Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با رد شایعات مطرح شده در مورد احتمال داوطلبانه و اختیاری شدن سربازی و نیز افزایش کل مدت آن به پنج سال توضیحاتی را در مورد طرح مطرح شده در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی ارائه کرد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این‌که گفته می‌شود در طرح اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی که در حال حاضر در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است بناست سربازی داوطلبانه شده و مدت آن نیز به پنج سال برسد، خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان چنین مواردی مطرح نیست و آنچه که به عنوان جزییات و احتمالات این طرح مطرح می‌شود صحیح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی با بیان این‌که همواره روش‌ها و شیوه‌های بهبود کیفیت و اصلاح خدمت سربازی در دستور کار ستاد کل نیروهای مسلح قرار دارد، گفت: در همین راستا نیز موارد مختلفی نیز مطرح می‌شود که ما آنها را بررسی می‌کنیم در گذشته نیز طرح‌هایی همچون داوطلبانه شدن خدمت سربازی، انتخابی شدن سربازی از سوی نیروهای مسلح و ... مطرح شده بود که این طرح‌ از سوی ستاد کل نیروهای مسلح بررسی شده و هر کدام به دلایلی نظیر ناعادلانه بودن و وارد شدن ضربه به توان دفاعی کشور مورد مخالفت قرار گرفته است.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره طرح اخیر مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی نیز، گفت: چند روز پیش یکی از نمایندگان مجلس از بررسی این طرح خبر داده، اما به جزییات آن اشاره نکرد که به نظر می‌رسد پس از آن برخی از رسانه‌ها با استناد به مواردی که در گذشته مطرح شده و ستاد کل نیروهای مسلح با آن مخالفت کرده بود، مواردی را تحت عنوان جزییات و احتمالات مطرح کردند که به هیچ عنوان مورد تایید نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که جزییات طرح اخیر مجلس برای اصلاح قانون سربازی چیست؟ اظهار کرد: تلاش ما این است تا سربازی در کشور عادلانه شود این طرح نیز برهمین موضوع توجه داشته و به دنبال راهکارهایی باشد که براساس آن حقوق سربازان در حال خدمت افزایش بیابد.

کمالی با بیان این‌که آیا در این طرح منابع افزایش حقوق نیز پیش‌بینی شده به ایسنا اظهار کرد: در این طرح آمده است که باید هزینه‌های یکسری خدمات برای سربازان غایب و فراری افزایش یابد و براساس آن خدماتی نظیر دریافت گواهینامه، تعویض پلاک، ثبت اموال و ... با دریافت هزینه بیشتری نسبت به دیگر افراد برای سربازان ممکن شود.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: در این طرح در واقع سربازان غایب و فراری مجازات شده و هزینه بیشتری پرداخت می‌کنند که این هزینه صرف افزایش حقوق سربازان و عادلانه شدن خدمت سربازی خواهد شد.

وی با تاکید بر این‌که آنچه مطرح شد همچنان به عنوان یک طرح در حال بررسی در مجلس شورای اسلامی حتی به صحن نیامده، گفت: بنابراین هنوز هیچ تغییری در قانون سربازی ایجاد نشده و باید دید که آیا نمایندگان مجلس شورای اسلامی با این طرح موافقت خواهند کرد یا خیر ؟به همین دلیل لازم است که مشمولان خدمت سربازی و خانواده‌هایشان توجه داشته باشند که وضعیت سربازی خود را براساس قانون فعلی مشخص کنند.

کمالی در پایان از شهروندان خواست که اخبار مربوط به سربازی را از منابع رسمی و معتبر پیگیری کرده و به گزارش‌هایی که استنباط و برداشت خود رسانه‌هاست به عنوان یک قانون لازم‌الاجرا نگاه نکنند، چرا که همین مسائل می‌تواند مشکلاتی را برای سربازی افراد ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد کل نیروهای مسلح سربازي سردار کمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهمترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

حسین سرحدی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشاندهندۀ توسعۀ ساخت و ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد