Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان از صادر شدن مجوز ایجاد پایانه صادراتی ریلی در ایستگاه بناب خبرداد و گفت: این موضوع در تسهیل صادرات و ارسال کالاهای صادراتی واحدهای تولیدی به بازار هدف بسیار موثر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین جمیلی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در مورد استفاده از ظرفیت‌های ریلی در امر صادرات اظهار کرد: مجوز ایجاد پایانه صادراتی ریلی در ایستگاه بناب صادر شده و گمرک نیز به دنبال تکمیل زیر ساختها و استقرار در محل مورد نظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عملا خدمات ریلی بارانداز٬ صادرات و واردات و حتی حمل و نقل داخلی از طریق ایستگاه بناب قابل انجام بوده و یک شرکت بخش خصوص نیز بعنوان متولی و مجری عهده‌دار مسئولیت بوده و این شرکت نیز موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کند.

ظرفیت‌های شبکه ریلی و تاثیر آن در توسعه صادرات

جمیلی همچنین در مورد تاثیر استفاده از ظرفیت‌های ریلی در توسعه صادرات بیان کرد: یکی از مهمترین مولفه‌های موثر بر رقابت‌پذیری در عرصه‌های تجارت در حوزه‌های بین‌الملل و بازرگانی خارجی بحث کاهش هزینه‌ها و رقابت پذیری بر سر قیمت است.

وی افزود: یکی از مواردی که در این حوزه بسیار تاثیر گذار است بحث قیمت حمل و نقل و تاثیر آن بر بقای تمام شده کالا و همچنین سرعت عمل ارسال کالا به مقصد است.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان با اشاره به اینکه بعد از این شبکه گسترده ریلی در داخل کشور و هم در حوزه ارتباطی آن با خارج از کشور و دسترسی به شبکه ریلی بنادر مهم و با اهمیت کشور وجود دارد افزود: همچنین محدودیت‌هایی که در ظرفیتهای ناوگان جاده‌ای کشورمان و همچنین خیلی از کشورها متصور است جابه‌جایی کالا از طریق شبکه ریلی کشور به عنوان یک امر مهم می‌تواند برای همیشه مورد تاکید و توجه قرار بگیرد.

بیشتر ظرفیت شبکه ریلی کشور در اختیار صنایع بزرگ است

وی بیان کرد: بخشی از ظرفیت‌های صنایع ریلی در حوزه صنایع معدنی و صنایع سنگین مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و عملا هنوز شبکه ریلی کشور نتوانسته جایگاه خوبی را در جا‌به‌جایی کالاهای مصرفی و کالاهای خرد پیدا کند.

جمیلی عنوان کرد: هر چند ما معتقد هستیم ظرفیت شبکه ریلی کشور بسیار محدود و بسیار کمتر از ظرفیت‌های صنایع کشور است ولی با این حال در خیلی از موارد قابلیت اینکه به صورت آسان و دائمی به شبکه حمل و نقل ریلی دسترسی داشت متصور نیست و بیشتر آنها به صورت قراردادهای طویل‌المدت در اختیار برخی از شرکت‌های بزرگ کشور بوده که عمدتا هم معدنی هستند.

وی افزود: شبکه ریلی نه تنها در کاهش قیمت و ارسال مناسب و مساعد کالاها به بازار هدف می‌تواند تاثیر گذار بوده و از طرفی می‌تواند در انتقال مواد اولیه و ارزان قیمت برای واحد‌های تولیدی کارآمدتر باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان خاطر نشان کرد: این روند باعث می‌شود واحد‌های تولیدی در تامین مواد اولیه و در حوزه ارسال کالاهای تکمیل شده و نهایی شده به بازار از ظرفیت ریلی بیشتر استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه