداتی فاقد استاندارد شناخته شده‌اند.

بیات اضافه کرد: بیسکویت قهوه با تزئین شکر به نام krinkle  ساخت کشور اندونزی، بیسکویت کرم دار با طعم توت فرنگی به نام danas delight ساخت کشور چین، بیسکویت کرم دار با طعم توت فرنگی london bakers ساخت کشور هند، بیسکویت کرمدار کاکائویی به نام oreo ساخت کشور اندونزی و بیسکویت با تکه شکلات به نام champs ساخت کشور ترکیه، در روند بازرسی‌ها فاقد استاندارد شناخته شده‌اند.

وی از مصرف کنندگان درخواست کرد تا در صورت مشاهده بیسکویت‌های مذکور مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۷ به ادارات کل اعلام تا پیگیری لازم بعمل آید، علاوه براین تأکید می شود اکثر این بیسکویتها در فاکتورهای عمده با استاندارد ملی مغایرت دارند به همین منظور از استفاده آنها جلوگیری شود.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد افزود: شکلات سفید Altyn Ay ساخت کشور ترکمنستان نیز در آزمون بعمل آمده مغایر با استاندارد تشخیص داده شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیسکوییت غیر استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت

واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت 49 هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 48.55 درصد افزایش داشته است.

 این گزارش با اشاره به اینکه در سال 1402 کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا 5 کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: 95 درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق 5 کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با 78 میلیون دلار، 52.89 درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود 82 درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال 1402 این میزان قهوه وارداتی از سوی 121 شخص و شرکت انجام گرفته است.

شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال 2022 به میزان 45.5 میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال 2022 به میزان 19 صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق